אחריות של ח. י
יש פה נציג של ח. י לגבי טלוויזיות oled lg?
הזמינו לי טכנאי ב17 אחרי שאמרתי שאני מסיים לעבוד וחוזר ב16:30 הביתה
הטכנאי לא היה מוכן לחכות 20 דקות
אני מעוניין לתבוע בגלל שהם דורשים 290 שקל עבור טכנאי חוזר וזה גם בתוך הכרח של לקחת חופש מהעבודה
מה שאומר שאצטרך להפסיד 550 שקל על מוצר באחריות שעלה הון (8k)
פשוט בושה של חברה
אני מעוניין לתבוע בגלל שהם דורשים 290 שקל עבור טכנאי חוזר וזה גם בתוך הכרח של לקחת חופש מהעבודה
פשוט בושה של חברה
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
לא הבנתי: אמרת שתהיה ב-16:30 ולכן קבעת ב-17 ? הטכנאי בזמן (17) ולא היית בבית ?
הם קבעו לי מ15-17 עם התחשבות שיגיע כמה שיותר לקרוב ל1727/06/2022 17:03ChinggisKhan כתב: לא הבנתי: אמרת שתהיה ב-16:30 ולכן קבעת ב-17 ? הטכנאי בזמן (17) ולא היית בבית ?...
חזרתי מעבודה כמו כל יום ב16:30 הייתי בבית, הטנכאי הגיע ב16 ועזב ולא חיכה למרות שאמר שאני הלקוח האחרון להיום
המסך שלי
LG OLED 65 CX

LG OLED 65 CX

- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
לא הבנתי למה אתה חושב שהטכנאי צריך לחכות לך חצי שעה, גם אם אתה הלקוח האחרון שלו לאותו יום.
כשקובעים טווח שעות מסויים אז מצפים ממך שתהיה בבית, או לכל הפחות מספר דקות מהבית.
כשקובעים טווח שעות מסויים אז מצפים ממך שתהיה בבית, או לכל הפחות מספר דקות מהבית.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15221
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
ערב טוב.27/06/2022 16:45iSolt כתב: יש פה נציג של ח. י לגבי טלוויזיות oled lg?
פשוט בושה של חברה...
אני עובד בח.י.
כשקובעים טווח של שעתיים, במקרה ויש בקשות מיוחדות, אז הדבר היחיד שמבטיחים לך זה להשתדל להתחשב בבקשה שלך, וכך נעשה: עקב בקשתך, שיבצו אותך להיות אחרון באותו יום.
וכמו שאתה בטח משער, טכנאי שיוצא בבוקר, לא יודע מה יוליד יום, וכך יצא מצב שהוא סיים את יום העבודה שלו שעה קודם והגיע אליך אחרון.
מכאן ועד לקרוא לזה "בושה של חברה" ? לא קצת הגזמנו?
ואם נצטרך להגיע אליך שוב, למה אתה קורא לזה "יום חופש"? אם מגיעים אליך בטווח שעות של 15:00-17:00 , וגם מתחשבים בך מבחינת סידור הקו, אתה לכל היותר צריך לצאת מהעבודה כשעה- שעה וחצי לפני הזמן. למה זה יום חופש?
מתנצל מראש על התגובה כפי שהיא מנוסחת, פשוט היד היום קלה על המקלדת, וקל להשמיץ ולפרוק על החברה. אבל לפעמים, רק לפעמים, זה לא מוצדק.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15221
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
אלה העלויות שלנו, מבלי שנרוויח על הביקור.04/07/2022 8:18JoeJoe כתב: מצדיק את היבואן במקרה הזה אבל גם 290 שקל לביקור נוסף? למה ככ יקר? לא רצוי להתחשב בלקוח?...
אבל נתת חומר למחשבה (בהקשר של ביקור חוזר)
ואאו איזה תגובות לא לעניין של נציג היבואן. 290 שח על ביקור חוזר יש יותר חזירי מזה?
היתה אי הבנה כלשהי, ו30 דקות זה כלום של המתנה שלא מזיקה לבחור ובטח לא לחברה. והוא מקבל כסף עליה בכל מקרה.
אני התלבטתי בין לג 77 ובין סוני 77 (אחת עבור אבא שלי ואחת עבורי). עכשיו נפלה ההחלטה.
