בית חדש איך מתכננים את הרמקולים
אני בתהליך של בית חדש,
היום המערכת קולנוע שלי בנוייה מרמקולים גדולים , שכמובן האישה לא מאפשרת להעביר אותם לבית החדש ,
היא רוצה משהו יותר עדין כנראה שקועים בקירות ,
אפשר לעזור לי איך מתכננים מערכת יותר "עדינה" ? , אפשר להעלות תמונות של מערכות של הקבוצה עם קיר מעוצב שיש בו מערכת קולנוע ביתית ?,
תודה
היום המערכת קולנוע שלי בנוייה מרמקולים גדולים , שכמובן האישה לא מאפשרת להעביר אותם לבית החדש ,
היא רוצה משהו יותר עדין כנראה שקועים בקירות ,
אפשר לעזור לי איך מתכננים מערכת יותר "עדינה" ? , אפשר להעלות תמונות של מערכות של הקבוצה עם קיר מעוצב שיש בו מערכת קולנוע ביתית ?,
תודה
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
את האישה?09/09/2021 11:02GalZohar כתב: אם זה בית פרטי נראה לי שהדרך הכי נורמאלית להצניע אותה זה לשים אותה בחדר יעודי במרתף......
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
יש שרשור ענק "תמונות של מערכות ק"ב של חברי הפורום".
רק צריך זמן לחפש בו.
ניצלת את השנה האחרונה לחיפוש משהו שמתאים לך?
למשל ניסית חיפוש בגוגל של ביטויים כמו "קיר טלויזיה מעוצב"?
רק צריך זמן לחפש בו.
למשל ניסית חיפוש בגוגל של ביטויים כמו "קיר טלויזיה מעוצב"?
אכן מחפש ,פחות מתמקדים במערכות קולנוע ביתי בסלון29/09/2022 13:23Amir64 כתב: יש שרשור ענק "תמונות של מערכות ק"ב של חברי הפורום".
רק צריך זמן לחפש בו.
למשל ניסית חיפוש בגוגל של ביטויים כמו "קיר טלויזיה מעוצב"?...
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4593
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 611 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
תראה, שקועים בד"כ שמים בקיר גבס או שהכנת תבנית בפציפית לרמקול שקוע קיר בשלב היציקה.
אני מניח שהכוונה יותר ל - ON WALL.
תבקש לדעת מה גובה ההכנה לרמקולים כי מי שמתכנן לא ממש מבין והם ממקמים גבוה את ההכנה, זה היה המצב ב 2 הדירות שנכנסתי לאחר הקנייה.
תוודא שהגובה של הקדמיים וסנטר שווה לגובה האוזן, אחוריים אני ממליץ על בי פולאריים.
עוד טיפ קטן, תבקש צינור שרשורי עבה מהרגיל לרמקולים האחוריים כי נתקלתי בבעיות השחלה כנראה בגלל העיקולים.
תבקש לדעת מה גובה ההכנה לרמקולים כי מי שמתכנן לא ממש מבין והם ממקמים גבוה את ההכנה, זה היה המצב ב 2 הדירות שנכנסתי לאחר הקנייה.
תוודא שהגובה של הקדמיים וסנטר שווה לגובה האוזן, אחוריים אני ממליץ על בי פולאריים.
עוד טיפ קטן, תבקש צינור שרשורי עבה מהרגיל לרמקולים האחוריים כי נתקלתי בבעיות השחלה כנראה בגלל העיקולים.
JVC X5500
Anthem MRX 1140
Paradigm Signature S8v2
Atlantic Technology 4200SR
Dual SVS SB3000
Anthem MRX 1140
Paradigm Signature S8v2
Atlantic Technology 4200SR
Dual SVS SB3000
29/09/2022 13:48niko כתב: תראה, שקועים בד"כ שמים בקיר גבס או שהכנת תבנית בפציפית לרמקול שקוע קיר בשלב היציקה.
עוד טיפ קטן, תבקש צינור שרשורי עבה מהרגיל לרמקולים האחוריים כי נתקלתי בבעיות השחלה כנראה בגלל העיקולים....
תודה,
עדיין לא יצקו את הקומה שלי כך שאני צריך לתכנן את המיקומים ולעדכן את מתאמת השינויים
אם אין לך קירות צדדיים, תשים את הרמקולים האחוריים הכי "רחב" שאתה יכול. הם אמורים בכלל להיות בצדדים, ולא מאחורה.
שקועים זה בעיה, כי אי אפשר לנסות לפני, ואם אתה לא מרוצה אתה תקוע איתם, ובאופן כללי רמקולים שקועים ברמות תקציב סבירות נותנים תמורה די גרועה לכסף.
במקום להסתיר, תנסה למכור את זה בתור משהו יפה ומרשים
שקועים זה בעיה, כי אי אפשר לנסות לפני, ואם אתה לא מרוצה אתה תקוע איתם, ובאופן כללי רמקולים שקועים ברמות תקציב סבירות נותנים תמורה די גרועה לכסף.
במקום להסתיר, תנסה למכור את זה בתור משהו יפה ומרשים