באסים לא נשמעים ברוב זוויות החדר, או לא נשמעים מספיק. בבירור יש לי בעיית אקוסטיקה.
זאת בנוסף לכך שמדובר ברמקולים ממש בסיסיים שמלכתחילה לא יורדים נמוך (יש שיאמרו גרועים, לי יש את גרסת הטוויטרים הרגילים), אבל האקוסטיקה לא אמורה להשתנות בקרוב.
מה הסאב הזול או מציאה יד שניה שיתן תמורה מקסימלית להוצאה המינימלית האפשרית?
חשבתי על משהו בסגנון ההשוואה הזו, אלו סאבים שמופיעים בד"כ בהמלצות על סאבים זולים כמו של Wirecutter.
אבל אני מבין שהזולים גם ככה לא יורדים, וה B652 יותר גרועים ממה שחשבתי. האם אקבל שיפור בכלל או שאין לי מה לרדוף אחרי סאבים זולים?
סאב תקציבי יהווה שיפור לדייטון B652?
ארין הוא אחד המבקרים האובייקטיביים היחידים וגם עושה מדידות מקיפות של הרמקולים כך שאתה בכיוון הנכון. יש גם סרטונים:14/07/2022 4:43NACHUM37 כתב: באסים לא נשמעים ברוב זוויות החדר, או לא נשמעים מספיק. בבירור יש לי בעיית אקוסטיקה.
זאת בנוסף לכך שמדובר ברמקולים ממש בסיסיים שמלכתחילה לא יורדים נמוך (יש שיאמרו גרועים, לי יש את גרסת הטוויטרים הרגילים), אבל האקוסטיקה לא אמורה להשתנות בקרוב.
מה הסאב הזול או מציאה יד שניה שיתן תמורה מקסימלית להוצאה המינימלית האפשרית?
חשבתי על משהו בסגנון ההשוואה הזו, אלו סאבים שמופיעים בד"כ בהמלצות על סאבים זולים כמו של Wirecutter.
אבל אני מבין שהזולים גם ככה לא יורדים, וה B652 יותר גרועים ממה שחשבתי. האם אקבל שיפור בכלל או שאין לי מה לרדוף אחרי סאבים זולים?...
Jack of some trades, master of none