C7 צרובה ללא אחריות
-
xTeeque
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- שם מלא: אסך ערוסי
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
היי כולם,
לפני כחצי שנה קניתי את הטלויזיה מדגם C7 בגודל 55״ מיד 2.
ברגע הקניה (שעת לילה) נאמר לי שיש אחריות ואכן בדקנו באתר ח.י (יש אופציה לבדיקת תוקף אחריות) והיה כתוב שיש אחריות עד 06/04/23, המשכתי בקניה לאחר שראיתי שמצבה טוב ואין פיקסלים שרופים/ צריבות.
כעת יש צריבות ולאחר פניה לח.י נאמר לי שזו הייתה תקלה באתר ואין לי אחריות (מה שהטעה אותי בעת הקניה). הם טוענים שאין מה לעשות ועלות התיקון היא כ5,000₪.
טעיתי כשקניתי OLED ביד 2 למרות שהיא הייתה במצב טוב ורק חשבתי שהיא באחריות אבל יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות כרגע?
מצורפת תמונה של מה שהוצג באתר. (לאחר הפניה שלי הסירו את הסריאלי שלי מהאתר וכעת לא שום דבר כשאני מחפש את הסריאלי שלי)
לפני כחצי שנה קניתי את הטלויזיה מדגם C7 בגודל 55״ מיד 2.
ברגע הקניה (שעת לילה) נאמר לי שיש אחריות ואכן בדקנו באתר ח.י (יש אופציה לבדיקת תוקף אחריות) והיה כתוב שיש אחריות עד 06/04/23, המשכתי בקניה לאחר שראיתי שמצבה טוב ואין פיקסלים שרופים/ צריבות.
כעת יש צריבות ולאחר פניה לח.י נאמר לי שזו הייתה תקלה באתר ואין לי אחריות (מה שהטעה אותי בעת הקניה). הם טוענים שאין מה לעשות ועלות התיקון היא כ5,000₪.
טעיתי כשקניתי OLED ביד 2 למרות שהיא הייתה במצב טוב ורק חשבתי שהיא באחריות אבל יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות כרגע?
מצורפת תמונה של מה שהוצג באתר. (לאחר הפניה שלי הסירו את הסריאלי שלי מהאתר וכעת לא שום דבר כשאני מחפש את הסריאלי שלי)
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
לא חושב שיש פה מישהו שיוכל באמת לעזור לך. בעיני הדרך היחידה זה תביעה בבית משפט לתביעות קטנות.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4078
- נתן תודות: 303 פעמים
- קיבל תודות: 510 פעמים
חד משמעית תתבע אותם!
יש לך את צילום המסך שמופיע האחריות?
הסתמכת על מידע שהופיע באתר שלהם והם מתנערים ממנו? לא יאמן. זה לא חוסר התאמה קטן אלא הבדל מהותי
פשוט קח אותם לתביעות קטנות.
בלי קשר תעשה חיפוש בפורום שיש בו כמה המלצות על סדרה C בה נפתרו בעיות הצריבה...
כל הזמן שומע על פנלים שנצרבים גם במכשירים חדשים יחסית.
יש לך את צילום המסך שמופיע האחריות?
הסתמכת על מידע שהופיע באתר שלהם והם מתנערים ממנו? לא יאמן. זה לא חוסר התאמה קטן אלא הבדל מהותי
פשוט קח אותם לתביעות קטנות.
בלי קשר תעשה חיפוש בפורום שיש בו כמה המלצות על סדרה C בה נפתרו בעיות הצריבה...
כל הזמן שומע על פנלים שנצרבים גם במכשירים חדשים יחסית.
ממליץ להתייעץ עם עו"ד, שים לב שכתוב למעלה שייתכן שתקבל נתוני אחריות לא מדוייקים בגלל שדרוג מערכת. מה שנותן להם יכולת להתנער מאחריות.
המלצה שלי כשקונים מוצר משומש שעדיין באחריות יש להתעקש על קבלה או תעודת אחריות כתנאי לקנייה.
המלצה שלי כשקונים מוצר משומש שעדיין באחריות יש להתעקש על קבלה או תעודת אחריות כתנאי לקנייה.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

הסדרה לא קשורה לבעיות הצריבה אלא שנת היצור של הפאנל (כלומר טכנולוגיית היצור) והאלקטרוניקה הנלווית. שים לב שהיו פה המון ידיעות על טלוויזיות משנת 2016 ו-2017 שנצרבו וכמעט לא ראיתי אף ידיעה על כאלו משנת 2019 שנצרבו.בלי קשר תעשה חיפוש בפורום שיש בו כמה המלצות על סדרה C בה נפתרו בעיות הצריבה...כל הזמן שומע על פנלים שנצרבים גם במכשירים חדשים יחסית....
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4078
- נתן תודות: 303 פעמים
- קיבל תודות: 510 פעמים
הדיסקליימר שכתבו לא יכולה לפתור אותם מהאחריות לאספקת מידע מהימן08/12/2022 8:56yaronxw כתב: ממליץ להתייעץ עם עו"ד, שים לב שכתוב למעלה שייתכן שתקבל נתוני אחריות לא מדוייקים בגלל שדרוג מערכת. מה שנותן להם יכולת להתנער מאחריות.
המלצה שלי כשקונים מוצר משומש שעדיין באחריות יש להתעקש על קבלה או תעודת אחריות כתנאי לקנייה....
אם המידע לא מהימן שלא יפרסמו אותו ושיכתבו טלפון בלבד לבירורים
אם הם החליטו להציג את המידע יש להם חבות למידע מיהימן ולכל הפחות מחייב.
-
xTeeque
- חבר שרק התחיל

