19/11/2022 11:16
ziv_r כתב:
שנתיים לאחר פתיחת השרשור, מי שהמליץ על פתרון כלשהו, עדיין משתמש בו?
מישהו התחיל להשתמש בפתרון מסויים והפסיק משום מה ועבר לאחר?
אולי הפסקתם לגבות בגלל הטרחה?
שתפו
...
היי,
אני ממליץ בנתיים על hetzner , הם אחלה. הם מאפשרים עד 30TB ב48 יורו לחודש. כמובן העברה קבצים דרך FTPS/SMB . מה שכן , צריך לקחת בחשבון שזה תלוי במהירות ספק אינטרנט. זה רק לגיבוי. יש להם עוד חבילה לגיבוי ושיתוף קבצים דרך מערכת nextcloud (מערכת טובה , בחינם לגמרי. זה קוד פתוח). מה שכן , אם נדרש עזרה וכו' מhetzner , הם די איטיים מבחינת השירות , אבל הם בסדר יחסית. חוץ מזה , היה לי mega.co.nz הם מאפשרים הרבה מעל 30TB והמחיר בהתאם. יש לי ניסיון רע איתם. והכי חשוב לגבי הגיבוי , קודם כל מה המידע ? האם המידע רגיש ? כי יש לא מעט חברות שלא מאפשרים לגבות סרטים וכו' בגלל זכויות יוצרים. אם אתה מחובר לסיבים אופטים וחבילה של 1000/100 , במקומך הייתי מקים שרת קבצים בבית עם אפשרות לRAID עד 20 ארדיסקים של 8-10TB , גם מייצר שרידות ומחובר כל הזמן ואפשר גם להתחבר מחוץ לרשת ביתית. זה נחמד מאוד

, אפשר לקרוא על מערכת UNRAID . מה שחשוב , זה עניין של אבטחת מידע. אני בטוח שאתה לא רוצה להגיע למצב שהאקרים פורצים ויגנבו לך מידע במקרה טוב ובמקרה לא טוב אולי לחטוף וירוס כופר חלילה. אפשר להקים שרת VPN והתקשורת בין המחשב לשרת יהיה מוצפן שזה בסדר.