בקשה | ג'יביק SM תואם פרטנר פיבר 1G
הזמנתי סיבים של פרטנר, קיבלתי אותם עם הנתב שלהם והג'יביק שלהם, בתור התחלה תמיד אני מעדיף לקבל משהוא שבטוח עובד, ואז להתחיל לעשות ניסויים.
החיבור שלהם זה אפילו לא PPoE, זה פשוט DCHP ואתה מקבל WAN.
שאני מחבר את הג'יביק שלהם לציוד שלי - Fortigate 200D, אני מקבל חיבור בלי שום בעיה, ועכשיו המטרה היא להיפרד מהציוד שלהם.
יש לי בנושא 2 שאלות:
א. האם יכול להיות שהם הגבילו את השימוש עם הג'יביק שהם נתנו לי בלבד?
ב. האם מישהוא יודע על ג'יביק תואם - שתואם בוודאות, להזמנה בארץ או מאמזון.
מצרף תמונה של הג'יביק שקיבלתי עם הציוד שלהם.
החיבור שלהם זה אפילו לא PPoE, זה פשוט DCHP ואתה מקבל WAN.
שאני מחבר את הג'יביק שלהם לציוד שלי - Fortigate 200D, אני מקבל חיבור בלי שום בעיה, ועכשיו המטרה היא להיפרד מהציוד שלהם.
יש לי בנושא 2 שאלות:
א. האם יכול להיות שהם הגבילו את השימוש עם הג'יביק שהם נתנו לי בלבד?
ב. האם מישהוא יודע על ג'יביק תואם - שתואם בוודאות, להזמנה בארץ או מאמזון.
מצרף תמונה של הג'יביק שקיבלתי עם הציוד שלהם.
- EugeneKogan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
תודה, הבקשה שם לא כל כך תואמת, אבל זה נראה שהג'יביק מתאים לכאורה. זה אגב לא sfp+...
איך זה עובד? גם שעיינתי בציוד של פרטנר שמתי לב לצבעים, למה זה זוג? זה לא אותו גיביק בשני הכיוונים? למה אני צריך את שתיהם ואיך אני מבדיל בינהם?...
- EugeneKogan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
יש לי את הג'ביק הנ''ל, עובד מצויין.01/11/2022 14:36shmuel4 כתב: תודה, הבקשה שם לא כל כך תואמת, אבל זה נראה שהג'יביק מתאים לכאורה. זה אגב לא sfp+...
לדעתי זה צד נכון של פרטנר, pppoe צורך יותר CPU.01/11/2022 17:53shmuel4 כתב: מה ההגיון? בכלל, DHCP נראה לי מצחיק, מישהוא יכול להוציא לי בחוץ את הכבל ולהתחבר..
מה המעלות של DHCP?...
אני עובד עם SFP של fs.com עובדים לי מעולה, רישום מדויק של דגמים כאן https://github.com/yuvadm/ftth-il#partner
יש חיבורי סיבים שמשתמשים בזוג סיבים לכל חיבור, אחד לכל כיוון. במקרה כזה יכולות להיות שני מודולים זהים, וצריך פשוט לוודא שמחברים את הכניסה של אחד ליציאה של השני ולהיפך. לעומת זאת, החיבור של פרטנר נעשה בחיבור דו כיווני על גבי סיב אחד, עם שני אורכי גל ("צבעי אור") שונים, אחד לכל כיוון. לכן צריך שהיחידה בקצה אחד של הסיב ישדר בראשון ויקלוט את השני, וההפך בקצה השני. אז המודול שנמצא במתג בבניין משדר ב־1310 ננומטר וקולט ב־1490 ננומטר. המודול שהם נותנים לך להתקין בבית עושה את ההפך.01/11/2022 17:58shmuel4 כתב: איך זה עובד? גם שעיינתי בציוד של פרטנר שמתי לב לצבעים, למה זה זוג? זה לא אותו גיביק בשני הכיוונים? למה אני צריך את שתיהם ואיך אני מבדיל בינהם?...