שרשור תגובות: פיאסקו של השקה: שירות הסטרימינג דיסני+ עלה, עם מבחר עשיר ואין ספור בעיות
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1525
- נתן תודות: 106 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
חווה אותו דבר.08/08/2022 16:40dudis כתב: בטלויזיה סמסונג כל הזמן יש קפיצות קדימה , צריך לסגור את כל האפליקציות ולנקות זכרון , עובד בסדר ואחרי כמה פרקים שוב מתחיל לקפוץ , איזה אפליקציה ח...
היה לי משהו באחד מהפרקים של דרדוויל פתאום שפת הדיבוב הפכה לגרמנית רציתי להחליף לאנגלית אבל לא היה ברשימה רק גרמנית נו מילא מזל שבאפל טיוי עובד יותר טוב...
כולם מדברים פה על אטמוס, DV ....
בואו נדבר על הפיל שבחדר:
האפליקציה, בכל הפלטפורמוט פשוט זוועתית בעוד שבנטפליקס באותן פלטפורמוט הכל קליל וזורם והכי חשוב "עובד" !!!
נראה כאילו מישהו בדיסני עשה לתושבי מדינת ישראל טובה וזרק להם עצם.
בטלוויזיה סמסונג כל פעם תקלה אחרת, פעם יש קפיצות, פעם צבעים מרוחים דומה קצת לנגטיב, פעם פשוט עיגול מסתובב ואחר כך מסך שחור.
כמות הפעמים שנאלצתי לנתק חשמל לטלויזיה ולהחזיר חשמל בלתי הגיונית וגם אז הרבה פעמים זה לא מסתדר.
אין שום בעיה באינטרנט, נטפליקס במקביל עובד מעולה ומהירות הגלישה בבדיקה דרך נטפליקס הייתה 132Mbps, דיי והותר...
כנ"ל גם בקופסת אנדרואיד, mecool 2+ .
ושוב, נטפליקס במקביל ללא תקלות.
בואו נדבר על תרגום שברוב הפלטפורמוט, למעט אצלי בmecool יש רקע שחור לכתוביות, איכס...
בואו נדבר על חוסר יכולת לשחק עם הגדרות שלא קיימות כי זאת האפליקציה וזה מה יש, אבל בקריאה בפורומים אני רואה שישנן הגדרות לתושבי ארה"ב(לדוגמה) שניתן להגיע אליהן כי ברור שלא מדובר באותה אפליקציה.
אכזבה קשה !
דיסני מציגים כמות מזערית של הסרטים בממשק שלהם. מישהו יודע אם יש דרך לקבל את הרשימות המלאות? יש עבור דיסני משהו שדומה לרשימת המיקרו-ז'נרים של נטפליקס?
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4653
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 913 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
אני לא מבין על מה מדובר. מריץ את האפליקציה דרך ממשק גוגל TV, טלוויזיה של סוני.
אין לי שום בעיה. הכל עובד חלק. בהתחלה היו בעיות שברירת המחדל בשמע וכתוביות הייתה בשפות שונות. נראה לי שזה פסק.
דווקא מעדיף את הממשק הזה מנטפליקס המעצבן והקופצני, בלי מיון ברור...
אין לי שום בעיה. הכל עובד חלק. בהתחלה היו בעיות שברירת המחדל בשמע וכתוביות הייתה בשפות שונות. נראה לי שזה פסק.
דווקא מעדיף את הממשק הזה מנטפליקס המעצבן והקופצני, בלי מיון ברור...
- MrHicUp
- חבר ותיק

- תגובות: 1525
- נתן תודות: 106 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
ואחרי כל זה, ממשיכים לדבר על אטמוס, DV, HDR כשהבסיס של הבסיס לא מתקיים.02/10/2022 18:39Shasoosh כתב: אני מצפה שלפחות תעבור על הכותרת של הדיון.
או על הפוסט הראשון והקישור לכתבה שמדברת על כל הבעיות....
ניגון תוכן בסיסי, אפילו FHD בלי קרטועים.
אז בואו, נחכה רגע עם הפיצ'רים המפוצצים ונטפל בבסיס....
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5196
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 1440 פעמים
עד שנלא נקבל את האפליקציה המקורית ולא את החיקוי ההודי שלה, זה לא באמת משנה - תמיד נהיה מאחור.
רק מעדכן. אצלי ב LG C9:
שמע עדיין 2 ערוצים.
עדיין נתקע מידי פעם.
מנגן Dolby Vision
MrHicUp, אני חושב שצריך לדבר על הכל וזה מה שכתבו כולם בשרשור הזה.
לדוגמה, כתבת:
במקום העבודה שלי, לקבוצת התוכנה היה קשר עם קבוצת תוכנה הודית. כל שבוע (לערך) קיבלנו מהם עדכון תוכנה. העדכון נועד לפתור באגים אבל מצד שני הכניס באגים אחרים. כך שנה של התקשקשות. אני לא יודע אם זה מייצג את התכנתים ההודים אבל מנסיון נקודתי, נראה שהם לא ממש בודקים את מה שהם כותבים.
שמע עדיין 2 ערוצים.
עדיין נתקע מידי פעם.
מנגן Dolby Vision
MrHicUp, אני חושב שצריך לדבר על הכל וזה מה שכתבו כולם בשרשור הזה.
לדוגמה, כתבת:
אני משוכנע שזאת בעיה קריטית אבל מי שאין לו סמסונג (כמוני) לא יכול להדגיש את הבעיה כי היא לא קיימת אצלו.בטלוויזיה סמסונג כל פעם תקלה אחרת, פעם יש קפיצות, פעם צבעים מרוחים דומה קצת לנגטיב, פעם פשוט עיגול מסתובב ואחר כך מסך שחור....
במקום העבודה שלי, לקבוצת התוכנה היה קשר עם קבוצת תוכנה הודית. כל שבוע (לערך) קיבלנו מהם עדכון תוכנה. העדכון נועד לפתור באגים אבל מצד שני הכניס באגים אחרים. כך שנה של התקשקשות. אני לא יודע אם זה מייצג את התכנתים ההודים אבל מנסיון נקודתי, נראה שהם לא ממש בודקים את מה שהם כותבים.
האפליקציה עובדת בסדר, התכנים עולים די מהר ובאיכות טובה. עושה רושם שהבעיות שהיו ב-4K נגמרו.27/11/2022 12:44bilbog כתב: אשמח לרשמים על האפליקציה בממיר של STING TV לאחר מס' חודשי שימוש. האם חל איזשהו שיפור ?...
תודה מראש...
הבעיה היא שלא כל הקטלוג מופיע במסך הראשי ובין המסכים ונדרש לפעמים לחפש תוכן כדי למצוא. באופן כללי שווה השירות לטעמי.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
עכשיו שרוב הבעיות חלפו....
הם כבר רוצים על זה כסף
נגמר החצי שנה חינם...
הם כבר רוצים על זה כסף

נגמר החצי שנה חינם...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
אני עוד לא שם, אבל האטמוס גם הסתדר וזמין?