14/09/2022 16:36
Avi_Dagan כתב:
הסיבה שציינתי את AURO3D היא שזה הפיצ'ר שנראה שהעדרו באנת'ם זוכה להכי הרבה תלונות. דווקא החוסר בפונו סטייג', analog bypass וdynamic eq (שאני לא משתמש בו אבל המון אנשים מוצאים אותו מאוד שימושי) יותר משמעותי בעיני. ועדיין להגיד שיש בו שליש מהפיצ'רים שקיימים בD+M זה קצת מופרז.
באופן אישי אין לי שום עניין בAURO3D ואפילו לא באטמוס (אלא אם מישהו יציע לשלם לי בנדיבות על צפייה בבלוקבאסטרים).
ממה שאני מתרשם מלא מעט קריאה, מדובר במוצרים טובים מאוד, אבל אני לא מחבב את ההתנהלות של החברה וזה מרתיע אותי בנוסף למחירים. באופן כללי יש לי רתיעה ממותגים שיש מאחוריהם סוג של כת מעריצים ו/או מערך יחצנות אגרסיבי גלוי וחבוי. אפל דוגמא טובה לחברה שיצטרך לקרות משהו יוצא דופן כדי שאני אקנה מוצרים שלה.
...
כמעט לא ראיתי תלונות על החוסר ב- AURO-3D
יש הרבה יותר תלונות על Analog Bypass. מבין ומצדיק אותם. זה באמת חוסר חשוב לרבים.
החוסר ב- Phonostage לא מטריד.
את הרוב זה לא מעניין כי אין ולא יהיה להם פטיפון, ומי שכן רוצה פטיפון, בוודאי הוא מאלו שה- Phonostage המובנה פשוט מידי בשבילו, וממילא ירכוש אחד חיצוני, או פטיפון עם Phonostage מובנה.
אני הגעתי לאנת'ם כמעט מחוסר ברירה.
הייתי המון שנים עם פיוניר.
תקופת קורונה, הרסיבר מת, והמעבדה העלובה של ט.ר. לא שווה כלום.
החלטתי שהרסיבר הבא שלי לא יהיה מיובא על ידם, ורציתי להתקדם לרסיבר עם כיול DIRAC.
רסיברים ששאלתי עליהם היה עניין של לחכות חודשים למשלוח.
לא רציתי לחכות, כבר הייתי כמה חודשים בלי רסיבר.
שמתי עין על ARCAM אבל לא היה איפה לשמוע אותו, וקצת חששתי מכל הבאגים שהיו באותה תקופה.
מה שכן מצאתי שאפשר לשמוע היה ANTHEM, ועוד עם רמקולים כמו שלי.
אז קבעתי מועד לשמיעה. הגעתי, שמעתי, הסכמנו על מחיר, ונסעתי הביתה עם רסיבר.
הייתי שמח אם היו יותר פיצ'רים ומחיר נמוך יותר.
בטוח שכולם כמוני.