שאלה לגבי Anthem 1140

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Moto
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

03/09/2022 21:06  
י-א כתב:
האמת הייתי בטוח שהמקרופון מתחבר לרסיבר, כל כך הגיוני..

התוכנה עובדת גם על מק M1?

לא עניתם לגבי שאלת הכיול - האם הכיול הוא רק לעוצמות/מרחק או גם גוון טון?
...
כמובן שהתוכנה עובדת גם על מאק (קיימת גם אפליקציה לאייפון, אנדרויד רק שהיא "מסורסת" יחסית):
https://anthemarc.com/arc-genesis/index.php
ARC מטפל בהמון פרמטרים, הרבה מעבר לעוצמות "ומרחקים" (בגרסה אחרונה, ARC מטפל גם בפאזות). יש המון משחק בכלי הזה, לא מומלץ לשחק ללא ידע בפרמטרים שאתה לא בטוח לגביהם (ניתן להסב נזק ממשי לציוד). למי שרוצה יש גם POST PROCESSING (שהוא לא קשור ישירות ל-ARC).
שים לב שבקישור שצירפתי יש המלצות שונות ומגוונות שקשורות לכיול (תחת Frequently Asked Questions), החל ממיקום מיקרופון, גובה מיקרופון בכל נק' מדידה ועוד ... ממליץ בחום לעבור עליהן לפני הרצה ראשונה.
בהצלחה !
The following line is true
The previous line is false

י-א פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1677
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שרשור שלא נקרא #32 

ראיתי ביוטיוב הדרכה לגבי הכיול ונראה הרבה בלגן.

ראיתי שגם ניתן לעשות כיול לפרופיל שמיעה שונה למשל למוזיקה סטראו וקולנוע בייתי וכו. זה יכול להיות מעניין אבל הרבה סבלנות צריך

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2251
נתן תודות: 632 פעמים
קיבל תודות: 381 פעמים

שרשור שלא נקרא #33 

באופן אישי לא הייתי קונה מכשיר ב20 אלף שקל בלי לבדוק מה אני מקבל ואם הוא מתאים לדרישות שלי (כולל גובה המוטיבציה שלי להתעסק איתו). אני חושב שלקחת מכייל שיעשה לך את העבודה זה כנראה הפתרון הכי טוב עבורך.
Jack of some trades, master of none

sgrimbl
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 382
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

נראה שיש יותר סיכוי למצוא את אי.טי לפני שתמצא מכייל בארץ
זה לפחות הנסיון שלי עם זה, אחרי שניסיתי לבדוק את הנושא במספר חנויות מתמחות

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #35 

04/09/2022 0:13  
sgrimbl כתב:
נראה שיש יותר סיכוי למצוא את אי.טי לפני שתמצא מכייל בארץ
זה לפחות הנסיון שלי עם זה, אחרי שניסיתי לבדוק את הנושא במספר חנויות מתמחות
...
במקרה יש כאן חבר שעושה את זה ומשתמש או השתמש במוצרי החברה בעצמו. לא יודע מה המחירים.
יש לפעמים גם כאלה שצברו נסיון שאולי ירצו לעשות את זה בשביל הכיף.

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 9458
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 1577 פעמים

שרשור שלא נקרא #36 

03/09/2022 21:56  
י-א כתב:
ראיתי ביוטיוב הדרכה לגבי הכיול ונראה הרבה בלגן.
ראיתי שגם ניתן לעשות כיול לפרופיל שמיעה שונה למשל למוזיקה סטראו וקולנוע בייתי וכו. זה יכול להיות מעניין אבל הרבה סבלנות צריך
...
זו בדיוק הבעיה בדור היוטיוב.
תן לי סרטון... עזוב אותך מלקרוא מה אני הולך לקנות, ואיך משתמשים בו.
אפשר לעקוב אחרי ההוראות ולתת למערכת לעשות אוטומאטית מה שהיא יודעת לעשות, ואפשר להתקדם משם לגבהים חדשים.
אבל ברור שיש עקומת למידה למערכת חדשה.
כדאי להתחיל לקרוא קצת, ולהבין איך המערכת עובדת, ומה היא יודעת לעשות.

