קשה למצוא מה גם שאתה צריך למצוא רסיבר עם תמיכה ב 220V...
מחפש מחליף ראוי לרסיבר Onkyo TX-NR3007
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
שים לב שלדגמים של אנתם מהדור העכשווי יצאה לא מזמן גירסאת "8K", כי הם לא היו ערוכים על לוחות עדכניים בזמן ההשקה. בארה"ב הגירסא הזאת עולה ככל הידוע לי $200 יותר מהראשונה, בעוד שידרוג הכרטיס עולה $500.
Jack of some trades, master of none
- Sagims
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1386
- נתן תודות: 266 פעמים
- קיבל תודות: 98 פעמים
- יצירת קשר:
יש את זה https://www.futureland.fr/?utm_source=c ... owerfunnel...
אני רכשתי משם כמה דברים, אתר אמין, לא בטוח ששווה לייבא, תבדוק
-
ofer1973
- חבר ותיק

- תגובות: 1273
- שם מלא: ofer1973
- נתן תודות: 441 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
30/08/2022 18:25Sagims כתב: יש את זה https://www.futureland.fr/?utm_source=c ... owerfunnel
אני רכשתי משם כמה דברים, אתר אמין, לא בטוח ששווה לייבא, תבדוק...
תודה ,אבל כמו שכתבת עושה רושם שהמחיר הסופי לא ייצא נמוך בהרבה מרכישה בארץ .
עופר.י
-
ofer1973
- חבר ותיק

נשמע מעניין ,למרות שכרגע אין לי שימוש ב-8k.30/08/2022 16:59Avi_Dagan כתב: שים לב שלדגמים של אנתם מהדור העכשווי יצאה לא מזמן גירסאת "8K", כי הם לא היו ערוכים על לוחות עדכניים בזמן ההשקה. בארה"ב הגירסא הזאת עולה ככל הידוע לי $200 יותר מהראשונה, בעוד שידרוג הכרטיס עולה $500....
אבל לדעתך יש אתר אמין שאפשר להזמין ממנו עם חיסכון מכובד במחיר לעומת הארץ ?
עופר.י
לא כל כך מכיר אתרים שמוכרים אנת'ם. ממה שהבנתי ,אפילו מותגים גדולים ונפוצים כבר קשה ליבא ישירות במחיר אטרקטיבי ובאמזון ודומיו אין אפילו אפשרות. יש כל מיני יבואנים מקבילים מפוקפקים בארץ שמייבאים דנון ודומיו, אבל אלו לא נראה לי טורחים עם מוצרים במחירים של אנת'ם.30/08/2022 19:13ofer1973 כתב: נשמע מעניין ,למרות שכרגע אין לי שימוש ב-8k.
אבל לדעתך יש אתר אמין שאפשר להזמין ממנו עם חיסכון מכובד במחיר לעומת הארץ ?...
לגבי 8K כרגע, היו כאן תילי תילים של דיונים על אם צריך או לא צריך. אני אישית בגישה שמה שקונים ב2022 חייב שיהיה עם תמיכה ב8K בין אם צריך את זה או לא כי זה מפרט בסיסי של AVR מאמצע 2020 שהתחרבש בגלל הבאג המפורסם. אולי בעוד שנתיים תחליט שאתה חייב 8K ו120HZ, אני מאמין שלא תקנה שוב מכשיר ב17 אלף שקל.
אני לא יודע איזה מלאים מחזיק היבואן בארץ ואם כבר קיבל את הגירסאות המשודרגות. אם לא והוא מציע מכשירירים טרום השידרוגים והתיקונים בהנחה משמעותית (ואני מסופק שכך), אז בהחלט השיקול הכלכלי בשילוב אי הצורך הנוכחי יכול להטות את הכף. בארה"ב אתרים פופולאריים כמו Crutchfield לא מוכרים יותר את מכשירי הטרום האלו והם מופיעים כ-Discontinued items. אני לא רואה סיבה לשלם מחיר מלא על מכשיר שיצא בפועל מהמחזור. אמנם יש חהם הכנה לשדרוג שאפשר או יהיה אפשר לעשות לפי הצורך וגם הוא במחיר שערורייתי.
-
ofer1973
- חבר ותיק

