סאב תקציבי יהווה שיפור לדייטון B652?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
NACHUM37 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

באסים לא נשמעים ברוב זוויות החדר, או לא נשמעים מספיק. בבירור יש לי בעיית אקוסטיקה.
זאת בנוסף לכך שמדובר ברמקולים ממש בסיסיים שמלכתחילה לא יורדים נמוך (יש שיאמרו גרועים, לי יש את גרסת הטוויטרים הרגילים), אבל האקוסטיקה לא אמורה להשתנות בקרוב.

מה הסאב הזול או מציאה יד שניה שיתן תמורה מקסימלית להוצאה המינימלית האפשרית?
חשבתי על משהו בסגנון ההשוואה הזו, אלו סאבים שמופיעים בד"כ בהמלצות על סאבים זולים כמו של Wirecutter.
אבל אני מבין שהזולים גם ככה לא יורדים, וה B652 יותר גרועים ממה שחשבתי. האם אקבל שיפור בכלל או שאין לי מה לרדוף אחרי סאבים זולים?

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2251
נתן תודות: 632 פעמים
קיבל תודות: 381 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

14/07/2022 4:43  
NACHUM37 כתב:
באסים לא נשמעים ברוב זוויות החדר, או לא נשמעים מספיק. בבירור יש לי בעיית אקוסטיקה.
זאת בנוסף לכך שמדובר ברמקולים ממש בסיסיים שמלכתחילה לא יורדים נמוך (יש שיאמרו גרועים, לי יש את גרסת הטוויטרים הרגילים), אבל האקוסטיקה לא אמורה להשתנות בקרוב.

מה הסאב הזול או מציאה יד שניה שיתן תמורה מקסימלית להוצאה המינימלית האפשרית?
חשבתי על משהו בסגנון ההשוואה הזו, אלו סאבים שמופיעים בד"כ בהמלצות על סאבים זולים כמו של Wirecutter.
אבל אני מבין שהזולים גם ככה לא יורדים, וה B652 יותר גרועים ממה שחשבתי. האם אקבל שיפור בכלל או שאין לי מה לרדוף אחרי סאבים זולים?
...
ארין הוא אחד המבקרים האובייקטיביים היחידים וגם עושה מדידות מקיפות של הרמקולים כך שאתה בכיוון הנכון. יש גם סרטונים:

Jack of some trades, master of none

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”