בטח אתה לא יודע, כי לא קראת, שבתוכנה צריל לבחור ב- Professional Mode כדי לפתוח את האפשרות להגדרות מתקדמות,
וזה גם עונה לשאלה שלך,
03/09/2022 21:56  
י-א כתב:
לא עניתם לגבי שאלת הכיול - האם הכיול הוא רק לעוצמות/מרחק או גם גוון טון?
...
נראה לך שמערכת כיול מתקדמת כזו, מהטובות שיש, עושה כיול רק לעוצמות\מרחק?
דווקא מרחק רמקולים היה צריך להכניס ידנית עד לא מזמן.

עדכון Firmware מלא אפשר לעשות גם באמצעות תוכנת ARC במחשב.
יש בתוכנה גם Demo mode, שמאפשר לך לשחק בהגדרות ולהבין מה הן עושות בלי להתחבר לרסיבר שלך.

לא מצליח להבין איך רוכשים מכשיר משוכלל במחיר כזה, ומתייחסים לשימוש בו כאילו הוא מקרר.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 16671
נתן תודות: 973 פעמים
קיבל תודות: 2092 פעמים

שרשור שלא נקרא #37 

04/09/2022 0:28  
Amir64 כתב:
זו בדיוק הבעיה בדור היוטיוב.
תן לי סרטון... עזוב אותך מלקרוא מה אני הולך לקנות, ואיך משתמשים בו.
אפשר לעקוב אחרי ההוראות ולתת למערכת לעשות אוטומאטית מה שהיא יודעת לעשות, ואפשר להתקדם משם לגבהים חדשים.
אבל ברור שיש עקומת למידה למערכת חדשה.
כדאי להתחיל לקרוא קצת, ולהבין איך המערכת עובדת, ומה היא יודעת לעשות.

בטח אתה לא יודע, כי לא קראת, שבתוכנה צריל לבחור ב- Professional Mode כדי לפתוח את האפשרות להגדרות מתקדמות,
וזה גם עונה לשאלה שלך,

נראה לך שמערכת כיול מתקדמת כזו, מהטובות שיש, עושה כיול רק לעוצמות\מרחק?
דווקא מרחק רמקולים היה צריך להכניס ידנית עד לא מזמן.

עדכון Firmware מלא אפשר לעשות גם באמצעות תוכנת ARC במחשב.
יש בתוכנה גם Demo mode, שמאפשר לך לשחק בהגדרות ולהבין מה הן עושות בלי להתחבר לרסיבר שלך.

לא מצליח להבין איך רוכשים מכשיר משוכלל במחיר כזה, ומתייחסים לשימוש בו כאילו הוא מקרר.
...
היום גם במקררים יקרים צריך כבר לדעת קצת יותר מאשר לפתוח ולסגור את הדלת כדי להוציא חלב חחחחח

באמת לא מובן איך קונים מכשיר סופר מתקדם ולאחר מכן מתלוננים שלא מצליחים לתפעל אותו (Y)

י-א פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #38 

קונים מכשיר שהומלץ פה ובחנות והתלונות הם שהיצרן משחרר תוכנות שיש מלא באגים עדיין ושהחברה היבואן לא מספק שירות עם המוצר כדי להכניס את הלקוח בהדרכה מינימלית.

מי שמוכר מוצר כזה שדורש הרבה לימוד במוצר חושב שהוא מוכר מוצר פלאג אנד פליי כאשר בעליל זה לא כזה.

והזילזול באינטיליגציה שלי שאתם מפגינים כלפיי אינה בהכרח מראה על אינטיליגנציה גבוהה שלכם.