תודה לח.י. ולנציג הזה.
היתה אי הבנה כלשהי, ו30 דקות זה כלום של המתנה שלא מזיקה לבחור ובטח לא לחברה. והוא מקבל כסף עליה בכל מקרה.
אני התלבטתי בין לג 77 ובין סוני 77 (אחת עבור אבא שלי ואחת עבורי). עכשיו נפלה ההחלטה.
תודה לח.י. ולנציג הזה.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4078
- נתן תודות: 303 פעמים
- קיבל תודות: 510 פעמים
כל עוד הטכנאי מגיע בטווח שנקבע ולא היית בבית אז ישלם כבודו על הביקור... גם אם אמרת להם מה סידור העבודה שלך, מה אכלת בצהרים וממי נדבקת בקורונה
זה לא רלוונטי.
אומנם 290 זה לא זול, אבל אלו העלויות בחברות גדולות לביקור טכנאי.
אם אתה חושב שנציג של סמסונג, סוני או טושיבה יגיע בדיוק בשעה שנוח לכבודו אתה טועה ובגדול.
זה לא רלוונטי.
אומנם 290 זה לא זול, אבל אלו העלויות בחברות גדולות לביקור טכנאי.
אם אתה חושב שנציג של סמסונג, סוני או טושיבה יגיע בדיוק בשעה שנוח לכבודו אתה טועה ובגדול.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Sharks
לפי מה אתה קובע ש-30 דקות זה כלום? אם זה בסוף יום עבודה, אז סביר להניח שהבן אדם כבר עייף ורוצה להגיע הביתה. הוא לא חייב לחכות לך. הוא רק חייב להגיע בטווח השעות שקבעת עם השירות - וזה מה שקרה.
אני גם לא כל כך מבין לפי איזה מדד אתה קובע ש-290 ש"ח על ביקור טכנאי זה חזירי. בדקת עם יבואנים אחרים כמה עולה ביקור חוזר של טכנאי? אני מניח שלא.
ביקצור, רצית סוני, חיפשת סיבה לקנות סוני ומצאת. הכל טוב, תתחדש ותהנה.
לפי מה אתה קובע ש-30 דקות זה כלום? אם זה בסוף יום עבודה, אז סביר להניח שהבן אדם כבר עייף ורוצה להגיע הביתה. הוא לא חייב לחכות לך. הוא רק חייב להגיע בטווח השעות שקבעת עם השירות - וזה מה שקרה.
אני גם לא כל כך מבין לפי איזה מדד אתה קובע ש-290 ש"ח על ביקור טכנאי זה חזירי. בדקת עם יבואנים אחרים כמה עולה ביקור חוזר של טכנאי? אני מניח שלא.
ביקצור, רצית סוני, חיפשת סיבה לקנות סוני ומצאת. הכל טוב, תתחדש ותהנה.
ברור. אבל הלקוח חייב להמתין שעתיים(!) בבית כאילו הוא ללא מעש ללא עבודה ללא כלום, זה בסדר מבחינתך.
למה אתה לוקח צד המוכר? אתה מוכר בעצמך?
כל השיטה הזו באה לרעת הלקוח (שכנראה לא מעניין אותך כמנהל פה, שזה עצוב בעד עצמו) ואתה בא ומגונן עליה.
במקום לשנות את השיטה ולתקן אותה - אתה בא ומגונן עליה כאילו היא הוגנת לשני הצדדים.
זה שהטכנאי חסר רגש, היבוחן סופר את המליונים (ללא רגש) זה בסדר. התרגלנו - אבל אתה כמנהל? זה עצוב.
ולא - אף פעם לא קניתי סוני. בבית יש לי LG 65 ואצל אבא שלי יש פנסוניק 50 אינץ. ורצינו לשדרג. אחרי הפוסט הזה - אין סיכוי שאקנה LG
ואתה? כמנהל? תגונן, אולי יתנו לך עוד כסף (חסיות)
בצלחה, מנהל!
למה אתה לוקח צד המוכר? אתה מוכר בעצמך?
כל השיטה הזו באה לרעת הלקוח (שכנראה לא מעניין אותך כמנהל פה, שזה עצוב בעד עצמו) ואתה בא ומגונן עליה.
