The Lord Of The Rings - The Rings of Power באמזון פריים ב 2/9/22
משהו פשוט לא עובד בסידרה הזו. קורים פחות מדי דברים. העלילה לא מספיק מותחת, הקצב איטי, זה מפוזר לגמרי, אין הזדהות עם דמויות, אין גיבור ״טוב״, או נבל ״רע״,וזה גם לא שמציגים איזו תמונה מורכבת. אני לא יודע מה הרייטינג אבל עבורי באופן אישי זה פשוט לא מספיק טוב. היה ברור לגמרי שמה שהם יוצקים לא יהיה כתר, אלא משהו אחר.
זה פשוט לא עובד.
זה פשוט לא עובד.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
פרק מדהים וסיום עונה מטורף. הקצב מושלם בעיני. לא לחוץ. אין ״אקשן״ בקצב רצחני. זה אפי ומעולה. נהנתי מכך רגע.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
הסידרה לא רעה אבל יש לא מעט דברים שהפו אותה לבינונית.
ערכי הפקה - לרב רואים לאן הלך הכסף, אבל זה פשוט לא אחיד. דוגמא מושלמת לכך היא השריונות. לפעמים הם מושקעים להפליא ולפעמים נראים כמו משהו שהדפיסו במדפסת תלת מימד או שנתנו לתופרת פרטית להכין (ע"ע השריון של האלפים בפרקים הראשונים, השריונות הלבנים של לוחמי נומינור וכו). בנוסף ה CGI. לרב הוא איכותי, אבל פה ושם הוא פשוט מזעזע (ע"ע הסצנה בה מלכת נומינור חולמת שגל של מים שוטף והורס לה את העיר - נראה כמון משהו מתוך משחק מחשב לא חדש במיוחד). הווארדי ם -בסרט שהוא בן כ 20 שנה ומעלה הם נראו טוב יותר לדעתי. חוסר האחידות הזו פשוט פוגם בהנאה.
הקאסט - רב השחקנים פשוט בינוניים ונשכחים. קאסטינג זו אומנות וליהוק נכון יכול להפוך דמות לבלתי נשכחת, או ההיפך כמו פה - לנשכחת לחלוטין. ישנם כמובן יוצאי דופן (כמו הההוביטית הראשית, אלרונד) אבל זה תקף לרב הקאסט.
הדמויות - ולא אני לא מדבר על צבע העור. אני מדבר על הדמויות עצמן. גלדראיל בסידרה הזו היא דמות ממש מציקה. היא יודעת הכל (כולם טועים חוץ ממנה כל הזמן), מצליחה בהכל בקלילות חסרת הגיון (בסרטים צוות שלם של גיבורים לחמו בעוז מול טרול ובקושי ניצחו. פה היא ב 3 אבחות חרב מביסה אותו, אחרי שכמעט שחט לה את כל הלוחמים בצוות). אז אני מבין שניסו להבהיר לנו שהיא לוחמת טובה, אבל עשו את זה בצורה רעה. סאורון הפך מדמות מתוחכמת להפליא לסתם עוד נבל סוג ב. בקיצור רב הדמויות פשוט לא מוצלחות (עם כמה יוצאי דופן, כגון דורין ואלרוד והקשר שיצרו בנהם).
חוסר המקוריות - לסרטים היה את גאנדלף? בואו נדחוף אותו גם פה. בסרטים היה 2 הוביטים? בואו נדחוף אותם גם פה. בסרטים היה מסע של הקוסם עם ההוביטים? נו, אז צריך את זה גם פה. ועוד ועוד. אולי הם חשבו שזה פאן סרוויס, אבל זה פשוט מרגיש כחיקוי זול.
יש לי עוד הרבה מה להגיד על הסידרה הזו אבל אסכם בזה:
סה"כ סידרה סבירה, אבל בסרטים צפיתי כבר מעל 5 פעמים מאז שהם יצאו, וודאי שאצפה בהם שוב בעתיד. את הסידרה הזו אראה פעם אחת ואין הרבה סיכוי שאשוב לצפות בה בעתיד. לדעתי למרות שאפשר להינות ממנה (אם מכבים את המח ואת הטולקינאי שבתוך) - היא פספוס לא קטן. יכלו ליצור פה סידרה אפית, קיבלנו סידרה סבירה בלבד.
