רצים? שוחים? אוהבים מוזיקה? כדאי לכם לבדוק את ה- HAKII Action עם התוספת המשווקת רק בישראל.

באופן כללי - השינוי בסאונד בכלל המכשירים הוא סובייקטיבי או "בעיניי המאזין" , לאחד השינוי יכול להיות דראסטי כי זה מה שהוא "חיפש המון זמן" ולשני אפילו "מגוכח" , בלי קשר ל $$.17/08/2022 20:5181VIVI כתב: @AvivMustaky
שמע , כל פעם מחדש כיף לקרוא את הסקירות שלך. בשונה מסקירות אחרות שהן רובן ככולן שיווקיות נטו אצלך אני תמיד לומד משהו חדש , אתה מרחיב על הטכנולוגיות בצורה ברורה מאוד.
לעניין האוזניות, אני מבין מהכתוב (בין המילים) שהעדכון של האקולייזר הוא לא משהו משמעותי כל כך. האם אני יכול לשחק בעצמי עם רמות האקולייזר כדי לכוון אותו כדי שיהיה משמעותי יותר ?...

קיבלת את התשובה הכי מפורטת שאפשר מיעקב אז לא אחזור על דבריו17/08/2022 20:5181VIVI כתב: @AvivMustaky
שמע , כל פעם מחדש כיף לקרוא את הסקירות שלך. בשונה מסקירות אחרות שהן רובן ככולן שיווקיות נטו אצלך אני תמיד לומד משהו חדש , אתה מרחיב על הטכנולוגיות בצורה ברורה מאוד.
לעניין האוזניות, אני מבין מהכתוב (בין המילים) שהעדכון של האקולייזר הוא לא משהו משמעותי כל כך. האם אני יכול לשחק בעצמי עם רמות האקולייזר כדי לכוון אותו כדי שיהיה משמעותי יותר ?...
מסכים עם כל מילה. 

לגמרי!!! כל מאמר טוב מקודמו17/08/2022 20:5181VIVI כתב: @AvivMustaky
...

דרך אגב , דעתי האישית היא שהמאמרים פה באתר הם ברובם מקצועיים, מעמיקים וטכנולוגיים. אצל כל הכתבים תמצא העמקה, ידע טכנולוגי ורצון לתת מהידע הרחב שיש להם כל אחד בתחומו .17/08/2022 20:5181VIVI כתב: @AvivMustaky

אני מסכים, אם לא היה ברור הכוונה הייתה בעיקר לאתרים אחרים.18/08/2022 23:30AvivMustaky כתב: דרך אגב , דעתי האישית היא שהמאמרים פה באתר הם ברובם מקצועיים, מעמיקים וטכנולוגיים. אצל כל הכתבים תמצא העמקה, ידע טכנולוגי ורצון לתת מהידע הרחב שיש להם כל אחד בתחומו .
ולמרות ששווק זו לא מילה גסה היא בטוח לא המניע העיקרי של רוב הכתבות....

וואלה לא חשבתי על זה... אני אעשה בדיקה ואדווח בקרוב!...

בול מה שחשבתי19/08/2022 16:11KSE1500 כתב: וואלה לא חשבתי על זה... אני אעשה בדיקה ואדווח בקרוב!
מעניין עם שידור הבלוטוס יהיה מספיק חזק מהטלפון שבטח יהיה בתיק על שפת הבריכה.......

נראה לי שהגיע הזמן לשחיה לילית - קופץ היום בערב לבריכה ואדווח .20/08/2022 15:3881VIVI כתב: מעניין אם האטימות בתוך האוזן תשמר? בטיפים של הסיליקון הם בטוח יחליקו ולא בטוח שהסאונד יהיה איכותי (בלי קשר לקליטת הבלוטוט....