30/08/2022 20:17Avi_Dagan כתב: לא כל כך מכיר אתרים שמוכרים אנת'ם. ממה שהבנתי ,אפילו מותגים גדולים ונפוצים כבר קשה ליבא ישירות במחיר אטרקטיבי ובאמזון ודומיו אין אפילו אפשרות. יש כל מיני יבואנים מקבילים מפוקפקים בארץ שמייבאים דנון ודומיו, אבל אלו לא נראה לי טורחים עם מוצרים במחירים של אנת'ם.
לגבי 8K כרגע, היו כאן תילי תילים של דיונים על אם צריך או לא צריך. אני אישית בגישה שמה שקונים ב2022 חייב שיהיה עם תמיכה ב8K בין אם צריך את זה או לא כי זה מפרט בסיסי של AVR מאמצע 2020 שהתחרבש בגלל הבאג המפורסם. אולי בעוד שנתיים תחליט שאתה חייב 8K ו120HZ, אני מאמין שלא תקנה שוב מכשיר ב17 אלף שקל.
אני לא יודע איזה מלאים מחזיק היבואן בארץ ואם כבר קיבל את הגירסאות המשודרגות. אם לא והוא מציע מכשירירים טרום השידרוגים והתיקונים בהנחה משמעותית (ואני מסופק שכך), אז בהחלט השיקול הכלכלי בשילוב אי הצורך הנוכחי יכול להטות את הכף. בארה"ב אתרים פופולאריים כמו Crutchfield לא מוכרים יותר את מכשירי הטרום האלו מופיעים כ-Discontinued items. אני לא רואה סיבה לשלם מחיר מלא על מכשיר שיצא בפועל מהמחזור....
האמת שאתה צודק.
אז אני אמתין מעט עם הרכישה ,בכל מקרה את הדירה אני מקבל רק בתחילת השנה החדשה.
תודה רבה.
עופר.י
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4593
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 611 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
קונים רסיבר בשביל סאונד, לא פיצ'רים ועיצוב29/08/2022 9:44ahersko כתב: לגמרי מסכים עם קודמי.
הרגתם זבוב עם פגז
הבעיה היא שאין ממש אפשרויות
אונקיו הפסיקו לייצר (לי יש את ה Z840 מבציר 2019 שלפני הקורונה ואח"כ המפעל פחות או יותר קרס)
ימאהה קצת איבדו כיוון וכנראה שהמוצרים החדשים שלהם לא ברמה שהיינו רגילים אליה, שלא לדבר על העיצוב הנורא
אז יש דנון, פיוניר מרנץ.
תבדוק מה נכנס לתקציב שלך ואז תחליט למה אתה יותר מתחבר מבחינת פיצ'רים ועיצוב
בכל מקרה ההבדל לא יהיה תהומי....
יש יבואן מסודר וזו לא חברה איזוטרית.
JVC X5500
Anthem MRX 1140
Paradigm Signature S8v2
Atlantic Technology 4200SR
Dual SVS SB3000
Anthem MRX 1140
Paradigm Signature S8v2
Atlantic Technology 4200SR
Dual SVS SB3000
לפי הידיעות האחרונות שפורסמו גם כאן viewtopic.php?f=1&t=375293 בסוף השנה אמורים להתחיל לצאת הדגמים החדשים של דנון ומרנץ שיהיו כבר דור שני ובשל יותר של הAVR עם 8K/120HZ עם עוד כמה אפשרויות חדשות ומעניינות בנושא הכיול (כמו שידרוג אופציונלי לדיראק). אם זה באמת לא קריטי לכרגע, כנראה שיהיו לך אופציות יותר מגוונות לבחור מהן לקראת המעבר.30/08/2022 20:20ofer1973 כתב: האמת שאתה צודק.
אז אני אמתין מעט עם הרכישה ,בכל מקרה את הדירה אני מקבל רק בתחילת השנה החדשה.
תודה רבה....
-
ofer1973
- חבר ותיק

תענוג ,אז בכלל שווה לי להמתין כמה חודשים.30/08/2022 20:34Avi_Dagan כתב: לפי הידיעות האחרונות שפורסמו גם כאן viewtopic.php?f=1&t=375293 בסוף השנה אמורים להתחיל לצאת הדגמים החדשים של דנון ומרנץ שיהיו כבר דור שני ובשל יותר של הAVR עם 8K/120HZ עם עוד כמה אפשרויות חדשות ומעניינות בנושא הכיול (כמו שידרוג אופציונלי לדיראק). אם זה באמת לא קריטי לכרגע, כנראה שיהיו לך אופציות יותר מגוונות לבחור מהן לקראת המעבר....
תודה רבה על העידכון .
עופר.י
- bilbog
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 417
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
https://www.crutchfield.com/p_973M7408K ... 40-8K.html
יוצא כ 12K אחרי מיסים. שאלה כמה יעלה משלוח לארץ.
יוצא כ 12K אחרי מיסים. שאלה כמה יעלה משלוח לארץ.
Gravity cannot be held responsible for people falling in love