פתיחת פורטים ב-IP קבוע של פרטנר
-
eddiejuicebox
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: Eddie Juicebox
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מנוי של פרטנר סיבים 1G עם IP קבוע. מנסה לאפשר גישה חיצונית למחשב ברשת הפנימית דרך פורטים 22, 80 ו-443. Port forwarding ואפילו סימון של הכתובת הפנימית ב-DMZ לא עובדים. שתי שיחות ארוכות עם נציגים טכניים של פרטנר הביאו אותי למסקנה שהם לא מבינים כלום. היתכן שפרטנר חוסם את הפורטים האלה ברמת ה-ISP?
-
eddiejuicebox
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: Eddie Juicebox
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הצלחת לגשת מבחוץ דרך ה-public IP או Dynamic DNS?...
אני לא אתפלא אם תגלה שהפורטים חסומים...נראה שכל חברה חוסמת מה שהיא רוצה.
אני לאחרונה עברתי לנסות את טריפל C ,הצטרפתי לחבילה 'מקצועית' עם אייפי קבוע ולהפתעתי גיליתי שהם חוסמים פורט 123, שזה פורט NTP שמשמש בן השאר את השעון בWindows. חסימת הפורט הזה שעל פניו נשמעת תמימה, גורמת לכל אתר שאתה תנסה לגלוש אליו להציג לך דף של התראת בטיחות ובעיות של תזמונים עם מוצרי רשת כאלה ואחרים. מעצבן ממש והחלק הכי גרוע שאין לנו שליטה על זה, אלא רק לעבור לספק אחר.
אני לאחרונה עברתי לנסות את טריפל C ,הצטרפתי לחבילה 'מקצועית' עם אייפי קבוע ולהפתעתי גיליתי שהם חוסמים פורט 123, שזה פורט NTP שמשמש בן השאר את השעון בWindows. חסימת הפורט הזה שעל פניו נשמעת תמימה, גורמת לכל אתר שאתה תנסה לגלוש אליו להציג לך דף של התראת בטיחות ובעיות של תזמונים עם מוצרי רשת כאלה ואחרים. מעצבן ממש והחלק הכי גרוע שאין לנו שליטה על זה, אלא רק לעבור לספק אחר.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4370
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
נתק את הראוטר וחבר את המחשב ישירות לממיר האופטי כדי לשלול את האפשרות של בעיה בראוטר.07/12/2022 14:30eddiejuicebox כתב: מנוי של פרטנר סיבים 1G עם IP קבוע. מנסה לאפשר גישה חיצונית למחשב ברשת הפנימית דרך פורטים 22, 80 ו-443. Port forwarding ואפילו סימון של הכתובת הפנימית ב-DMZ לא עובדים. שתי שיחות ארוכות עם נציגים טכניים של פרטנר הביאו אותי למסקנה שהם לא מבינים כלום. היתכן שפרטנר חוסם את הפורטים האלה ברמת ה-ISP?...
אם זה עדיין לא עובד, כבה זמנית את ה-Firewall על המחשב כדי לשלול את האפשרות שהחיבור נחסם שם.
אם אפילו זה לא עובד - Wireshark.
אתה רציני שאתה פותח פורטים 22 80 443 לכל העולם ואישתו?
אחי לך תקרא ברכת הגומל.
פורטים פותחים רק עם הצד הניגש מגיע מאיפי סטטי.
ככה רק מכתובת מסויימת ניגשים לשירות שרץ על פורט.
אפשר להגביל גם לפי מדינה לדוגמה רק כתובות מישראל
מאופשרות לגשת לפורט,זאת דרך הפחות מאובטחת.
האופציה היותר מאובטחת זה לפתוח שרת vpn ולגשת למשאבי
רשת מבלי לפתוח פורטים כלל.
אני מנוי בפרטנר אבל עם ציוד פרטי
והם לא חוסמים שום פורט.
אחי לך תקרא ברכת הגומל.
והם לא חוסמים שום פורט.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4370
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
במהירויות של סיבים יש מצב שבמצבים מסויימים לשים בבית מחשב בתור שרת ולחבר אותו בחיבור סיב ייעודי יעלה פחות מלשלם על Hosting ואז יש לך סיבה לפתוח את פורטים 80 ו-443 לכל העולם. כן, אני בהחלט בספק שזה המצב כאן אבל אני נותן את זה כדוגמה למקרה.23/12/2022 9:50MrYair כתב: אתה רציני שאתה פותח פורטים 22 80 443 לכל העולם ואישתו?
אחי לך תקרא ברכת הגומל.
והם לא חוסמים שום פורט....