Amir64
גורו
גורו

שרשור שלא נקרא #39 

אין "מלא באגים".
המוכר לא צריך להדריך אותך, בטח אם אתה לא מבקש הדרכה.
אתה יכול לבקש התקנה והדרכה בבית. יש אנשים כאן שביקשו וקיבלו.

אם אתה מתלונן שכבל המיקרופון קצר מידי, ומתברר שאתה מנסה לחבר אותו לרסיבר במקום למחשב, יש מקום לזילזול, או לפחות להרמת גבות עד העורף.
די בטוח שאפילו בסרטון שכן טרחת לראות, רואים שמחברים את המיקרופון למחשב.
הנה סרטון שהוא התוצאה הראשונה שקיבלתי מגוגל: (פעם ראשונה שאני רואה את הסרטון)

דקה: 5.30 - הסבר איך מחברים את המיקרופון ולאן.

גם התוכנה עצמה אומרת לך שהמיקרופון לא מחובר, חבר אותו למחשב. (כשאתה מנסה להתחיל כיול)
mic.png

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 398
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

שרשור שלא נקרא #40 

04/09/2022 10:30  
י-א כתב:
קונים מכשיר שהומלץ פה ובחנות והתלונות הם שהיצרן משחרר תוכנות שיש מלא באגים עדיין ושהחברה היבואן לא מספק שירות עם המוצר כדי להכניס את הלקוח בהדרכה מינימלית.

מי שמוכר מוצר כזה שדורש הרבה לימוד במוצר חושב שהוא מוכר מוצר פלאג אנד פליי כאשר בעליל זה לא כזה.

והזילזול באינטיליגציה שלי שאתם מפגינים כלפיי אינה בהכרח מראה על אינטיליגנציה גבוהה שלכם.
...
בלי חלילה לזלזל באינטליגנציה של אף אחד, ואני בהחלט יודע שאתה, ישראל, ממש לא טכנופוב ובעל ידע טכני עשיר, אם כי מתחום מעט שונה, זו הייתה עוד סיבה למה באחד מהשרשורים כאן בהתחלה המלצתי לך כאחד שרגיל למרנץ, שלא להתקרב לאנטם. למי שמחפש פשטות אז מוצר שמבוסס על מערכת כיול ARC או DIRAC יתאים לו פחות. לפחות DIRAC מגיע למשתמש כמוצר מוגמר שעובד להבדין מ ARC שבו אתה הופך למשתמש ביטה. בגרסת הבטא האחרונה שלהם הם הוסיפו כיול פאזות, אבל עדיין לאחר כיול צריך לבצע תיקונים ידנית ומאד קשה לקבל תוצאה טובה אם בודקים עי REW לאחר כיול. מערכת אודיסי ללא כל ספק נותנת תוצאות הרבה יותר טובות ויעילות בלי הרבה כאב ראש ואינספור נסיונות. אולי בעוד שנה מהיום הם ישחררו גרסה סופית יציבה.

אם זה לא מאוחר, אני ההיתי מחזיר אותו ובכל זאת הולך על מרנץ או ממתין ל 2023 שדנון\מרנץ יוצאיו את הדגמים החדשים. וזה לא בגלל שכיול של ARC מסובך, זה בגלל המון פיצ'רי נוחות שמאד יחסרו לך באנטם. הטעות הכי גדולה לעשות זה לרכוש מוצר על סמך המלצה של המוכר בחנות. בכלל, הבנתי שיש לך הגברה ולכן רצית לרכוש רק פרוססור, אז איך יצא ששכוענת לרכוש רסיבר?

Amir64
גורו
גורו

שרשור שלא נקרא #41 

04/09/2022 11:53  
יהלי ב כתב:
לפחות DIRAC מגיע למשתמש כמוצר מוגמר שעובד להבדין מ ARC שבו אתה הופך למשתמש ביטה.
...
למה אתה אומר ככה?
יש גירסאות בטא.
אתה לא חייב להתקין ולנסות אותן.
הרסיבר אצלי יותר משנה.
תמיד הייתי עם גירסה רשמית.
לא ניסיתי אף גירסאת בטא.
מי שלא מעוניין, לא חייב. ממתין בסבלנות לגירסה רשמית.

