יש לי שלוש מכשירי בלוריי אם זה מרגיע אותך גאון של אמא ואם מכל הסיפור נתפסת על סרט בלייזר דיסק אז לי זה עושה כיף סליחה שאני צריך להתנצל בפני מועצת השורא והחכמים של שס28/08/2022 14:47mulder כתב: יש מוצר חדש ומבטיח שנקרא dvd . אומרים שזה העתיד וכולם יעברו לשם מהלייזר דיסק, אבל רק הזמן יגיד....
תמונות של מערכות ק"ב של חברי הפורום
זיוש גאון של אמא לא ידעתי שצריך להחליף ציוד פעם בשבוע לפי כללי הפורום כדי לקבל פידבק אשמח אם תעשה את זה גם בנעוץ...
ואגב אני מחליף ציוד כל שעתיים אם כבר מדברים לפי דבריך אני צריך להיות נשיא הפורום
בכל מקרה הבנתי רוח הדברים לאן נושבת סליחה ושלום
יש פה הרבה חוכמולוגים שישלהם vcr בבית נהיו לי פה מועצת השבט המוציאים והמביאים בפורום על פיהם יישק דבר ילללה הבנו תחזרו לחיים העגומומיים והאפורים שלכם מזכיר לי את החבובות שאין להם כלום אבל תמיד יש להם מה להגיד
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
לקחת את זה לכיוון הלא נכון.
הכוונה שלי היתה שכולם רואים את התמונות, אתה יכול לראות את מספר הצפיות לשרשור, אבל לא תמיד יש מה להגיב, זה לא אומר שאנחנו לא נהנים לראות.
הכוונה שלי היתה שכולם רואים את התמונות, אתה יכול לראות את מספר הצפיות לשרשור, אבל לא תמיד יש מה להגיב, זה לא אומר שאנחנו לא נהנים לראות.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
שלומי....
אתה רוצה את האמת אבל בלי להיעלב...כן?
הרוב לא מגיבים לך גם כי אתה תוקף את מי שהגיב, אז מעדיפים שלא להגיב בכלל.
אתה מעלה מס' פעמים כל חודש תמונות של הציוד שלך, והאמת....שלא ממש משתנה כל שבוע.
פעם הפוך, פעם עם גריל, פעם בלי, פעם בוידאו עם סרטון ופעם בזוית שונה .... זה לא נחשב כי זו אותה הגברת בשינוי אדרת.
מי שהעלה תמונה בשרשור הזה, עשה זאת בדרך כלל פעם אחת בשרשור, אולי פעם במס' שנים אם החליף ציוד/חלל או משהו מהותי אחר.
ברור לך שרוב התגובות והתמונות בשרשור הזה, הן שלך...כן?
תבין שזה לא שרשור פרטי של מישהו...
למי שלא מכיר את השרשור מתחילתו, יכול לקבל את הרושם שהוא כן הופך להיות כזה.
אז ממש בידידותיות....קח בקלות ואל תתקוף חברים שמעירים לך שקצת (או הרבה) הגזמת לפעמים...
אתה רוצה את האמת אבל בלי להיעלב...כן?
הרוב לא מגיבים לך גם כי אתה תוקף את מי שהגיב, אז מעדיפים שלא להגיב בכלל.
אתה מעלה מס' פעמים כל חודש תמונות של הציוד שלך, והאמת....שלא ממש משתנה כל שבוע.
פעם הפוך, פעם עם גריל, פעם בלי, פעם בוידאו עם סרטון ופעם בזוית שונה .... זה לא נחשב כי זו אותה הגברת בשינוי אדרת.
מי שהעלה תמונה בשרשור הזה, עשה זאת בדרך כלל פעם אחת בשרשור, אולי פעם במס' שנים אם החליף ציוד/חלל או משהו מהותי אחר.
ברור לך שרוב התגובות והתמונות בשרשור הזה, הן שלך...כן?
