Banana Pi BPI-R3
Re: Banana Pi BPI-R3 - אופציה מעניינת
אז באירופה אין 6e בגלל ששם מגיעים עד 6.4, נכון? רק בארה"ב אפשר להגיע עד 707/11/2022 22:51sys_admin כתב: הסיפור פשוט לגמרי. תחום תדרים של 6GHZ לתמיכה ב Wi-Fi 6e הוא מתחיל ב 5955MHz ועד ל 7115MHz והמכשיר זה לא תומך בו או אפילו בחלקו.
ואת זה ניסו להסביר לך כבר מספר פעמים בשירשור זה מספר אנשים ( וכנראה ללא הצלחה מרובה ).
כל הרעיון של אות E בתקן Wi-Fi 6e הוא בעיקר תמיכה בתחום תדרים של 6GHz ובגלל שמכשיר זה לא תומך בו, אז הוא גם לא תומך כלל ב Wi-Fi 6e.
וזה גם לא משנה, אם במדינה אחת חלק מסוים של תחום תדרים זה או חלקו מותר לשימוש ובאחרת לא, המכשיר זה לא יתמוך בו בשום מדינה.
יותר מזה, בישראל אין שום בעיה להשתמש בתחום תדרים של 6GHz במבנה סגור. ואני כבר יותר מחצי שנה בכל מקום משתמש בו, כולל גם בתחום הגבוה. כל הנקודות גישה שאני משתמש בהן הן תומכות בו, כולל גם זו שאני מחובר בה למחשב נייד שממנו אני כותב כרגע. זה הצילום של ממשק ניהול של הבקר שלה עם הגדרות של התדרים הרלוונטיים, שסימנתי באדום:...
אני לא מבין למה זה כל כך קשה להבין שהבורד תומך 6e Bands: 5.925 ~ 7.125 GHz, רק שאין frontend מחובר. לפי ההגיון שלכם אין אפילו wifi כי אין אנטנות.. תחברו frontend מתאים לתדרים יותר גבוהים והמכשיר ישתמש בכל היכולות שלו כרגיל.
זה לא מוצר מדף, אף אחד לא ימכור אותו לצרכנים ביתיים.
אני כבר אמרתי שזה אפשרי לחרוג מתחום התדרים המותר. גם בטלפון שלך אתה יכול לחרוג אם תשנה איזור. אפשר גם לרצוח, זה לא אומר שמותר (כמובן שרצח קצת יותר חמור)
מצופה ממכשירים כאלה עם רדיו לציית לחוקים מקומיים ברגע שאתה מגדיר איזור.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
באירופה משתמשים בתחום של 6GHZ בחלק ממנו שמכונה בשם U-NII-5, שהוא בין ה 5955MHz ל 6415MHz. שגם בו המכשיר זה לא תומך.08/11/2022 6:08elxyzad כתב: אז באירופה אין 6e בגלל ששם מגיעים עד 6.4, נכון? רק בארה"ב אפשר להגיע עד 7
אני לא מבין למה זה כל כך קשה להבין שהבורד תומך 6e Bands: 5.925 ~ 7.125 GHz, רק שאין frontend מחובר. לפי ההגיון שלכם אין אפילו wifi כי אין אנטנות.. תחברו frontend מתאים לתדרים יותר גבוהים והמכשיר ישתמש בכל היכולות שלו כרגיל.
זה לא מוצר מדף, אף אחד לא ימכור אותו לצרכנים ביתיים.
אני כבר אמרתי שזה אפשרי לחרוג מתחום התדרים המותר. גם בטלפון שלך אתה יכול לחרוג אם תשנה איזור. אפשר גם לרצוח, זה לא אומר שמותר (כמובן שרצח קצת יותר חמור)
מצופה ממכשירים כאלה עם רדיו לציית לחוקים מקומיים ברגע שאתה מגדיר איזור....
בגלל שבמלים כנראה אתה לא מצליח להבין אחרי כל ההסברים, אנסה לצרף את שרטות עם מפת תדרים וערוצים בתחום זה: למכשיר המדובר אין כלום שתומך בתחום תדרים זה. מאוד פשוט. לא מגבר הספק, לא מאפנן לא LNA ולא כלום. ואין כאן מה להסתבך. מכשיר זה, פשוט לא תומך ב WI-FI6e.
