שרתי גוגל החלו לפעול בישראל: החיבור הוא בעיקר לשרתי DNS
שרתי גוגל החלו לפעול בישראל: לקוחות פרטנר חוברו
החיבור הוא בעיקר לשרתי DNS, כאשר הבשורה לצרכנים היא בגלישה מהירה יותר לאתרים ולאפליקציות. מדובר בהשקה טכנית, ולקוחות פרטנר בסיבים אופטיים גילו על כך במקרה. לפי הצפי, ספקיות נוספות יתחברו לשרתים ובעתיד גוגל תמכור גם שירות תשתית אופטית ישירות לצרכנים
חברת גוגל החלה להפעיל את השרתים שלה בישראל ופרטנר כבר החלה לחבר את לקוחותיה בהדרגה לשרתי החברה, בעיקר שרתי DNS. משמעות הדבר: חיבור לשרת מקומי ולא לשרתים בחו"ל בהם משתמשות הספקיות כיום, מה שמאפשר גישה מהירה יותר לאתרים ולאפליקציות (אך לא מהירות גלישה גבוהה יותר) וכן פחות עומס בשעות השיא. כלומר, הצרכן יהנה מעדכונים מהירים יותר כעת, מאשר דרך ספקית האינטרנט שלו.
https://www.ynet.co.il/economy/article/hyopf00txo
החיבור הוא בעיקר לשרתי DNS, כאשר הבשורה לצרכנים היא בגלישה מהירה יותר לאתרים ולאפליקציות. מדובר בהשקה טכנית, ולקוחות פרטנר בסיבים אופטיים גילו על כך במקרה. לפי הצפי, ספקיות נוספות יתחברו לשרתים ובעתיד גוגל תמכור גם שירות תשתית אופטית ישירות לצרכנים
חברת גוגל החלה להפעיל את השרתים שלה בישראל ופרטנר כבר החלה לחבר את לקוחותיה בהדרגה לשרתי החברה, בעיקר שרתי DNS. משמעות הדבר: חיבור לשרת מקומי ולא לשרתים בחו"ל בהם משתמשות הספקיות כיום, מה שמאפשר גישה מהירה יותר לאתרים ולאפליקציות (אך לא מהירות גלישה גבוהה יותר) וכן פחות עומס בשעות השיא. כלומר, הצרכן יהנה מעדכונים מהירים יותר כעת, מאשר דרך ספקית האינטרנט שלו.
https://www.ynet.co.il/economy/article/hyopf00txo
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
זה בהחלט התחלה טובה, וזה סימן שהם כנראה יתחילו להרים עוד שירותים כאן.
אני בסלקום (נטוייז'ן), ועדיין מקבל פינג מאוד ארוך. כנראה שלא כולם מחוברים לזה עדיין.
אני בסלקום (נטוייז'ן), ועדיין מקבל פינג מאוד ארוך. כנראה שלא כולם מחוברים לזה עדיין.
- eyalron
- חבר ותיק

- תגובות: 1221
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 169 פעמים
תוכל לתת בבקשה דוגמא לאתר שאליו עשית פינג כדי שאוכל לבדוק גם אצלי? או שהכוונה היא ל 8.8.8.8?16/10/2022 18:55oferlaor כתב: זה בהחלט התחלה טובה, וזה סימן שהם כנראה יתחילו להרים עוד שירותים כאן.
אני בסלקום (נטוייז'ן), ועדיין מקבל פינג מאוד ארוך. כנראה שלא כולם מחוברים לזה עדיין....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים