הממשק מאוד אינטואטיבי, ממנו ניתן ללמוד/ לראות ש-ARC ניתן להפעלה בכל INPUT שהוגדר, לכן אם ב-ZONE2 תבחר INPUT שבו -ARC מופעל, אז כמובן שהוא יהיה פעיל גם שם. אתה יכול לבנות לעצמך פרופילים מרובים, כגון - סרטים, סטראו עם סאב, סטראו ללא סאב ותחת כל INPUT לבחור פרופיל רצוי (שיהיה תקף גם ב-ZONE2 תחת אותו INPUT ספציפי שתבחר)....
שאלה לגבי Anthem 1140
- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
The following line is true
The previous line is false
The previous line is false
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
יש שמחפשים איכויות סאונד שניתן להגיע אליהן בעזרת מערכת הכיול שאתה, לצערך, לא ממש שולט בה וכנראה לא מעונין להשקיע בלימוד ולכן כנראה, מבחינתך, אין ברירה רק לעבור לדנון/מרנץ.07/09/2022 23:51י-א כתב: ובכן קיבלתי תשובה מאנתם - zone2 אינו מאפשר כיול וגם אין אפשרות לשנות ערכי בס/טרבל.
לא מבין ממה אתם מתלהבים - כנראה מהמחיר....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
תגיד אתה בסדר?08/09/2022 10:55י-א כתב: האמת - נראה שאתם נהנים לשכנע את עצמכם שאתם יודעים ומי שמגלה את הצד האפל של אנתם אז הוא לא שולט והוא מוגבל שכלית.
לבריאות לכם...
מה שכלית ? מה מוגבל ? יאללה צא מהרגשי שאתה עטוף בו.
קנית מכשיר שלא כולל גימיקים (לדעתי בלבד) שונים, שחברות אחרות כן כוללות. את זה היית צריך לבדוק לפני שקנית.
קנית מכשיר עם מערכת כיול ברמה אחרת מאודסי שיש בדנון / מרנץ אבל ה ARC זה לא פלאג אנד פלי צריך לשבת ולהתעסק עם זה ולהבין מה עושים. אתה כנראה לא מעונין להשקיע את הזמן ללמוד ( לא טוען שאתה לא יכול אתה פשוט לא מעונין, יש
עכשיו תגיד לי מה מתוך מה שכתבתי לך קשור לעניין שכלי ולמוגבלות, כזו או אחרת
אתה חוץ מלהתבכיין אכלו לי שתו לי לא עושה כלום, תתקדם.
והמשפט הזה שלך, מה בדיוק ניסית להגיד ?? יש שאוהבים את מה שהמכשיר נותן ומוכנים ללמוד ולנצל את היכולות שקיימות בו, אתה? לא מוכן , אז מה בדיוק קשור ענין המחיר ?לא מבין ממה אתם מתלהבים - כנראה מהמחיר....
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 08/09/2022 11:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
קונים רסיבר כדי שינגן הכי טוב שאפשר, ורצוי שיכלול מערכת כיול טובה מהסטנדרט.08/09/2022 10:55י-א כתב: האמת - נראה שאתם נהנים לשכנע את עצמכם שאתם יודעים ומי שמגלה את הצד האפל של אנתם אז הוא לא שולט והוא מוגבל שכלית.
לבריאות לכם...
כל זה - לאיזור הראשי.
בכל הרסיברים אין כיול לאיזור 2.
בחלק יש שליטה על טרבל\באס באיזור 2, ובחלק לא.
לחלק מהאנשים חשובה העברת אודיו דיגיטאלי לאיזור 2. רוב הרסיברים שקיימים לא עושים את זה.
איזור 2 זה לא ממש תכונה נחוצה ברסיבר.
מי שמחפש לקבל איכות ושליטה באיזור 2, שיקנה מגבר סטריאו לאיזור 2 ויהנה הרבה יותר ממה שאיזור 2 ברסיבר יכול לספק, בכל רסיבר שקיים.
אנת'ם חברה קטנה, והיא בחרה להתרכז במה שלדעתה חשוב, וזה הסאונד באיזור הראשי.
למה אתה חושב שאנשים משכנעים את עצמם?
כל אחד עושה את השיקולים שלו.
לי מאוד חסר שאין טיונר רדיו באנת'ם, וגם חסרו לי אלמנטים בכיול שהיו לי קודם ולא קיימים באנת'ם (אחד הגיע בעדכון האחרון) ובכל זאת, במכלול השיקולים (שלא חשוב כרגע פירוט שלהם) בחרתי באנת'ם.
הסאונד טוב יותר ממה שהיה לי, ועדיין חסרים לי דברים שהייתי רוצה שיהיו.
אף אחד לא מכריח אותך לקנות אנת'ם, וגם לא ראיתי שמישהו ניסה לשכנע אותך לקנות.
הכח בידך, הלקוח, להשוות נתונים ותכונות של רסיברים שונים מחברות שונות, ולהחליט מי מספק את רוב הדרישות שלך וראוי שכספך יילך אליו.