ומוצר זה, הוא בדיוק נמכר למשתמשים ביתיים, כולל אפילו ב aliexpress , שזה הפלטפורמה שמיועדת במיוחד למשתמשים הביתיים.
וגם בקשר לטלפון שלך, אם היצרן לא שם בו את הרכיבים הנדרשים בכדי לתמוך ב WIFI6E ולעבוד בתחום תדרים זה של 6GHZ, אז אתה יכול לשנות אזורים עד מחר, מן הסתם הוא לא יתמוך בכך.
אני באמת לא מבין למה זה כל כך קשה להבין.
אמרתי עוד בעמוד הראשון שהבורד כמו שהוא מגיע עד תדר 5.9, ציינתי שזה נחשב 6E כי בפירוש משווקים רכיבים שמגרדים את התדר הזה כ 6E. תכנס עכשיו ל aliexpress, תכתוב 6E ותראה בעצמך. גם ראטורים וגם כרטיסי רשת. האם זה מותר לשווק כ6E? יכול להיות
עכשיו לתמיכה ב6E - תחפש בגוגל Filogic 830 ותראה בעצמך. הSOC תומך 6E. בבורד עצמו אין frontend מתאים, אבל אתה יכול לחבר בעצמך - יש חיבורים שמיועדים לזה - והוא יודע לעבוד איתו כ BAND נוסף כולל כל היכולות שלו לעבד תעבורת רשת במהירות. אתה רוצה להמשיך להתווכח על זה שFilogic 830 תומך 6E?
מי שלא מסוגל להבין את זה ממש לא צריך להזמין את הבורד הזה.
בקשר לטלפון, יש עוד רגולציה בעולם הזה מעבר ל6E.
אמרתי עוד בעמוד הראשון שהבורד כמו שהוא מגיע עד תדר 5.9, ציינתי שזה נחשב 6E כי בפירוש משווקים רכיבים שמגרדים את התדר הזה כ 6E. תכנס עכשיו ל aliexpress, תכתוב 6E ותראה בעצמך. גם ראטורים וגם כרטיסי רשת. האם זה מותר לשווק כ6E? יכול להיות
עכשיו לתמיכה ב6E - תחפש בגוגל Filogic 830 ותראה בעצמך. הSOC תומך 6E. בבורד עצמו אין frontend מתאים, אבל אתה יכול לחבר בעצמך - יש חיבורים שמיועדים לזה - והוא יודע לעבוד איתו כ BAND נוסף כולל כל היכולות שלו לעבד תעבורת רשת במהירות. אתה רוצה להמשיך להתווכח על זה שFilogic 830 תומך 6E?
מי שלא מסוגל להבין את זה ממש לא צריך להזמין את הבורד הזה.
בקשר לטלפון, יש עוד רגולציה בעולם הזה מעבר ל6E.
בחודש הבא אקבל את שני המוצרים הנ"ל ואבדוק אותם.
לא צריך להרים כפפה
לא צריך להרים כפפה
Lol. אין עסק אבל יש משהו אחר.. נראה לאן זה יוביל....
אני מתכוון לבדוק אותם וכמובן להכין סקירות טכניות.
תודה!07/11/2022 6:46elxyzad כתב: אם ההתלבטות היא בין nano pi ל bpi, הייתי הולך על הbpi. הם מוכרים עכשיו באנדל של קייס + 8 אנטנות ב500 כולל משלוח ולפני מע"מ.
ה ax6000 אופציה מצויינת בכל מקרה, גם בתור ראוטר ראשי הוא יהיה חזק מאוד. אמור להחזיק לך אפילו 2 חיבורי wan של ג'יגה בלי בעיה....
כנראה אזמין אחד מהם הסופ"ש.
רק מוודא, התכוונת לבאנדל אותו מוכרים ב-Aliexpress בכ-460 ש"ח + משלוח? שוב תודה.
כן. עדיף שתקנה היום, יש קופון של כמעט 50 ש"ח.10/11/2022 23:47mumin16 כתב: תודה!
כנראה אזמין אחד מהם הסופ"ש.
רק מוודא, התכוונת לבאנדל אותו מוכרים ב-Aliexpress בכ-460 ש"ח + משלוח?
Screenshot from 2022-11-10 23-57-29.webp
שוב תודה....
תקנה גם כרטיס usb ttl אם אין לך, כי אתה כנראה תצטרך. לא תמיד אפשר להתחבר עם ssh