Banana Pi BPI-R3
סוף כל סוף הגיע.
אני עדיין לא מתקין ,בגלל שהזמנתי קונקטורים מיוחדים ל- Heat Sink עבור אספקת מתח 12V
אני עדיין לא מתקין ,בגלל שהזמנתי קונקטורים מיוחדים ל- Heat Sink עבור אספקת מתח 12V
-
- 1669720258395.jpg
- (80.09 KiB) הורד 281 פעמים
Re: Banana Pi BPI-R3 - אופציה מעניינת
תודה. לפי המידות, מצאתי משהו מתאים (בתקווה). הוא יעבוד שינוי קל ואז יתאים בול....
זה יהיה מאוורר דומה מאוד למקורי של Banana Pi. אני רק מקווה מאוד שההפרש של תוספת 1 מ"מ במרחק ,לא יעשה לי בעיות ויגע לי ב- כלוב
של המודול האופטי. לפי המדידות שלי (קבצי DXF) לא אמורה להיות בעיה. כאשר אקבל אותו, אני אעדכן ואוסיף הסבר מפורט מה צריך
לשנות ולהוסיף כולל קישורים רלוונטיים.
אני אנסה קודם עם פסיבי, לא חושב שתהיה בעיה. חבל שכרגע אי אפשר לשנות cpu governor, אבל זה יהיה אפשרי עם קצת עבודה..29/11/2022 18:28tzah כתב: תודה. לפי המידות, מצאתי משהו מתאים (בתקווה). הוא יעבוד שינוי קל ואז יתאים בול.
זה יהיה מאוורר דומה מאוד למקורי של Banana Pi. אני רק מקווה מאוד שההפרש של תוספת 1 מ"מ במרחק ,לא יעשה לי בעיות ויגע לי ב- כלוב
של המודול האופטי. לפי המדידות שלי (קבצי DXF) לא אמורה להיות בעיה. כאשר אקבל אותו, אני אעדכן ואוסיף הסבר מפורט מה צריך
לשנות ולהוסיף כולל קישורים רלוונטיים....
29/11/2022 19:55elxyzad כתב: אני אנסה קודם עם פסיבי, לא חושב שתהיה בעיה. חבל שכרגע אי אפשר לשנות cpu governor, אבל זה יהיה אפשרי עם קצת עבודה.....
תנסה. אגב, אני גם חובב קירור פאסיבי. כיצד מתכוון לחבר את גוף הקירור ללוח?
האם מתכוון לקדוח חורים ב- Heatsink או פשוט מורח דבק/משחה טרמית ?
משחה. יש לי כל מיני גדלים, אני אנסה לכסות כמה שיותר שטח כדי למקסם את הפיזור29/11/2022 21:31tzah כתב: תנסה. אגב, אני גם חובב קירור פאסיבי. כיצד מתכוון לחבר את גוף הקירור ללוח?
האם מתכוון לקדוח חורים ב- Heatsink או פשוט מורח דבק/משחה טרמית ?...
אפרופו בדיקות אמת על מלא...
בבדיקה שלי, בחיבור מול PC עם כרטיס רשת מסוג 2.5G המהירות המירבית של שתי כניסות הרשת מסוג 2.5G היא 2.3G
טוב הגיע המכשיר שלי.
צריך הרבה זמן להתעסק עם זה, אז אני בודק לאט לאט..
בנתיים ביצועי WIFI ממש טובים וזה מבלי להפעיל WED כי המערכת לא עולה כשהוא פעיל! אז מעכשיו אני אומר לך שאל תפעיל.
לפעמים כשעושים RESET הSFP יורד למהירות 10 מגה! עוד ריסט מסדר את זה.
אני אעדכן בהמשך

עם קירור פסיבי בלבד.

בנתיים ביצועי WIFI ממש טובים וזה מבלי להפעיל WED כי המערכת לא עולה כשהוא פעיל! אז מעכשיו אני אומר לך שאל תפעיל.
אני אעדכן בהמשך

עם קירור פסיבי בלבד.

07/12/2022 16:43elxyzad כתב: טוב הגיע המכשיר שלי.
אני אעדכן בהמשך
עם קירור פסיבי בלבד.
...
אכן. יש המון הגדרות ב- OpenWrt . אגב, הטמפ' ממש סבירות.
"לפעמים כשעושים RESET הSFP יורד למהירות 10 מגה! עוד ריסט מסדר את זה"
תופעה מוזרה. אני רואה שאתה מחובר דרך פרטנר.
יש לי במלאי 2 סוגים של מודולים עם כניסות רשת: 2.5G ו- 10G
גם יש לי מודולים אופטיים מתאימים לתשתית פרטנר. נראה איך הלוח יעבוד איתם.
הוא לא מצליח לתקשר עם המודול בבוט דרך i2c.. עניין של שעונים, בגלל זה זה קורה לפעמים
הוא נשאר על 50 מעלות קבוע. לא צריך שום קירור אקטיבי.
10g זה כנראה sfp+ ולא יתאים לבורד הזה בכלל.
הוא נשאר על 50 מעלות קבוע. לא צריך שום קירור אקטיבי.
10g זה כנראה sfp+ ולא יתאים לבורד הזה בכלל.