ערכי הפקה - לרב רואים לאן הלך הכסף, אבל זה פשוט לא אחיד. דוגמא מושלמת לכך היא השריונות. לפעמים הם מושקעים להפליא ולפעמים נראים כמו משהו שהדפיסו במדפסת תלת מימד או שנתנו לתופרת פרטית להכין (ע"ע השריון של האלפים בפרקים הראשונים, השריונות הלבנים של לוחמי נומינור וכו). בנוסף ה CGI. לרב הוא איכותי, אבל פה ושם הוא פשוט מזעזע (ע"ע הסצנה בה מלכת נומינור חולמת שגל של מים שוטף והורס לה את העיר - נראה כמון משהו מתוך משחק מחשב לא חדש במיוחד). הווארדי ם -בסרט שהוא בן כ 20 שנה ומעלה הם נראו טוב יותר לדעתי. חוסר האחידות הזו פשוט פוגם בהנאה.
הקאסט - רב השחקנים פשוט בינוניים ונשכחים. קאסטינג זו אומנות וליהוק נכון יכול להפוך דמות לבלתי נשכחת, או ההיפך כמו פה - לנשכחת לחלוטין. ישנם כמובן יוצאי דופן (כמו הההוביטית הראשית, אלרונד) אבל זה תקף לרב הקאסט.
הדמויות - ולא אני לא מדבר על צבע העור. אני מדבר על הדמויות עצמן. גלדראיל בסידרה הזו היא דמות ממש מציקה. היא יודעת הכל (כולם טועים חוץ ממנה כל הזמן), מצליחה בהכל בקלילות חסרת הגיון (בסרטים צוות שלם של גיבורים לחמו בעוז מול טרול ובקושי ניצחו. פה היא ב 3 אבחות חרב מביסה אותו, אחרי שכמעט שחט לה את כל הלוחמים בצוות). אז אני מבין שניסו להבהיר לנו שהיא לוחמת טובה, אבל עשו את זה בצורה רעה. סאורון הפך מדמות מתוחכמת להפליא לסתם עוד נבל סוג ב. בקיצור רב הדמויות פשוט לא מוצלחות (עם כמה יוצאי דופן, כגון דורין ואלרוד והקשר שיצרו בנהם).
חוסר המקוריות - לסרטים היה את גאנדלף? בואו נדחוף אותו גם פה. בסרטים היה 2 הוביטים? בואו נדחוף אותם גם פה. בסרטים היה מסע של הקוסם עם ההוביטים? נו, אז צריך את זה גם פה. ועוד ועוד. אולי הם חשבו שזה פאן סרוויס, אבל זה פשוט מרגיש כחיקוי זול.
סה"כ סידרה סבירה, אבל בסרטים צפיתי כבר מעל 5 פעמים מאז שהם יצאו, וודאי שאצפה בהם שוב בעתיד. את הסידרה הזו אראה פעם אחת ואין הרבה סיכוי שאשוב לצפות בה בעתיד. לדעתי למרות שאפשר להינות ממנה (אם מכבים את המח ואת הטולקינאי שבתוך) - היא פספוס לא קטן. יכלו ליצור פה סידרה אפית, קיבלנו סידרה סבירה בלבד.
- oferlaor
- מנהל

כמה הערות:
1. נכון, חלק גדול מהשחקנים לדעתי חלשים, ע"ע המלך של האלפים, המלך של הגמדים ועוד.
2. דווקא לא חושב שהשחקן של הלברנד הוא חלש, אני חושב שעוד לא ראינו מספיק בשביל להבין את זה.
3. אני גם מסכים שהכנסת ההוביטים מאולץ. כאן היה יותר נחמד אם היו מקוריים יותר.
4. אין לנו מושג אם זה באמת גנדאלף עדיין. אני דווקא מאמין שזה לא הוא אלא סארומן. המטרה של המסע שלו הוא שהוא יכול להיות רע או טוב, בהתאם לאיך שהוא מתפתח ואולי זה גם בחירה שלו (שבסוף אנחנו יודעים שהוא היה טוב רוב הזמן אבל החליט להחליף צדדים ב-LOTR.
