Andor - סדרה מהיקום "מלחמת הכוכבים" בכיכובו של דייגו לונה עתיר תקציב
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
נכון שזה מרוח אבל חייב להגיד שהסדרות שהאקשן שלהם לא מפסיק לצוץ והן מלאות ב cgi (ע״ע דיסקאברי) לא עושות לי את זה.
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 6453
- נתן תודות: 632 פעמים
- קיבל תודות: 1290 פעמים
פרק 7 מעניין עם פוטנציאל להיות סדרה מבריקה. המאבקים הפוליטיים בין האימפריה לשאר הגלקסיות מתחילה להתגבש לסיפור מרתק.
Diego Luna לא שחקן גדול לטעמי (גם ב -"נרקוס מקסיקו" היו לי הרבה טענות על רמת משחקו) אבל הוא מתחיל להיות בורג משמעותי בסדרה.
מצפה לפרק הבא. אגב, רק עכשיו ירד לי האסימון שהשחקן Ebon Moss-Bachrach הופיע בסדרה המצוינת The Bear - שחקן כלבבי.
Diego Luna לא שחקן גדול לטעמי (גם ב -"נרקוס מקסיקו" היו לי הרבה טענות על רמת משחקו) אבל הוא מתחיל להיות בורג משמעותי בסדרה.
מצפה לפרק הבא. אגב, רק עכשיו ירד לי האסימון שהשחקן Ebon Moss-Bachrach הופיע בסדרה המצוינת The Bear - שחקן כלבבי.
- oferlaor
- מנהל

-
Kondo10

יופי של פרק 8.
סדרה ממש כיפית שאנחנו לא יודעים לאן מועדות פניה של העלילה -וזה ממש מקסים בעיניי.
סדרה ממש כיפית שאנחנו לא יודעים לאן מועדות פניה של העלילה -וזה ממש מקסים בעיניי.
- oferlaor
- מנהל

סוף סוף סדרה שלוקחת את הזמן שלה כדי לספר סיפור קוהרנטי. היא גם נראית מעולה. they spared no expenses
אבל (וזה אבל גדול), בעיניי הסדרה הזאת עובדת עלי דווקא בגלל שהיא לא קשורה למלחמת הכוכבים המקורית עם קוסמי החלל שמניפים חרבי אור
הנסיון הזה לפרק לגורמים את הפרנצ'ייז כדי לחלוב את הפרה עד הסוף יוצר שני כיוונים שונים שלא מרגישים קשורים אחד לשני.
מבחינתי המנדלוראין הייתה מעולה עד לרגע שקוסם חלל נכנס לתמונה והציל את המצב.
כל פעם שנגמר פרק של "אנדור" אני לא יכול שלא לחשוב שכל הסיפור הזה מסתיים בהארי פוטר של הפרנצייז שמציל את המצב כי "יש לו זה".
אבל (וזה אבל גדול), בעיניי הסדרה הזאת עובדת עלי דווקא בגלל שהיא לא קשורה למלחמת הכוכבים המקורית עם קוסמי החלל שמניפים חרבי אור
הנסיון הזה לפרק לגורמים את הפרנצ'ייז כדי לחלוב את הפרה עד הסוף יוצר שני כיוונים שונים שלא מרגישים קשורים אחד לשני.
מבחינתי המנדלוראין הייתה מעולה עד לרגע שקוסם חלל נכנס לתמונה והציל את המצב.
כל פעם שנגמר פרק של "אנדור" אני לא יכול שלא לחשוב שכל הסיפור הזה מסתיים בהארי פוטר של הפרנצייז שמציל את המצב כי "יש לו זה".
- oferlaor
- מנהל

מה שמדהים אותי זה שאנחנו סוף סוף רואים את מה שדיברו עליו ב-Clerks. איך זה מרגיש להיות בורג קטן באמפייר. הם תוקפים את זה מכל מני כיוונים, להיות פוליטיקאי, להיות איש עסקים, להיות גנב קטן, להיות סתם מישהו שעובד באיזה כוכב ומגרד מחייה, ומצד שני גם איך כל המכונה הזו עובדת מבפנים - מה האינטרס של כל הפקידים באמפייר, איך שוטרים חושבים, איך זה להיות storm trooper, איך ומה בונים את כל הציוד הזה שה-empire צריך.
-
Kondo10

זה פשוט מדהים איך הם חשבו על הכל בסדרה. נכון שהיא איטית אך האיטיות שלה ממכרת ומסקרנת כל הזמן.
הקטע עם בתי הכלא על הים היה פשוט מבריק. מודה שאני מכור לסדרה (זה לא קורה לי הרבה) וכל שבוע מחכה לפרק הבא.
נחמד לראות שיש מפיקים שחושבים מעבר לסיפוק מיידי (אקשן ללא סוף/גיבורי -על כל יכולים וכד') כדי לבנות סדרה עם עומק
שנבנה כל העת מפרק לפרק.
הקטע עם בתי הכלא על הים היה פשוט מבריק. מודה שאני מכור לסדרה (זה לא קורה לי הרבה) וכל שבוע מחכה לפרק הבא.
נחמד לראות שיש מפיקים שחושבים מעבר לסיפוק מיידי (אקשן ללא סוף/גיבורי -על כל יכולים וכד') כדי לבנות סדרה עם עומק
שנבנה כל העת מפרק לפרק.
-
Kondo10