תבין שזה לא שרשור פרטי של מישהו...
למי שלא מכיר את השרשור מתחילתו, יכול לקבל את הרושם שהוא כן הופך להיות כזה.
אז ממש בידידותיות....קח בקלות ואל תתקוף חברים שמעירים לך שקצת (או הרבה) הגזמת לפעמים...
בעלי האתר החליטו ללכת בכיוון מסוים (שהוא
מובן בהחלט) אבל רחוק ממה שהיה פה לפני
מס שנים.
זה לא השרשור שלך בעייתי. אל תיקח את זה אישית.
זה כל הקשור לאודיו וק.ב.
מובן בהחלט) אבל רחוק ממה שהיה פה לפני
מס שנים.
זה לא השרשור שלך בעייתי. אל תיקח את זה אישית.
זה כל הקשור לאודיו וק.ב.
Paradigm S4
Svs SB3000 X2
SVS Ultra Center
Svs Prime Elevation
Yamaha 3070
Rotel 1585
Svs SB3000 X2
SVS Ultra Center
Svs Prime Elevation
Yamaha 3070
Rotel 1585
- mulder
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6513
- נתן תודות: 268 פעמים
- קיבל תודות: 582 פעמים
אף אחד לא סובל ממך, אל תגזים...
אבל כמו שאמרו לך, למה אתה מצפה אם תפרסם כמעט אותה תמונה כל שבוע או שבועיים עם שינוי קטן? זאת לא מטרת השרשור.
המטרה היא שאנשים ישתפו תמונות מחדר הצפיה שלהם בשביל הכיף בעיקר, ובהמשך לפרסם עוד אם יש שינויים מהותיים או שידרוגים.
מוכר:
רמקולים מדפיים/תליה JAMO D500 THX
https://htmag.co.il/forum?q=dmlld3RvcGl ... Q9MzM4NjQ3
רמקולים Meridian תוצרת אנגליה.
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... 1FUklESUFO
רמקולים מדפיים/תליה JAMO D500 THX
https://htmag.co.il/forum?q=dmlld3RvcGl ... Q9MzM4NjQ3
רמקולים Meridian תוצרת אנגליה.
https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... 1FUklESUFO
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 6589
- נתן תודות: 1238 פעמים
- קיבל תודות: 1264 פעמים
תודה אח משה על המילים החמות והמתקת הגלולה...
אני ממש חובבן בתחום שאני מפחד לתת המלצות .28/08/2022 14:48ADICT כתב: אולי כבודו יסביר לי מה בדיוק לסדר נכון את הכל ....ומה קשור סנטר רק לסרטים מה הקשר ?
![]()
האר את עיני ואת אוזני גאון של אמא
...
קח את זה בערבון מוגבל ותתיעץ כאן או בכל פורום אאודיו באנגלית
אולי אפשר להגביה את הסנטר לגובה הטלויזיה.
לדעתי המדף מימין גבוה מדי ומסתיר את הטלויזייה לדעתי הטלויזיה רחוקה מדי ויש יותר מדי ארוניות
אולי אפילו תשאיר רק את הרמקולים בלי כל הדברים מסביב ותפנה אותם אליך בזווית וגם תרחיק טיפה מהכיר ושוב פעם, תתיעץ עם אנשים כאן, יש להם פי אלף יותר ניסיון ממני
קודם כל יש לך ידע ולדעתי ההערות שלך במקומן ...29/08/2022 1:29legopart כתב: אני ממש חובבן בתחום שאני מפחד לתת המלצות .
קח את זה בערבון מוגבל ותתיעץ כאן או בכל פורום אאודיו באנגלית
אולי אפשר להגביה את הסנטר לגובה הטלויזיה.