על איזה צד אפל אתה מדבר?...
מישהו בחברה רימה אותך? הבטיח לך תכונה שלא קיימת?
אני מכיר רק תכונה אחת כזו.
ההבטחה מלפני שנתיים ש- "בקרוב תתווסף תמיכה מובנית ב- ROON", ועדיין אין סימן.
לא שזה חשוב לי בכלל, אבל יש אנשים שמחכים בקוצר רוח שההבטחה תקויים.
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1313
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 172 פעמים
מסכים עים כל מה שכתבו יואב ואמיר לחלוטין אבל יש דבר אחד שמאוד מפריע...רכשת מכשיר מעולה אשר מצריך עקומת למידה על מנת להכיר את יכולותיו ולכן מין הראוי שהחנות אשר רכשת דרכם את הרסיבר אמורים לתת לך תמיכה טכנית לפחות ברמה הבסיסית ובכך היו חוסכים לך הרבה מאוד כאב ראש ולא רק לעבוד בשיטת מחסני חשמל pay n go.
ישנם הרבה חברים בפורום אשר אתה יכול לעזרה בהם כולל אותי ולכן תרגיש חופשי לשאול שאלות אבל לבוא עים ראש פתוח. כולנו כאן על מנת לעזור ככל הניתן.
תבקש מהחנות תמיכה והדרכה.לדעתי זוהי חובתם המיקצועית והמוסרית כי שילמת לא מעט ולכן מגיע לך מלוא השרות.
יש הרבה חנויות מיקצועיות אשר נותנים שרות כזה ויכול להיות שהם ידרשו טיפה יותר בתשלום על הרסיבר אבל לפחות תהיה בראש שקט ולא עובד עצות.
ישנם הרבה חברים בפורום אשר אתה יכול לעזרה בהם כולל אותי ולכן תרגיש חופשי לשאול שאלות אבל לבוא עים ראש פתוח. כולנו כאן על מנת לעזור ככל הניתן.
תבקש מהחנות תמיכה והדרכה.לדעתי זוהי חובתם המיקצועית והמוסרית כי שילמת לא מעט ולכן מגיע לך מלוא השרות.
יש הרבה חנויות מיקצועיות אשר נותנים שרות כזה ויכול להיות שהם ידרשו טיפה יותר בתשלום על הרסיבר אבל לפחות תהיה בראש שקט ולא עובד עצות.
LYNGDORF MP-40
SVS ULTRA FULL SET
SVS PRIME ELEVATION
SVS PB-16
ROTEL RMB-1585
ROTEL RB-1552 MKII
SVS ULTRA FULL SET
SVS PRIME ELEVATION
SVS PB-16
ROTEL RMB-1585
ROTEL RB-1552 MKII
כדי לקבל תוצאות באודיסי שיכולות להתחרות ב-arc צריך ידע הבנה והתעסקות לא פחות, ואפילו יותר, ממה שצריך בשביל להשתמש ב-arc. הדבר העיקרי שיותר מתקדם ב-arc לעומת אודיסי זה הממשק, אבל זה רק מקל על ההתעסקות, לא מקשה. תגיד לי דבר אחד שצריך לדעת להתעסק איתו ב-arc (לא מדבר על דברים ש-arc יודע לעשות לבד) ושבאודיסי אין שום התעסקות עם משהו מקביל/דומה/זהה.
יש תפיסה ש-Arc זה למתקדמים ואודיסי זה למתחילים. אבל זה לא באמת נכון. פשוט אודיסי מקשה עליך לראות את הפוקנציות המתקדמות ונותן אשליה של מערכת פשוטה, בעוד ב-Arc הפונקציות המתקדמות נגישות בממשק ידידותי יותר עם פחות מקום לטעויות (אם כי משלמים עליו הרבה מאד כסף), וזה שאתה לא יכול לפספס את קיומן נותן אשליה של מערכת שדורשת מתשמש מתקדם יותר. בפועל הידע במערכות כיול שצריך בשביל שתיהן הוא דומה מאד - בשתיהן צריך להבין איך להתאים עקומת מטרה לחדר, איך להציב נכון רמקולים, ואיך/איפה להציב את המיקרופון. פשוט ב-Arc דואגים שתבין שזה חשוב ובאודיסי לא טורחים, אבל זה שאתה לא מבין שבאודיסי גם צריך לעשות את כל הנ"ל זה לא אומר שבאמת לא צריך.