פרק 9 פשוט נהדר, אפשר לומר שאחד הטובים בסדרה.
אפל, מצמרר, ומראה את הבוז של האימפריה כלפי אנשים שהיא שולטת עליהם, למרות שהם מעט חסרי תבונה לזהות אויבים אמיתיים.
אחת הפעמים הבודדות שפרק מסתיים (מהר מידי) ואני רוצה עוד כמה רגעים להתענג מהסדרה הנפלאה.
אפל, מצמרר, ומראה את הבוז של האימפריה כלפי אנשים שהיא שולטת עליהם, למרות שהם מעט חסרי תבונה לזהות אויבים אמיתיים.
אחת הפעמים הבודדות שפרק מסתיים (מהר מידי) ואני רוצה עוד כמה רגעים להתענג מהסדרה הנפלאה.
- oferlaor
- מנהל

כל פרק אצלי זה ככה. המתח נבנה ואני סופר דקות ומקווה שזה לא יסתיים... סדרה מהטובות שראינו במחוזותינו.
התובנות על זה שאף אחד לא יוצא מהכלא בחיים. הקלות שבה מוחקים מאות ואלפי אנשים במחי לחיצת כפתור ושהסיבה שהם מרכיבים את החלקים זה שהם זולים מרובוטים... כל שניה שאנדי סירקיס על המסך אני מרותק. שרק ישרוד את הבריחה מהכלא.
מפתיע האיבה/משיכה בין סיריל לדדרה. עוד שניה הם קופצים למיטה - הוא מעריץ את האדמה שהיא דורכת עליה והיא נראית לי בעניין לגמרי אבל עדיין שום דבר לא קורה.
התובנות על זה שאף אחד לא יוצא מהכלא בחיים. הקלות שבה מוחקים מאות ואלפי אנשים במחי לחיצת כפתור ושהסיבה שהם מרכיבים את החלקים זה שהם זולים מרובוטים... כל שניה שאנדי סירקיס על המסך אני מרותק. שרק ישרוד את הבריחה מהכלא.
מפתיע האיבה/משיכה בין סיריל לדדרה. עוד שניה הם קופצים למיטה - הוא מעריץ את האדמה שהיא דורכת עליה והיא נראית לי בעניין לגמרי אבל עדיין שום דבר לא קורה.
די הלהבתם אותי על הסדרה,
האם היא מתאימה גם למי שהתנתק לגמרי מהעלילה של מלחמת הכוכבים ומתחיל דף נקי ?
פעם הייתי מחכה כל פעם לסרט חדש
אבל הפסקתי לעקוב אחרי נקמת הסית' מ 2005 (הסרט השישי כרונולוגית) בהרגשה של מיצוי.
מהסרטים החדשים מ 2015 לא ראיתי אף אחד.
האם היא מתאימה גם למי שהתנתק לגמרי מהעלילה של מלחמת הכוכבים ומתחיל דף נקי ?
פעם הייתי מחכה כל פעם לסרט חדש
אבל הפסקתי לעקוב אחרי נקמת הסית' מ 2005 (הסרט השישי כרונולוגית) בהרגשה של מיצוי.
מהסרטים החדשים מ 2015 לא ראיתי אף אחד.
Kondo10

לדעתי בהחלט כן. בתור אחד שלא חובב את "מלחמת הכוכבים" ולא מעודכן ממש (רק באופן חלקי) על היקום הנ"ל
אני פשוט ניהנה מכל רגע מהסדרה, למרות שאיני יודע את הפרטים המלאים על הדמויות. פשוט עשיתי הפרדה
ולא ממש מתעמק לנסות להבין את ההיסטוריה של הסרטים (פחות חשוב עבורי) וזה מספק בהחלט. הלוואי עוד כמה סדרות כאלה.
עם זאת, בתור ילד כן ראיתי את "מסע בין כוכבים" כי זה מה שהיה דאז לראות בטלוויזיה.
אני פשוט ניהנה מכל רגע מהסדרה, למרות שאיני יודע את הפרטים המלאים על הדמויות. פשוט עשיתי הפרדה
ולא ממש מתעמק לנסות להבין את ההיסטוריה של הסרטים (פחות חשוב עבורי) וזה מספק בהחלט. הלוואי עוד כמה סדרות כאלה.
עם זאת, בתור ילד כן ראיתי את "מסע בין כוכבים" כי זה מה שהיה דאז לראות בטלוויזיה.
- oferlaor
- מנהל

ראיתי פעם את rogue one ותהרוג אותי, לא זוכר כלום מזה. זה כבר ענף מאוד רחוק מה Star Wars ״הרגיל״