במקום לשנות את השיטה ולתקן אותה - אתה בא ומגונן עליה כאילו היא הוגנת לשני הצדדים.
זה שהטכנאי חסר רגש, היבוחן סופר את המליונים (ללא רגש) זה בסדר. התרגלנו - אבל אתה כמנהל? זה עצוב.
ולא - אף פעם לא קניתי סוני. בבית יש לי LG 65 ואצל אבא שלי יש פנסוניק 50 אינץ. ורצינו לשדרג. אחרי הפוסט הזה - אין סיכוי שאקנה LG
ואתה? כמנהל? תגונן, אולי יתנו לך עוד כסף (חסיות)
בצלחה, מנהל!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני לא לוקח צד מוכר, אין לי קשר לתחום מכירות או יבואנים. אני עובד בחברה כמפתח תוכנה, אם זה מעניין אותך.
אני פשוט מבין איך דברים עובדים בעולם האמיתי. אם יש לך הצעה עניינית לשיפור ותיקון השיטה\המצב אני בטוח שכולם ישמחו לשמוע.
למה הטכנאי חסר רגש? אני לא מבין, תסביר. אם אני טכנאי וצריך להגיע ללקוח לטפל לו בבעיה והוא לא בבית, למה אני צריך לחכות לו? איך אני יכול להיות בטוח שהוא באמת יגיע בעוד 30 דקות כמו שהוא אומר? אולי יהיה לו פנצ'ר והוא יחזור רק בעוד שעתיים. אני לא מבין את הנקודה שלך.
אם הטכנאי מאחר או לא מגיע, אני יכול לדרוש פיצוי מהחברה על סך 300-600 שקלים. אבל אם אני בתור לקוח מתעלם ולא נמצא בבית, אז לדעתך החברה צריכה שלוח אליי טכנאי פעם נוספת בחינם? אולי גם בפעם הבאה לא אהיה בבית. יש סבירות הרבה יותר גבוה שאתה כן תהיה בבית כשהביקור עולה לך כסף.
לשמחתי אף פעם לא היתה לי בעיה עם מסכים באחריות שדרשו שירות. אבל כן יצא לח.י. לשלוח אלי טכנאים לתיקון ריקול ב-B7. אז תיאמתי איתם טווח שעות שיהיה לי נוח, והיה מישהו בבית שקיבל אותם.
רק לצורך הבהרה: אני לא עובד של האתר, אני לא מקבל תשלום ואני לא מקבל מהאתר הטבות. אני בסה"כ עוזר עם ניהול ושמירה על הסדר במחלקת המסכים כאן בפורום.
אני פשוט מבין איך דברים עובדים בעולם האמיתי. אם יש לך הצעה עניינית לשיפור ותיקון השיטה\המצב אני בטוח שכולם ישמחו לשמוע.
למה הטכנאי חסר רגש? אני לא מבין, תסביר. אם אני טכנאי וצריך להגיע ללקוח לטפל לו בבעיה והוא לא בבית, למה אני צריך לחכות לו? איך אני יכול להיות בטוח שהוא באמת יגיע בעוד 30 דקות כמו שהוא אומר? אולי יהיה לו פנצ'ר והוא יחזור רק בעוד שעתיים. אני לא מבין את הנקודה שלך.
אם הטכנאי מאחר או לא מגיע, אני יכול לדרוש פיצוי מהחברה על סך 300-600 שקלים. אבל אם אני בתור לקוח מתעלם ולא נמצא בבית, אז לדעתך החברה צריכה שלוח אליי טכנאי פעם נוספת בחינם? אולי גם בפעם הבאה לא אהיה בבית. יש סבירות הרבה יותר גבוה שאתה כן תהיה בבית כשהביקור עולה לך כסף.
לשמחתי אף פעם לא היתה לי בעיה עם מסכים באחריות שדרשו שירות. אבל כן יצא לח.י. לשלוח אלי טכנאים לתיקון ריקול ב-B7. אז תיאמתי איתם טווח שעות שיהיה לי נוח, והיה מישהו בבית שקיבל אותם.
רק לצורך הבהרה: אני לא עובד של האתר, אני לא מקבל תשלום ואני לא מקבל מהאתר הטבות. אני בסה"כ עוזר עם ניהול ושמירה על הסדר במחלקת המסכים כאן בפורום.