שמתי לב. אבל שים לב שכתוב בעקבות עדכון זמני של המערכת. העדכון הזמני אורך חצי שנה?08/12/2022 8:56yaronxw כתב: ממליץ להתייעץ עם עו"ד, שים לב שכתוב למעלה שייתכן שתקבל נתוני אחריות לא מדוייקים בגלל שדרוג מערכת. מה שנותן להם יכולת להתנער מאחריות.
המלצה שלי כשקונים מוצר משומש שעדיין באחריות יש להתעקש על קבלה או תעודת אחריות כתנאי לקנייה....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
כל הסיפור הזה נשמע לי תמוה. ההנחה שלי היא שלמסך עשו הארכת אחריות בתשלום, ולכן היא אמורה לחול עד אמצע 2023, אין הסבר אחר.
היה כאן סיפור לפני כמה שבועות שמישהו רכש מסך יד שניה וח.י. סירבו לכבד את הארכת האחריות, אפשר לנסות להריץ כאן חיפוש בפורום ולראות מה הם דרשו מהלקוח ע"מ לכבד אותה, שזה גם היה מאד מוזר.
הייתי בודק עם המוכר אם הוא באמת רכש הארכת אחריות, במידה וכן צריכה להיות לו אסמכתא כלשהי לזה.
ואם לא תצליח להגיע עם החברה לפתרון משביע רצון, פשוט תתבע אותם בבית משפט לתביעות קטנות.
היה כאן סיפור לפני כמה שבועות שמישהו רכש מסך יד שניה וח.י. סירבו לכבד את הארכת האחריות, אפשר לנסות להריץ כאן חיפוש בפורום ולראות מה הם דרשו מהלקוח ע"מ לכבד אותה, שזה גם היה מאד מוזר.
הייתי בודק עם המוכר אם הוא באמת רכש הארכת אחריות, במידה וכן צריכה להיות לו אסמכתא כלשהי לזה.
ואם לא תצליח להגיע עם החברה לפתרון משביע רצון, פשוט תתבע אותם בבית משפט לתביעות קטנות.
-
xTeeque
- חבר שרק התחיל

אין לי שום גישה אל המוכר ובנוסף לא נאמר לי על הרחבת אחריות אלא שהיא נקנתה לפני שנתיים08/12/2022 10:37TheCoolest כתב: כל הסיפור הזה נשמע לי תמוה. ההנחה שלי היא שלמסך עשו הארכת אחריות בתשלום, ולכן היא אמורה לחול עד אמצע 2023, אין הסבר אחר.
ואם לא תצליח להגיע עם החברה לפתרון משביע רצון, פשוט תתבע אותם בבית משפט לתביעות קטנות....
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

לפני שנתיים לא הגיוני כי זה דגם מ-2017. אולי היא נקנתה יד 2 לפני שנתיים ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
או שזה מלאי ישן-חדש כלשהו? אבל גם במצב כזה צריכה להיות אחריות ל-3 שנים... בכל מקרה מצב מוזר.
אני לא יודע מה עוד להציע מעבר למה שכבר הוצע פה.
אני לא יודע מה עוד להציע מעבר למה שכבר הוצע פה.
שימו לב שרשום שהמידע לא בהכרח מדויק.
גם כן ייתכן ולמוכר הייתה אחריות שהוא אולי ביטל
ולכל הקופצים פה לגבי תביעה יש טעות..
רכשת מוצר משומש באתר יד 2, החברה לא תהיה אחראית כלפיך גם בגלל שאתה זה שהיית צריך להתקשר ולוודא מול החברה שהדבר אפשרי והאחריות בתוקף וגם מפני חוק הגנת הצרכן שרלוונטי רק במקרה של רכישת מוצר חדש, בסופו של יום חובת ההוכחה עליך, היית צריך לבקש מהמוכר מסמכים רלוונטיים.
אתה לא יכול לדרוש בבית משפט פיצוי על כך שרכשת מכשיר בן 5 שנים ביד 2 ולדרוש עבורו אחריות,
בסוף אתה תהיה במצב של תשלום הוצאות.
גם כן ייתכן ולמוכר הייתה אחריות שהוא אולי ביטל
ולכל הקופצים פה לגבי תביעה יש טעות..
רכשת מוצר משומש באתר יד 2, החברה לא תהיה אחראית כלפיך גם בגלל שאתה זה שהיית צריך להתקשר ולוודא מול החברה שהדבר אפשרי והאחריות בתוקף וגם מפני חוק הגנת הצרכן שרלוונטי רק במקרה של רכישת מוצר חדש, בסופו של יום חובת ההוכחה עליך, היית צריך לבקש מהמוכר מסמכים רלוונטיים.
אתה לא יכול לדרוש בבית משפט פיצוי על כך שרכשת מכשיר בן 5 שנים ביד 2 ולדרוש עבורו אחריות,
בסוף אתה תהיה במצב של תשלום הוצאות.