התנהלות משרד תקשורת בנוגע לתשתית אינטרנט
איך זה הגיוני שב2022 לקוחות (בעיקר בתים פרטיים) גולשים על 40 מגה במחיר של פייבר בגלל שלבזק יש מונופול על התשתית הישנה??
זה מובן שבזק רוצים שהמצב ישאר ככה, הם לא צריכים להשקיע בתשתית חדשה ומקבלים על התשתית הישנה תשלום חודשי כאילו הלקוחות מחוברים לתשתית פייבר.
בזק עושקים במשך שנים לקוחות ומשרד התקשורת איטי בהחלטות שלו כמו גלישה ב56.6K
אני מודע שיצא חוק להרחיב את פריסת הפייבר אבל תחשבו כמה שנים בזק הרוויחה מהמצב הזה..
כנראה לבזק יש לוביסטים רציניים שמעכבים את הפרוצדורות, איך ערוצי התקשורת לא מדברים על זה?
זה מובן שבזק רוצים שהמצב ישאר ככה, הם לא צריכים להשקיע בתשתית חדשה ומקבלים על התשתית הישנה תשלום חודשי כאילו הלקוחות מחוברים לתשתית פייבר.
בזק עושקים במשך שנים לקוחות ומשרד התקשורת איטי בהחלטות שלו כמו גלישה ב56.6K
אני מודע שיצא חוק להרחיב את פריסת הפייבר אבל תחשבו כמה שנים בזק הרוויחה מהמצב הזה..
כנראה לבזק יש לוביסטים רציניים שמעכבים את הפרוצדורות, איך ערוצי התקשורת לא מדברים על זה?
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 342
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
אני דווקא לא מאמין שיש לבזק אינטרס לא לשדרג, זה פשוט לוקח זמן.
אל תשכח שתשתיות ישנות דורשות תחזוקה וזה עולה לא מעט (ציוד, כח אדם ולך תדע מה עוד) והאינטרס של בזק לשדרג (בטווח הארוך הן חוסכות בעלויות).
אל תשכח שתשתיות ישנות דורשות תחזוקה וזה עולה לא מעט (ציוד, כח אדם ולך תדע מה עוד) והאינטרס של בזק לשדרג (בטווח הארוך הן חוסכות בעלויות).
- dmoses
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 190
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
בבניין שאני גר היום, בזק הביאו כבל אופטי לפני כ 4 שנים.
הוא מגולגל הארון תקשורת ללא שימוש.
אני עדיין על תשתית נחושת VDSL.
השבוע, מתקינים של חברת הוט הכניסו כבל אופטי לאותו ארון תקשורת עם כבל אופטי של בזק.
מקווה שעכשיו יתעוררו
הוא מגולגל הארון תקשורת ללא שימוש.
אני עדיין על תשתית נחושת VDSL.
השבוע, מתקינים של חברת הוט הכניסו כבל אופטי לאותו ארון תקשורת עם כבל אופטי של בזק.
מקווה שעכשיו יתעוררו
אני גולש ב40 מגה ב100 שקל לחודש ואם אתה לא מתקשר לעדכן מחיר כל כמה זמן, המחיר עולה ל150 שקל, כמו החבילה הכי יקרה של פייבר.....
למה שיהיה להם אינטרס לשדרג? - הם מונופול, אין מתחרים במקרים כמו שלי ב"אישור" המדינה
התחזוקה פחות משמעותי לדעתי משדרוג תשתית נרחב.
אני ממש לא גר בישוב קטן, אני גר באחד היישובים הגדולים בארץ, פשוט בבית פרטי...
גם כתבתי שלשום מכתב תלונה למשרד התקשורת. לא ניתן לקבל יותר מ 30 MB מבזק , משלם 100 ש"ח +20 ש"ח על נתב . בסלקום במחיר דומה(114 ש"ח) ניתן לקבל 600 MB כולל נתב, אבל אין תשתית לסיב אופטי. . גר בבניין בקריות , כאשר בניין במרחק של 10 מטר כבר לפני שנתיים יש להם סיב אופטי של בזק.
בבזק מוכרים כעת רק מהירות 100 MB , ומי שאין לו תשתית לזה כמו במקרה שלי שמקבל רק 30 MB בגלל ארון בזק מרוחק , משלם כמו על מהירות 100 MB .
בבזק מוכרים כעת רק מהירות 100 MB , ומי שאין לו תשתית לזה כמו במקרה שלי שמקבל רק 30 MB בגלל ארון בזק מרוחק , משלם כמו על מהירות 100 MB .
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
נו ואחרי שבזק כבר יודעים שאתה רוצה להתחבר ולשלם לחברה מתחרה ולא להם על גבי סיב שאתה רוצה שבזק יחברו לבית שלך:12/11/2022 22:49יוליוס כתב: גם כתבתי שלשום מכתב תלונה למשרד התקשורת. לא ניתן לקבל יותר מ 30 MB מבזק , משלם 100 ש"ח +20 ש"ח על נתב . בסלקום במחיר דומה(114 ש"ח) ניתן לקבל 600 MB כולל נתב, אבל אין תשתית לסיב אופטי. . גר בבניין בקריות , כאשר בניין במרחק של 10 מטר כבר לפני שנתיים יש להם סיב אופטי של בזק.
בבזק מוכרים כעת רק מהירות 100 MB , ומי שאין לו תשתית לזה כמו במקרה שלי שמקבל רק 30 MB בגלל ארון בזק מרוחק , משלם כמו על מהירות 100 MB ....
viewtopic.php?f=62&t=374920
נראה לך שהם ישקיעו בפריסה של סיב עד הבית שלך, בכדי שבהמשך גם לא רק שלא תתחבר עליהם, אלה שגם תפסיק לשלם להם את מה שאתה משלם היום על חיבור נחושת שלהם?
כך שמה שנשאר לך עכשיו זה רק לכתוב מכתבים... לסלקום ולפרטנר ולבקש במכתבים אלה מהם, שהם יהיו אלה שיפרסו את תשתית שלהם עד הבית שלך.
ולא צריך לספר מה תהייה תגובה שלהם על כך.
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- נתן תודות: 406 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
Hot/Unlimited14/11/2022 13:01amdr1 כתב: מישהו יודע במקרא מי פורס סיב בצבע ורוד?
הסיב יוצא מתעלות של הוט,אבל אני לא בספק,שזה דווקא הוט פייבר.....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
אתה יכול לקנות נתב\מודם פרטי ולא לשלם את ה-20 שקל על נתב BE.
- Adigaforever
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 114
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
כנ"ל, תגובה גנרית מבזק שהביצוע יהיה בשנת 2023.
אני מתחיל להבין שבגלל שאנחנו תחת בזק די נדפקנו כי במקומות שהיה מכרז של משרד התקשורת החברות הזוכות מחוייבות לסיים לחבר עד אוגוסט 2023
אני מתחיל להבין שבגלל שאנחנו תחת בזק די נדפקנו כי במקומות שהיה מכרז של משרד התקשורת החברות הזוכות מחוייבות לסיים לחבר עד אוגוסט 2023
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
מצד שני אתה יכול לעבור להוט אם מה שבזק מספקים כרגע לא נראה לך כדאי.15/11/2022 19:51יוליוס כתב: קיבלתי תשובה ממשרד התקשורת ומדוברת של בזק ,שרק ברבע הראשון של שנת 2023 יהיה סיב אופטי.
העיקר משלם על מהירות 30 mb לבזק 100 ש"+20 ש"ח על נתב be.
פשוט עושק לגבות סכום כזה ....