5. לא חושב שסאורון הוא נבל סוג ב. בשלב הזה הוא לא מורגש והם צריכים היו להראות לנו איך הוא היה מעורב בכל אחד מהטבעות שנוצרו. השלב הבא, אני מניח, זה שהוא יכנס בדיוק לפער שנוצר בין המלך הגמד למשפחה שלו, שהרי הם אמורים לקבל 7 טבעות. דווקא מעניין לראות איך הוא יכנס לשם ותחת איזה "פרסונה" (הוא יודע לשנות צורה).
1. נכון, חלק גדול מהשחקנים לדעתי חלשים, ע"ע המלך של האלפים, המלך של הגמדים ועוד.
2. דווקא לא חושב שהשחקן של הלברנד הוא חלש, אני חושב שעוד לא ראינו מספיק בשביל להבין את זה.
3. אני גם מסכים שהכנסת ההוביטים מאולץ. כאן היה יותר נחמד אם היו מקוריים יותר.
4. אין לנו מושג אם זה באמת גנדאלף עדיין. אני דווקא מאמין שזה לא הוא אלא סארומן. המטרה של המסע שלו הוא שהוא יכול להיות רע או טוב, בהתאם לאיך שהוא מתפתח ואולי זה גם בחירה שלו (שבסוף אנחנו יודעים שהוא היה טוב רוב הזמן אבל החליט להחליף צדדים ב-LOTR.
5. לא חושב שסאורון הוא נבל סוג ב. בשלב הזה הוא לא מורגש והם צריכים היו להראות לנו איך הוא היה מעורב בכל אחד מהטבעות שנוצרו. השלב הבא, אני מניח, זה שהוא יכנס בדיוק לפער שנוצר בין המלך הגמד למשפחה שלו, שהרי הם אמורים לקבל 7 טבעות. דווקא מעניין לראות איך הוא יכנס לשם ותחת איזה "פרסונה" (הוא יודע לשנות צורה).
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4653
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 913 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
+118/10/2022 12:38Huber כתב: הסידרה לא רעה אבל יש לא מעט דברים שהפו אותה לבינונית.
סה"כ סידרה סבירה, אבל בסרטים צפיתי כבר מעל 5 פעמים מאז שהם יצאו, וודאי שאצפה בהם שוב בעתיד. את הסידרה הזו אראה פעם אחת ואין הרבה סיכוי שאשוב לצפות בה בעתיד. לדעתי למרות שאפשר להינות ממנה (אם מכבים את המח ואת הטולקינאי שבתוך) - היא פספוס לא קטן. יכלו ליצור פה סידרה אפית, קיבלנו סידרה סבירה בלבד....
בנוסף לטעמי התסריט בינוני מאוד. קורים שם דברים בצורה מאוד לא אמינה, שניראת כאילו נלקחה מסרטי ילדים (הקוסמות הלבנות מתקשות להביס את ההוביטים. הקוסם, במכה אחת מעלים אותן....). זה פשוט נראה מגוחך. אולי מתאים באמינות לילדים ונוער.
-
Huber
- חבר במועדון HT

כמה דברים שנזכרתי וששיגעו אותי בסידרה. האלף השחור (מתנצל, יום אחרי סיום הסידרה כבר לא זוכר את השם שלו) טוען שלאלפים אין ממש מרפאים כי הגוף שלהם מרפא את עצמו. ובהמשך גלדיאל סותרת את ההצהרה הזו וטוענת שסאורון זקוק ל"רפואה אלפית" בשביל לשרוד (ועזבתי לרגע את העובדה שהיא טוענת שהיא רכבה איתו 6 ימים פצוע והוא שרד. באמת?). אז יש מרפאים? אין? היא תבדוק ותחזור אלינו?
דבר שני - בפרק האחרון הם משום מה זקוקים ל"זהב מהמולדת" ומתיכים את הפגיון שלה. נו נניח - אבל איך שפגיון שעשוי מ 3 מתכות שונות, נמס בבת אחת ולא בשלבים (לכל מתכת טמפטורה שונה לשינוי מצב צבירה, לא)? ואיך זה אחרי שהפגיון הפך לשלולית אחת מעורבבת של שלושת המתכות הם יצרו טבעת אחת כסופה ו 2 זהובות מהעיסה?
גלדריאל ה"נבונה" קופצת מהסירה ומתכננת מה? לחצות את כל הדרך חזרה בשחיה?
