הגדרות לטלויזיה SONY A95K
שלום חברים,
רכשתי טלויזיה SONY A95K ומישום מה לא רואים חד מספיק בערוצים של הטלויזיה כמו שבנטפליקס.
נכון שנטפליקס משדרים באיכות יותר גבוהה אבל כשאני משווה לטלויזיה אחרת יותר פשוטה בהרבה, לא רואים מספיק חד.
האם מישהו יודע איך להגדיר אותה טוב או שקיימת בעייה כלשהי?
(אציין שאני רואה את השידורים הרגיליםשל הטלויזיה כגון ערוץ 11,12,13 עם ממיר של פרטנר)
מישהו יודע אשמח לתגובות.
רכשתי טלויזיה SONY A95K ומישום מה לא רואים חד מספיק בערוצים של הטלויזיה כמו שבנטפליקס.
נכון שנטפליקס משדרים באיכות יותר גבוהה אבל כשאני משווה לטלויזיה אחרת יותר פשוטה בהרבה, לא רואים מספיק חד.
(אציין שאני רואה את השידורים הרגיליםשל הטלויזיה כגון ערוץ 11,12,13 עם ממיר של פרטנר)
מישהו יודע אשמח לתגובות.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
ככל שהטלוויזיה גדולה יותר ובעלות רזולוציה גבוהה יותר ככה יש חשיבות לאיכות האות הנכנס. כלומר, אתה רואה טוב יותר ״בטלוויזיה פשוטה יותר״ כי איכות האות פחות טובה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
בהחלט ייתכן. במילים אחרות, יש ביטוי כזה: garbage in - garbage out.
על מסכים גדולים, תוכן באיכות נמוכה יראה גרוע.
על מסכים גדולים, תוכן באיכות נמוכה יראה גרוע.
- robo7
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 692
- נתן תודות: 73 פעמים
- קיבל תודות: 72 פעמים
לפעמים ה-TV מגיעה עם הגדרות מוגזמות. נסה לאפס את ההגדרות ,ולהמשיך משם.15/11/2022 7:49vamnon כתב: שלום חברים,
מישהו יודע אשמח לתגובות....
אני גם עם OLED של סוני (AG9) איכות התמונה היתה טובה יחסית ישר מהקופסה .15/11/2022 7:49vamnon כתב: שלום חברים,
רכשתי טלויזיה SONY A95K ומישום מה לא רואים חד מספיק בערוצים של הטלויזיה כמו שבנטפליקס....
אך לאחר שהשקעתי עוד כשעתיים בכיולים הצלחתי להגיע לתוצאות אפילו יותר טובות
כולל משחקים עם TRUE MOTION - כרגע עובד עם ערך "2"
בהצלחה
קנית אחלה טלוויזיה