ride כתב:
לכל מי שמתעניין בזמן השהייה בן שידור לווין לבן יס פלוס. אז הרגע בדקתי את ערוץ 511 בלווין מול 511 בממיר אנדרואיד של יס פלוס. ההפרש הוא 4.5 שניות
...
שאלה, בסטרימר אפל טיוי שאפשר לקבל דרך יס גם זה אותו הפרש דיליי?
בכל מקרה נראה לי שאם לצופה בשידור דרך האינטרנט המהירות גלישה באינטרנט היא עם יותר עומס גלישה אז יש בשידור דיילי יותר ארוך.
ואם אני לא טועה מי שגולש באינטרנט לא עם סיבים אופטיים ואו שכמה מכשירים בו זמנית מחוברים לאותו קו אינטרנט אז יש סיכוי יותר גדול שיהיה לו עומס גלישה.
ride כתב:
לכל מי שמתעניין בזמן השהייה בן שידור לווין לבן יס פלוס. אז הרגע בדקתי את ערוץ 511 בלווין מול 511 בממיר אנדרואיד של יס פלוס. ההפרש הוא 4.5 שניות
Elad1409 כתב:
השיפור באיכות השידור היא רק ב-yes+ או גם בסטינג?
אמורים כבר לראות את זה בתכנים חדשים או שזה יגיע בהמשך?
...
יש לי על הסמסונג qn90a גם סטינג וגם סלקום טיוי, בשידורי המונדיאל של כאן ב-4k בסטינג זה עולם אחר, הטלוויזיה מזהה hdr וזה תענוג לעומת האיכות בסלקום טיוי. אם זה מה שיס שואפת אליו כסטנדרט, זה בהחלט כיוון נהדר, ומקווה שזה יכול גם על הסטינג.
דרך אגב אני עם סיבים של סלקום היום (1000/100), אם תיהיה חבילה משתלמת מיס בלי הנתב שלהם והממיר המיותרים בהחלט נשמע לי שווה.
אם זה לא היה חיסרון גדול אז גם אל ממירי הלווין יס לא הייתה שולחת הודעות ללקוחות שלה, והיא ממשיכה לשלוח לשם הודעות מאוד חשובות על השינוים שיס עושה ללקוחות שלה.
רמאש כתב:
אם זה לא היה חיסרון גדול אז גם אל ממירי הלווין יס לא הייתה שולחת הודעות ללקוחות שלה, והיא ממשיכה לשלוח לשם הודעות מאוד חשובות על השינוים שיס עושה ללקוחות שלה.