וסאורון שמחליט שהוא מלך - וכולם פשוט מקבלים את זה בלי שום פקפוק ובלי שום הוכחה, בעיקר גלדריאל ה"נבונה"? וזה אחרי שהוא אומר לה שהוא גנב את הסמל, מראה לה שהוא חרש מתכת ולא מלך ואומר לה בפנים שהוא לא המלך? הרי היא מציינת שלא היה מלך בדרום עידנים - אף אחד לא ידע את זה? גם אני יכול להיות מלך אם ככה?
בנוסף, קלמברימבור אמור להיות אמן מהמעלה הראשונה - והוא צריך את סאורון שיסביר לו איך לשלב מתכות ועוד כל מיני דברים בסיסיים? ואת גלדריאל שתסביר לו איך להתקדם בתהליך?
והקטע בו כולם מניחים שאיסילדור מת - אני אמור להתחבר אל זה ריגשית מתוך ידיעה שהוא זה שבעתיד ילחם בסאורון?
ואנשי הדרום שנומינור באו להציל - זה רק כפר אחד עם 20 איש? ובכח הלוחם - הכמה עשרות לוחמים הללו שרובם נערים אמורים להציל את כולם?
ו 3 הוביטים שנלחמים ב 3 בחורות עם כוחות קסם ושורדים (כן, אחד מת, אבל הם לא היו אמורים לשרוד שניה מול כח שכזה)?
ולמה גנדלף לא ריפא את ההוביט השחור?
ואם גלדריאל גילתה מי הוא סאורון ושהוא מתכנן ליצור טבעות לשליטה בכולם - למה היא לא חלקה את המידע הזה עם כולם? או לפחות יוצר הטבעת או המלך? למה היא נותנת להם להמשיך ליצור את מה שהרוע תכנן?
ומה הקטע עם המיתריל שאמור לרפא את האלפים? מאפא הם המציאו את זה? מיתריל הוא סה"כ מתכת סופר קלה וסופר חזקה, אין לה שום כוחות קסם.
וד"א - אפא קלברון, נו ההוא שנשוי לגלדריאל בסרטים ובספרים? והבת שלהם?
אז כן, חלק מזה זה הטולקינאי שבי, אבל חלק לא קטן פשוט חוסר הגיון בסיסי וחוסר עקביות בכתיבה, בנוסף לתסריט פשוט רע ("אי אפשר לשתות את מי הים". מי הגאון שחשב על זה?).
ד"א - הבחור פה מראה איך גלדריאל בשיא טיפשותה גרמה לכל המצב בגלל שהיא תמיד חייבת להיות צודקת:
דבר שני - בפרק האחרון הם משום מה זקוקים ל"זהב מהמולדת" ומתיכים את הפגיון שלה. נו נניח - אבל איך שפגיון שעשוי מ 3 מתכות שונות, נמס בבת אחת ולא בשלבים (לכל מתכת טמפטורה שונה לשינוי מצב צבירה, לא)? ואיך זה אחרי שהפגיון הפך לשלולית אחת מעורבבת של שלושת המתכות הם יצרו טבעת אחת כסופה ו 2 זהובות מהעיסה?
גלדריאל ה"נבונה" קופצת מהסירה ומתכננת מה? לחצות את כל הדרך חזרה בשחיה?
וסאורון שמחליט שהוא מלך - וכולם פשוט מקבלים את זה בלי שום פקפוק ובלי שום הוכחה, בעיקר גלדריאל ה"נבונה"? וזה אחרי שהוא אומר לה שהוא גנב את הסמל, מראה לה שהוא חרש מתכת ולא מלך ואומר לה בפנים שהוא לא המלך? הרי היא מציינת שלא היה מלך בדרום עידנים - אף אחד לא ידע את זה? גם אני יכול להיות מלך אם ככה?
בנוסף, קלמברימבור אמור להיות אמן מהמעלה הראשונה - והוא צריך את סאורון שיסביר לו איך לשלב מתכות ועוד כל מיני דברים בסיסיים? ואת גלדריאל שתסביר לו איך להתקדם בתהליך?
והקטע בו כולם מניחים שאיסילדור מת - אני אמור להתחבר אל זה ריגשית מתוך ידיעה שהוא זה שבעתיד ילחם בסאורון?
ואנשי הדרום שנומינור באו להציל - זה רק כפר אחד עם 20 איש? ובכח הלוחם - הכמה עשרות לוחמים הללו שרובם נערים אמורים להציל את כולם?