יש תפיסה ש-Arc זה למתקדמים ואודיסי זה למתחילים. אבל זה לא באמת נכון. פשוט אודיסי מקשה עליך לראות את הפוקנציות המתקדמות ונותן אשליה של מערכת פשוטה, בעוד ב-Arc הפונקציות המתקדמות נגישות בממשק ידידותי יותר עם פחות מקום לטעויות (אם כי משלמים עליו הרבה מאד כסף), וזה שאתה לא יכול לפספס את קיומן נותן אשליה של מערכת שדורשת מתשמש מתקדם יותר. בפועל הידע במערכות כיול שצריך בשביל שתיהן הוא דומה מאד - בשתיהן צריך להבין איך להתאים עקומת מטרה לחדר, איך להציב נכון רמקולים, ואיך/איפה להציב את המיקרופון. פשוט ב-Arc דואגים שתבין שזה חשוב ובאודיסי לא טורחים, אבל זה שאתה לא מבין שבאודיסי גם צריך לעשות את כל הנ"ל זה לא אומר שבאמת לא צריך.
- ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 740
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
בתור אחד שאחרי 30 שנה של ONKYO עשה מעבר ל ANTHEM זה אכן ליגה אחרת מערכת הכיול של ARC יש לו אין סוף אפשרויות . הבעיה שבשום מקום אין הסבר ממשי מעבר לכיול הראשוני איך אפשר לכייל/לשנות מעבר לכך . אני כבר חצי שנה עם הרסיבר קראתי המון חומר בכל הפורומים וסרטונים ביוטיוב ,חוץ מכיול ראשוני וטיפ בסיסי של AUDIO ADVICE או AUDIHOLICS אין שום הדרכה גם לא באתר של ANTHEM עצמו ,ורחוק מאוד מתוצאה מספקת יש לי פרארי עם ביצועים של סובארו ....
- Crossover-Shop
- עוסק בתחום

- תגובות: 712
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 213 פעמים
שאלה שאני עד עכשיו לא מבין - אני עוקב אחרי השרשור המדובר מדי פעם שיש לי כמה דקות על המחשב
כל הרוכשי ANTHEM למיניהם והתלונות שעולות פה - הרי את המוצר לא הזמנתם מאמזון - זה נרכש פה בארץ - למה אתם שוברים את הראש פה בפורום במקום להתנהל מול החנויות שסיפקו את המוצרים?
ואם הם לא יודעים לעזור - למה לא לבקש מTOP AUDIO טכנאי ייעודי לכיול
וגם אם זה לא צולח
למה לא לבקש עזרה מקצועית בתשלום? יש פה לא מעט אנשים ששוחים בחומר
עד היום כל הלקוחות שלנו עברו הכשרה בסיסית ומשם התגלגלו קדימה לבד ומי שלא צלח את החומר קיבל טכנאי ייעודי לכיול
אם אתם עדיין בבעיה - צרו קשר אפנה אתכם לאנשים שיעזור בנושא אין סיבה להתעצבן פה על חברים אחרים שמגיבים את מה שהם חושבים
כל הרוכשי ANTHEM למיניהם והתלונות שעולות פה - הרי את המוצר לא הזמנתם מאמזון - זה נרכש פה בארץ - למה אתם שוברים את הראש פה בפורום במקום להתנהל מול החנויות שסיפקו את המוצרים?
ואם הם לא יודעים לעזור - למה לא לבקש מTOP AUDIO טכנאי ייעודי לכיול
וגם אם זה לא צולח
למה לא לבקש עזרה מקצועית בתשלום? יש פה לא מעט אנשים ששוחים בחומר
עד היום כל הלקוחות שלנו עברו הכשרה בסיסית ומשם התגלגלו קדימה לבד ומי שלא צלח את החומר קיבל טכנאי ייעודי לכיול
אם אתם עדיין בבעיה - צרו קשר אפנה אתכם לאנשים שיעזור בנושא אין סיבה להתעצבן פה על חברים אחרים שמגיבים את מה שהם חושבים
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
באמת בשום מקום אין הסבר?13/09/2022 9:32ALFRED3 כתב: בתור אחד שאחרי 30 שנה של ONKYO עשה מעבר ל ANTHEM זה אכן ליגה אחרת מערכת הכיול של ARC יש לו אין סוף אפשרויות . הבעיה שבשום מקום אין הסבר ממשי מעבר לכיול הראשוני איך אפשר לכייל/לשנות מעבר לכך . אני כבר חצי שנה עם הרסיבר קראתי המון חומר בכל הפורומים וסרטונים ביוטיוב ,חוץ מכיול ראשוני וטיפ בסיסי של AUDIO ADVICE או AUDIHOLICS אין שום הדרכה גם לא באתר של ANTHEM עצמו ,ורחוק מאוד מתוצאה מספקת יש לי פרארי עם ביצועים של סובארו .......
גם לא באתר של ANTHEM?
https://anthemarc.com/arc-genesis/index.php
https://anthemarc.com/arc-genesis/users-guide.php
https://anthemarc.com/arc-genesis/advan ... /index.php
ועוד 2 שרשורים בהם אתה יכול ללמוד המון.
https://www.avsforum.com/threads/owners ... 3/page-277
https://www.avsforum.com/threads/dedica ... 2/page-349
בשרשור השני אתה יכול להעלות את תוצאות המדידות שלך, ולקבל משוב על דברים שכדאי לנסות, אם מזוהות בעיות.