אם כבר יש לפותח השרשור הגברה חיצונית, למה בכלל לקנות 1140?
740 מספק פרוססינג 11 ערוצים, ובטוח שהוא לא צריך יותר מזה.

י-א פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #42 

אם אתם כבר שואלים למה ומדוע אנתם ורסיבר אז אספר את הסיפור המלא:

בחודש פברואר הפרוססור AV7706 שלי שהיה בין 8 חודשים שווק חיים. הוא הועבר לתיקון במוראל שהעבירו ליבואן הד סינימה שהזמינו חלקים אך לאחר גילגולים רבים מול היצרן הם הרימו ידיים בחודש יוני. הד סינימה אמרו לי לפנות לחנות לקבל החזר כספי מלא על קניית המרנץ.

פניתי אליהם והם המליצו על האנתם. גם פה המליצו הרבה על האנתם. אך אז נאמר שבקרוב יוצא ה AVM 70 8k. בחנות נאמר לי שהפרוססור יגיע תוך 4-6 שבועות כלומר עד אמצע אוגוסט.

הדבר התברר שלא נכון.

כשהחלטתי לבטל את ההזמנה עוד בטרם קיבלתי כלום, התחילו הענינים לצרום. פתאום אני לא יכול לקבל החזר מלא וכול מיני סיפורים.

דרשתי מכשיר תואם זמני עד שיגיע החדש וטופ אודיו כדי לא לבטל מכירה הסכימו לתת לי מכשיר רסיבר 1140 מתצוגה בהשאלה.

המכשיר הגיע ללא שום טכנאי או הסברים.

הייתי בשמחה חוזר למרנץ ואולי אפילו לחכות למרנץ החדש בשנה הבאה אבל אחרי השירות הנורא שקיבלתי מהיצרן אני מאד חושש להמשיך איתם.

נכון שיש עקומת למידה. אני לא טיפש (בניגוד למה שחלק פה חושבים אבל זה כנראה מעיד יותר על עצמם) אני כן מבין דבר או שניים בתחום וגם אם טעיתי כשחשבתי שהמקרופון מתחבר לרסיבר זה עדיין לא הופך אותי לכזה. כאילו שאתם נולדתם לפילוסופיה של אנתם ו ARC מינקותכם.

תתביישו לכם על הזילזול וחוסר כבוד (ואתם יודעים למי הכוונה, כמובן לא לכולכם)

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #43 

אה, אני זוכר את השתלשלות העניינים הזאת.
מה התוכנית לעתיד? AVM70 כשיגיע? כשזה יקרה אולי כדאי לך לבקש שמישהו מהחנות או היבואן יגיע להדריך אותך או שתיקח מישהו שיעשה את זה בתשלום. יש הרבה אנשים שלא רוצים/לא מעוניינים/אין להם זמן להתעסק עם מערכות מורכבות יותר וזה לגמרי לגיטימי, בשביל זה קיים שוק ההתקנה.

י-א פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שרשור שלא נקרא #44 

אני מתלמד על ה 1140 וגם אם יש שאלות שהמנוסים רואים בהם מוזרות משהו, לא צריך להתרגש - ככה לומדים

sgrimbl
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 382
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שרשור שלא נקרא #45 

04/09/2022 0:25  
Avi_Dagan כתב:
במקרה יש כאן חבר שעושה את זה ומשתמש או השתמש במוצרי החברה בעצמו. לא יודע מה המחירים.
יש לפעמים גם כאלה שצברו נסיון שאולי ירצו לעשות את זה בשביל הכיף.
...
אשמח לדעת מי החבר

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”