ו 3 הוביטים שנלחמים ב 3 בחורות עם כוחות קסם ושורדים (כן, אחד מת, אבל הם לא היו אמורים לשרוד שניה מול כח שכזה)?
ולמה גנדלף לא ריפא את ההוביט השחור?
ואם גלדריאל גילתה מי הוא סאורון ושהוא מתכנן ליצור טבעות לשליטה בכולם - למה היא לא חלקה את המידע הזה עם כולם? או לפחות יוצר הטבעת או המלך? למה היא נותנת להם להמשיך ליצור את מה שהרוע תכנן?
ומה הקטע עם המיתריל שאמור לרפא את האלפים? מאפא הם המציאו את זה? מיתריל הוא סה"כ מתכת סופר קלה וסופר חזקה, אין לה שום כוחות קסם.
וד"א - אפא קלברון, נו ההוא שנשוי לגלדריאל בסרטים ובספרים? והבת שלהם?
אז כן, חלק מזה זה הטולקינאי שבי, אבל חלק לא קטן פשוט חוסר הגיון בסיסי וחוסר עקביות בכתיבה, בנוסף לתסריט פשוט רע ("אי אפשר לשתות את מי הים". מי הגאון שחשב על זה?).
ד"א - הבחור פה מראה איך גלדריאל בשיא טיפשותה גרמה לכל המצב בגלל שהיא תמיד חייבת להיות צודקת:
-
Huber
- חבר במועדון HT

- oferlaor
- מנהל

זה לא גנדלף... לדעתי זה סרומאן. הוא בקושי רק למד לדבר, איך ירפא אותו?ולמה גנדלף לא ריפא את ההוביט השחור?...
נו, ברור שהיא לא מבינה שהוא מתכנן ליצור טבעות לשליטה (הוא יצר רק טבעת אחת, להזכירך). מה שכן, היא מתעלמת מזה (מתוך הנחה שהיא רוצה להלחם ברוע במקום שכל האלפים יצטרכו לעלות לשמיים או לאיפה שהם עולים עם הספינה שלהם). אלרונד ידע שזה לא מלך וגם הוא התעלם מזה. לא ברור למה זה תרם שהוא ידע את זה גם...ואם גלדריאל גילתה מי הוא סאורון ושהוא מתכנן ליצור טבעות לשליטה בכולם - למה היא לא חלקה את המידע הזה עם כולם? או לפחות יוצר הטבעת או המלך? למה היא נותנת להם להמשיך ליצור את מה שהרוע תכנן?...
לגבי מתריל, ברור שהם מוסיפים לטולקין עוד שכבות, זה לא הסמילריון כאן. הטענה היא שאם העץ שלהם גווע, משהו מקביל צריך לתת להם את האור שמאפשר לאלפים להמשיך לחיות אלפי שנים בלי להזדקן. הם לא הציגו הוכחה לזה כמובן, אבל זה פנטזיה, הם יכולים להמציא מה שבא להם...
-
Huber
- חבר במועדון HT

נניח שזה סרומאן (ההוא לא הכריז על עצמו כבר כסארומן?), הוא הרי ריפא שדה שלם של עצים, הפך מים לקרח, הביס בקלילות את שלושת המכשפות ועוד ועוד ועוד - לפני שלמד לדבר. אז לנסות לרפא את מי שעזר לו לא נשמע לי כמו משהו יוצא דופן.18/10/2022 17:40oferlaor כתב: זה לא גנדלף... לדעתי זה סרומאן. הוא בקושי רק למד לדבר, איך ירפא אותו?...
אוקי נניח שהוא לא ידעה, אבל היא בהחלט ידעה מי הוא ושהוא מתכנן משהו רע, ידעה שהוא היה שותף ביצירת הטבעות וכו - לא הדליק לה שום אור אדום? 1+1 בסיסי בדמות שאמורה להיות נבונה? לא מידע שאולי כדאי לשתף בו מישהו?18/10/2022 17:40oferlaor כתב: נו, ברור שהיא לא מבינה שהוא מתכנן ליצור טבעות לשליטה (הוא יצר רק טבעת אחת, להזכירך). מה שכן, היא מתעלמת מזה (מתוך הנחה שהיא רוצה להלחם ברוע במקום שכל האלפים יצטרכו לעלות לשמיים או לאיפה שהם עולים עם הספינה שלהם). אלרונד ידע שזה לא מלך וגם הוא התעלם מזה. לא ברור למה זה תרם שהוא ידע את זה גם......
