המלצה לרסיבר עם HDMI 2.1 (יותר מאחד)

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Ravenstar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

הי כולם,

פעם ראשונה כאן, תודה מראש לכולם :)

אני רוצה לחדש את הקולנוע הביתי שלי ומסתבך קצת עם הרסיבר - נראה שהרבה מהדגמים החדשים לא הגיעו עדיין לישראל. אידיאלית הייתי רוצה רסיבר חזק יחסית, מוכן לשבעה ערוצים לפחות (עדיף 9.2) ועם יותר מכניסה אחת של HDMI 2.1 ב-40 Gbps כדי לחבר גם PS5 וגם מחשב. ממה שהבנתי כל דגמי Yamaha תומכים רק ב-24 Gbps ב-HDMI, ובכל דמגי Denon יש רק כניסה אחת של HDMI 2.1.

הייתי קונה את ה- Onkyo RZ-50 אבל לא מצאתי אותו בארץ בשום מקום. הייתי קונה את ה- Pioneer Elite VSX-LX305 או 505 אבל גם אותם לא ראיתי בארץ.

מישהו יודע אם הדגמים האלו קיימים בישראל? מישהו יודע אם יש אופציה רלוונטית נוספת?

כמוצא אחרון, ראיתי שיש את הפיוניר באמאזון במחיר סביר אבל אני חושש מענייני המתח; צריך ממיר גדול וכבד מ-110 ל-220, טיפה מפחיד אותי. זה פתרון סביר? אפשר לחבר בשקט ממיר כזה לשקע מפוצל בדירה תל אביבית ישנה בלי לחשוש?

תודה רבה!!

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2251
נתן תודות: 632 פעמים
קיבל תודות: 381 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

אלא אם עדיין לא הפעילו את הפונקציה הזאת בפירמוור רשום שגם בRX-A4A וגם בRX-A6A יש:
4K120 and 8K60 HDMI and HDR10+ with HDCP 2.3 and eARC (7 in/3 out)

ובRX-A2A וRX-V6A:
K120AB and 8K60B HDMI™ and HDR10+ with HDCP 2.3 and eARC (7 in/1 out)
Jack of some trades, master of none

Ravenstar פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

תודה אבי!

טעות שלי, ל A4A ול-A6A אכן יש תמיכה ב-40 Gbps, אבל ה-VRR עוד לא עודכן בפירמוור. חוצמיזה, המחיר של ה-A4A בארץ פסיכי לגמרי... הוא 1500 דולר (לפני מע"מ) באמאזון ובארץ 8000 ש"ח. לא נורמליים - מה נסגר עם היבואנים הרשמיים בישראל? פרמייה של 25%?

חבל שה-A2A לא תומך ב-40 Gbps, היה יכול להתאים. הפיוניר VSX-305 נראה כמו המחיר הכי סביר למה שאני מחפש, אבל לא ראיתי אותו בארץ

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2251
נתן תודות: 632 פעמים
קיבל תודות: 381 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

15/07/2022 18:55  
Ravenstar כתב:
תודה אבי!

טעות שלי, ל A4A ול-A6A אכן יש תמיכה ב-40 Gbps, אבל ה-VRR עוד לא עודכן בפירמוור. חוצמיזה, המחיר של ה-A4A בארץ פסיכי לגמרי... הוא 1500 דולר (לפני מע"מ) באמאזון ובארץ 7000 ש"ח. לא נורמליים - מה נסגר עם היבואנים הרשמיים בישראל?

חבל שה-A2A לא תומך ב-40 Gbps, היה יכול להתאים. הפיוניר VSX-305 נראה כמו המחיר הכי סביר למה שאני מחפש, אבל לא ראיתי אותו בארץ
...
מה חדש בזה? הכל פה יקר בהגזמה.
מה שכן, אל תסתמך על המחירים הרשמיים. תפנה או תלך לכמה חנויות מתמחות ותראה איזה מחיר "יעשו במיוחד בשבילך". זה סטנדרט בחנויות האלו להציג מחיר גבוה בהרבה מהמחיר הריאלי. יש אפילו חנויות שרושמות שהמחיר המוצג באתר הוא לא מחיר סופי. אולי תקבל מחיר הרבה יותר נוח לעיכול.
Jack of some trades, master of none

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”