תביעה יצוגית על תקלות במאייד צ'מפיונס
-
ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
לא יודע אם זה המקום המתאים, אבל רציתי לעדכן את כל מי שזה רלוונטי עבורו שהתקבל הסדר לאחר תביעה יצוגית וכל מי שהרכב שלו נכלל בהסכם (אפשר לבדוק באתר של צ'מפיונס) אמור לקבל החזרים על התיקונים במידה וביצע ולקבל הארכת אחריות במידה ולא היה צורך בתיקון. שווה לבדוק. אני בדיוק הגשתי בקשה להחזר של כמה אלפי שקלים טובים.
-
ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

מי שהלך לו המזגן יודע. אם זה עוד לא קרה, אתה זכאי להארכת אחריות..
-
ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

אכן זה מה שכתבתי בכותרת.לרוב במוסכים מחליפים כבר את כל ״היחידה הפנימית״
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6030
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
אני תיקנתי ב 1000 שקל את הדבר הזה ובאמת הגיע השבוע מכתב מהם,
מקווה ששמרתי את הקבלה...
מקווה ששמרתי את הקבלה...
מאייד בחוגים מסויימים - זה קרבורטור.15/09/2022 18:35ChinggisKhan כתב: אכן זה מה שכתבתי בכותרת.לרוב במוסכים מחליפים כבר את כל ״היחידה הפנימית״...
-
ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

בחוגים שמתעסקים עם מנועים בני 30 שנה...
לפי המחיר הזול כנראה שזה לא קשור לריקול שהוא על היחידה הפנימית של המזגן. דורש פירוק והרכבה של כל הדאשבורד - המון עבודה. תיקון לא יעלה פחות מ-4 אלף שקל.15/09/2022 19:40איתי_הגיתי כתב: אני תיקנתי ב 1000 שקל את הדבר הזה ובאמת הגיע השבוע מכתב מהם,
מקווה ששמרתי את הקבלה......
למה שלא תנסה לנסות לרכוש מכונית שלהם? רמז:אין מלאי. ביקוש מטורף. לא רק בקורונה. ולא אחרי. תמיד. הם עושים מכוניות שהתמורה למחיר משאירות אבק לכל היונדאי ודומיו.17/09/2022 16:48ahersko כתב: כל פעם יש להם הסדרים חדשים.
פעם על גרים, פעם על חלונות נופלים עכשיו על המזגן.
שאלתם את עצמכם פעם למה רק צמפיון נותנת שנתיים אחריות ולא שלוש?...
אז זהו, שהמכוניות לא שלהם, אלא של קונצרן VAG, ואלו מכוניות מצויינות.17/09/2022 17:08nir11 כתב: למה שלא תנסה לנסות לרכוש מכונית שלהם? רמז:אין מלאי. ביקוש מטורף. לא רק בקורונה. ולא אחרי. תמיד. הם עושים מכוניות שהתמורה למחיר משאירות אבק לכל היונדאי ודומיו....
השירות של צ'מפיונס לעומת זאת הוא אחד הגרועים בין היבואנים הגדולים - תקלת גיר ה-DSG כדוגמא.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4078
- נתן תודות: 303 פעמים
- קיבל תודות: 510 פעמים
ניסיתי... פעם שהייתי צעיר ויפה היתה לי VR6 חדשה....
האוטו הכי פח שהיה לי
בשלוש שנים שהחזקתי אותה הייתי יותר במוסכים מאשר במצטבר שלושים שנה אח"כ עם מאזדה, מיצובישי ויונדאי.
כשמשתינים עלי אין לזה ריח של גשם...
מרוב שזה רכב כל-כך טוב, איך זה שהם נותנים רק שנתים אחריות מול 7 של קאיה? כי הם כל-כך משוכנעים שהמוצר שלהם כזה נפלא או יודעים שכמו שאמר שלום חנוך "הציבור מטומטם ולכם הציבור משלם..."
פולקסווגן נותנים 3 שנות אחריות כבר 7 שנים ובסקודה אפשר לקנות שנת אחריות שלישית באלף שקל. יפה שאתה זוכר את החלונות שנפלו לפני 17 שנה.17/09/2022 16:48ahersko כתב: כל פעם יש להם הסדרים חדשים.
פעם על גרים, פעם על חלונות נופלים עכשיו על המזגן.
שאלתם את עצמכם פעם למה רק צמפיון נותנת שנתיים אחריות ולא שלוש?...
הבעיה אינה פולקסווגן שנותנים 3 שנות אחריות ו-5 שנים לגיר, אלא צ'מפיון שמסרסים את האחריות.17/09/2022 18:59hagai147 כתב: פולקסווגן נותנים 3 שנות אחריות כבר 7 שנים ובסקודה אפשר לקנות שנת אחריות שלישית באלף שקל. יפה שאתה זוכר את החלונות שנפלו לפני 17 שנה....