18/10/2022 17:40oferlaor כתב: לגבי מתריל, ברור שהם מוסיפים לטולקין עוד שכבות, זה לא הסמילריון כאן. הטענה היא שאם העץ שלהם גווע, משהו מקביל צריך לתת להם את האור שמאפשר לאלפים להמשיך לחיות אלפי שנים בלי להזדקן. הם לא הציגו הוכחה לזה כמובן, אבל זה פנטזיה, הם יכולים להמציא מה שבא להם......
אין בעיה, כבר מובן שהם מסרסים, משנים ומוסיפים. לקחתם לעצמכם אחריות שכזו - אז לפחות תכתבו את זה נכון וחכם. הכתיבה בסידרה הזו היא פשוט בזיון.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 34345
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 603 פעמים
1. אתה יודע שסאורון כמו גנדאלף הוא מאייר ולא מת בכלל ולא משנה איזה גוף יש לו18/10/2022 17:08Huber כתב: כמה דברים שנזכרתי וששיגעו אותי בסידרה. האלף השחור (מתנצל, יום אחרי סיום הסידרה כבר לא זוכר את השם שלו) טוען שלאלפים אין ממש מרפאים כי הגוף שלהם מרפא את עצמו. ובהמשך גלדיאל סותרת את ההצהרה הזו וטוענת שסאורון זקוק ל"רפואה אלפית" בשביל לשרוד (ועזבתי לרגע את העובדה שהיא טוענת שהיא רכבה איתו 6 ימים פצוע והוא שרד. באמת?). אז יש מרפאים? אין? היא תבדוק ותחזור אלינו?
גלדריאל ה"נבונה" קופצת מהסירה ומתכננת מה? לחצות את כל הדרך חזרה בשחיה?...
יכלה לרכב איתו פצוע גם שבועיים רצוף והיה חי
2. היא קפצה לים באינסטינקט לא כמשהו מתוכנן
עם רוב ההערות שלך הסכמתי….
אגב, לא בטוח שזה גנדאלף, חשבתי אולי אחד הכחולים
- oferlaor
- מנהל

מי הכריז על עצמו כסארומן?
אגב, לא בטוח אם זה גאנדלף או סרומאן, פשוט חושד שזה משהו שעלול להיות הפתעה לעונות הבאות. שמעתי פודקאסט שאומר שזה כן גנדאלף שלא סתם מחובר להוביטים (הם הרי מכירים אותו גם בהוביט וגם ב lotr) וזה יכול להסביר את החיבה והקשר הממושך שלו עם הגזע הזה.
ככה או ככה, הוא לא באמת יודע מה הוא עושה, הוא פועל מאינסטינקט. לפעמים זה ״טוב״ (העצים) ולפעמים לא (גחליליות). הסיבה שחשדתי שזה סרומאן זה דווקא בגלל שהוא מתהפך בין טוב לרע, שזה סרומאן, בעוד שגנדאלף תמיד היה טוב.
לגבי הטבעות. האלטרנטיבות היו גרועות יותר מבחינת גלאדריאל - המלך הצהיר שהם יעופו מהארץ התיכונה ללא הפיתרון הזה. יותר מזה, נניח שזה הוא, תזכרו שהוא לא היה איום כזה גדול. מורגות היה האיום הגדול, הוא היה הסגן שלו שנעלם מזמן. יותר מזה, נניח שהוא נתן כמה טיפים ליצירת הטבעות, איך זה יכול היה לגרום לנזק ? מבחינתה זה תאורטי לחלוטין לעומת גירוש שהיה מיידי ומוכח. דווקא הגיוני לחלוטין מבחינתה (אם כי הופך אותה ללא ישרה, בניגוד לתדמית הצחורה והלא פוליטיקאית שהיה לה).
אני גם לא חושב שזה כזה בזיון. ראיתי ונהנתי. לקחת את זה קשה מדי. לא בא לך טוב, אל תצפה.
אני למשל פחות נהנה מ hots. חושב שזה הרבה פחות מוצלח מ got אבל צופה (עם הפאות המגוחכות). מעדיף שהם יעשו סדרות כאלה על פני הזבל האחר שממלא את הטלויזיה שלי. גם לגבי איכות הגרפיקה, מסכים שזה היה יכול להיות טוב יותר אבל צריך לזכור כמה כסף הלך על הדבר הזה גם ככה וזה לא סביר שהיו מוציאים עוד.