לדעתי המדף מימין גבוה מדי ומסתיר את הטלויזייה לדעתי הטלויזיה רחוקה מדי ויש יותר מדי ארוניות
אולי אפילו תשאיר רק את הרמקולים בלי כל הדברים מסביב ותפנה אותם אליך בזווית וגם תרחיק טיפה מהכיר ושוב פעם, תתיעץ עם אנשים כאן, יש להם פי אלף יותר ניסיון ממני...
אתה צודק לגבי גובה הציוד וכל המכשירים מסביב זה אומנם מיותר ואם הייתי יכול לפנות אתכץ כל הציוד להשאיר ריק ביניהם זה היה מושלם ואסתטי ....
וגם אפילו תהודה של הצליל אולי היתה שונה ויותר נכונה ....ממש הערות לעניין אח אבל !!!!!!!!
אני פשוט אוהב גם ציוד לאוו דווקא שיש צורך בו לעניין ספציפית ...זה חלק מהחסרונות שלי בעניין.....
הלוואי והיה מסודר בדיוק כמו שנראית בתרשים זה היה אידיאלי גם לדעתי ...ולהטות את הקדמיים לכיוון הצופה היה. מושלם
אבל אהבה לציוד משתלטת עליך בכל רגע נתון
אגב לגבי מסך רחוק פה יש לי פתרון כי יש לי מקרן מאחור של פיוניר krf 9000 fd מקרן די נדיר שאני אוהב מהתקופה היפה של פיוניר סדרת ה susano כך שהעניין זה אני מסודר למרות שהוא לא נדלק אצלי לעיתים קרובות....
- Obi-Wan
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 427
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
שלומי,
עם כל הציוד שיש לך, אני ממליץ לך אולי לפצל ל-2 מערכות ב-2 חדרים שונים (קולנוע וסטריאו בחדר אחר),
ומה שמיותר לאחסן או למכור.
יש לך יותר מדי ציוד בסלון, אסטטית זה כבד, גם ככה התחביב שלנו גורם להנהלה עומס לא אסטטי בעין, אצלך זה צונאמי.
עם כל הציוד שיש לך, אני ממליץ לך אולי לפצל ל-2 מערכות ב-2 חדרים שונים (קולנוע וסטריאו בחדר אחר),
יש לך יותר מדי ציוד בסלון, אסטטית זה כבד, גם ככה התחביב שלנו גורם להנהלה עומס לא אסטטי בעין, אצלך זה צונאמי.
אח שלי אתה צודק מאה אחוז הבעייה שתי דברים29/08/2022 10:59Obi-Wan כתב: שלומי,
יש לך יותר מדי ציוד בסלון, אסטטית זה כבד, גם ככה התחביב שלנו גורם להנהלה עומס לא אסטטי בעין, אצלך זה צונאמי....
אחד בוא תראה מה יש לי בפינת האוכל עוד מחסן על המזנון של ציוד ....לא פחות מהסלון
ככה שאין לי הרבה אופציות ...
ב אין לי הנהלה לצערי או שמחתי תלוי ... שתי הגדולים שלי חייל וחיילת מתמודדים עם הקפריזות שלי ....
- big007
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3096
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 561 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
לאחרונה הוספתי זוג מורל כאטמוס מעל הספה.
הם נראים בתמונת מוטים בזוית.
אבל בפועל הם מכוונים ישר למטה.
אין ספק שזה משפר את חוויית הסאונד!!!
מעניין..... לראות איך נראה אצלכם בסלון הביתי תצורת אטמוס?
הם נראים בתמונת מוטים בזוית.
אבל בפועל הם מכוונים ישר למטה.
אין ספק שזה משפר את חוויית הסאונד!!!
מעניין..... לראות איך נראה אצלכם בסלון הביתי תצורת אטמוס?
נערך לאחרונה על ידי big007 ב 30/08/2022 6:16, נערך 4 פעמים בסך הכל.
SONY XH759096-OPTOMA HD28DSE-YAMAHA RXA2080- SHIELD PRO-MISSION M74-M7C2-SVS PB1000 ATMOS MOREL SP2-