אגב, לא בטוח אם זה גאנדלף או סרומאן, פשוט חושד שזה משהו שעלול להיות הפתעה לעונות הבאות. שמעתי פודקאסט שאומר שזה כן גנדאלף שלא סתם מחובר להוביטים (הם הרי מכירים אותו גם בהוביט וגם ב lotr) וזה יכול להסביר את החיבה והקשר הממושך שלו עם הגזע הזה.
ככה או ככה, הוא לא באמת יודע מה הוא עושה, הוא פועל מאינסטינקט. לפעמים זה ״טוב״ (העצים) ולפעמים לא (גחליליות). הסיבה שחשדתי שזה סרומאן זה דווקא בגלל שהוא מתהפך בין טוב לרע, שזה סרומאן, בעוד שגנדאלף תמיד היה טוב.
לגבי הטבעות. האלטרנטיבות היו גרועות יותר מבחינת גלאדריאל - המלך הצהיר שהם יעופו מהארץ התיכונה ללא הפיתרון הזה. יותר מזה, נניח שזה הוא, תזכרו שהוא לא היה איום כזה גדול. מורגות היה האיום הגדול, הוא היה הסגן שלו שנעלם מזמן. יותר מזה, נניח שהוא נתן כמה טיפים ליצירת הטבעות, איך זה יכול היה לגרום לנזק ? מבחינתה זה תאורטי לחלוטין לעומת גירוש שהיה מיידי ומוכח. דווקא הגיוני לחלוטין מבחינתה (אם כי הופך אותה ללא ישרה, בניגוד לתדמית הצחורה והלא פוליטיקאית שהיה לה).
אני גם לא חושב שזה כזה בזיון. ראיתי ונהנתי. לקחת את זה קשה מדי. לא בא לך טוב, אל תצפה.
אני למשל פחות נהנה מ hots. חושב שזה הרבה פחות מוצלח מ got אבל צופה (עם הפאות המגוחכות). מעדיף שהם יעשו סדרות כאלה על פני הזבל האחר שממלא את הטלויזיה שלי. גם לגבי איכות הגרפיקה, מסכים שזה היה יכול להיות טוב יותר אבל צריך לזכור כמה כסף הלך על הדבר הזה גם ככה וזה לא סביר שהיו מוציאים עוד.
- oferlaor
- מנהל

-
Huber
- חבר במועדון HT

הם העתיקו ה מ ו ן דברים מהסרטים, החל ממשפטים שלמים וכלה בקווי עלילה (גנדלף עושה מסע עם 2 הוביטים למשל). לטעמי קצת יותר מידיי ON THE NOSE.19/10/2022 10:04DANBR22 כתב: מניח שהוא כן גנדאלף ולכן אומר משפט זהה לזה שאמר בסרטים (תמיד לעקוב אחרי האף), לא היו משתמשים בדיוק באותם מילים סתם....
-
Huber
- חבר במועדון HT

גם אני נהניתי חלק מהזמן, רק לדעתי היה יכול להיות הרבה, הרבה יותר טוב אם היו שוכרים כותבים שיותר חשובה להם הכתיבה והסיפור מאשר להתאים את הסיפור לימינו אנו (DIVERSITY). יש פה פוטנציאל ענק ופספוס גדול וחבל, כי אני אישית צמא לתכנים כאלו.19/10/2022 9:07oferlaor כתב:
...
19/10/2022 9:07oferlaor כתב: אני למשל פחות נהנה מ hots. חושב שזה הרבה פחות מוצלח מ got אבל צופה (עם הפאות המגוחכות). מעדיף שהם יעשו סדרות כאלה על פני הזבל האחר שממלא את הטלויזיה שלי. גם לגבי איכות הגרפיקה, מסכים שזה היה יכול להיות טוב יותר אבל צריך לזכור כמה כסף הלך על הדבר הזה גם ככה וזה לא סביר שהיו מוציאים עוד....
HOTS?
לגבי איכות הגרפיקה - היה להם תקציבים הזויים (למיטב זיכרוני כ 60 מליון לפרק), אז החוסר אחידות הזו פשוט לא עולה בקנה מידה עם רמת ההשקעה הכספית, ושוב - חבל.