השרשור הרישמי: נתב HUAWEI WiFi AX3 Wi-Fi 6
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4954
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 169 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
המחיר מעל רף המכס. זה לא בעייתי?
בתיאור רשום שהוא dual core ולא quad core. חשבתי שה Pro בעל 4 ליבות.
לא עדיף הדגם הקודם ה WS7200 AX3 Pro?
בתיאור רשום שהוא dual core ולא quad core. חשבתי שה Pro בעל 4 ליבות.
לא עדיף הדגם הקודם ה WS7200 AX3 Pro?
נערך לאחרונה על ידי yaronkle ב 08/12/2022 16:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
למה חשבת את זה?
אם אתה רוצה פחות מרף המכס, קח את הגרסה החלשה יותר.
אם אתה רוצה פחות מרף המכס, קח את הגרסה החלשה יותר.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
זה לא נכון.
הכיסוי האלחוטי זהה בין היחידות. הקירור עבור דגם ה- WS7206 טוב יותר בשל השימוש במעבד Qualcomm, אבל המעבד מעט חלש יותר לעומת דגם ה- WS7200 שמשתמש במעבד Hisilicon עם 4 ליבות.
מצד שני, אין מה להשוות על בסיס כמות ליבות כאשר יש גם את מהירות השעון.
בכל מקרה, זוהי התמקדות בדקויות שלא רלוונטיות לאף אחד, הנתבים זהים בביצועים שלהם.
הכיסוי האלחוטי זהה בין היחידות. הקירור עבור דגם ה- WS7206 טוב יותר בשל השימוש במעבד Qualcomm, אבל המעבד מעט חלש יותר לעומת דגם ה- WS7200 שמשתמש במעבד Hisilicon עם 4 ליבות.
מצד שני, אין מה להשוות על בסיס כמות ליבות כאשר יש גם את מהירות השעון.
בכל מקרה, זוהי התמקדות בדקויות שלא רלוונטיות לאף אחד, הנתבים זהים בביצועים שלהם.
- yaronkle
- חבר במועדון HT

המעבד ב 7206 1Ghz 2 ליבות לעומת 4 ליבות 1.4Ghz ב 7200. אין נתוני benchmark ביניהם אבל אפשר להבין מה ההבדלים.
יש לי 2 יחידות WS7200 בזכות השרשור הזה.
מאד מרוצה. הלכתי על בטוח.
מאד מרוצה. הלכתי על בטוח.
תודה על ההבהרות. מקווה לחבר את הנתב היום או מחר.
מה הסיבה שקנית 2 יחידות?09/12/2022 11:34yaronkle כתב: המעבד ב 7206 1Ghz 2 ליבות לעומת 4 ליבות 1.4Ghz ב 7200. אין נתוני benchmark ביניהם אבל אפשר להבין מה ההבדלים.
מאד מרוצה. הלכתי על בטוח....
- yaronkle
- חבר במועדון HT

הייתה לי יחידה אחת ממוקמת במקום מרכזי בבית.09/12/2022 17:17Progman כתב: תודה על ההבהרות. מקווה לחבר את הנתב היום או מחר.
מה הסיבה שקנית 2 יחידות?...
במעבר לסיבים, הייתי חייב להעביר את הנוכחי לארון החשמל / תקשורת ששם אין קליטה או להעביר את הסיב לנקודה הנוכחית.
לא הצלחתי להעביר סטלבנד. הכל פקוק אבל היו קווי רשת מהארון החשמל לשאר הנקודות בבית.
במקום להביא בעל מקצוע לנסות להעביר סיב, רכשתי נתב נוסף לארון חשמל. השארתי את השני במיקום הנוכחי וחיברתי אותם ב mesh קווי.
חיברתי את הנתב בכבל רשת להוטבוקס 4 ובעוד כבל רשת מהנתב למחשב ונעזרתי במדריך בעברית ובאפליקציה של וואווי, היה די פשוט אבל משהו מעצבן קרה, המוניטורים המוגברים שמחוברים לקלידים שלי התחילו להשמיע רעשים.
זה בלתי נסבל. הנתב וההוטבוקס 4 ממוקמים בשולחן המחשב מאחורי מסך המחשב והמוניטורים בצד ימין ושמאל של השולחן. יש מרחק של 40 ס"מ מכל מוניטור לנתב. כשאני מרים למעלה או מקרב אותו לאחד הרמקולים הרעשים מתגברים. למה זה קורה ואיך מפסיקים את הרעשים? אני מעוניין שהנתב יהיה ממוקם על שולחן המחשב כדי שהחיבור לאינטרנט במחשב יהיה קווי.
זה בלתי נסבל. הנתב וההוטבוקס 4 ממוקמים בשולחן המחשב מאחורי מסך המחשב והמוניטורים בצד ימין ושמאל של השולחן. יש מרחק של 40 ס"מ מכל מוניטור לנתב. כשאני מרים למעלה או מקרב אותו לאחד הרמקולים הרעשים מתגברים. למה זה קורה ואיך מפסיקים את הרעשים? אני מעוניין שהנתב יהיה ממוקם על שולחן המחשב כדי שהחיבור לאינטרנט במחשב יהיה קווי.- yaronkle
- חבר במועדון HT

מה סוג ההפרעה: תדר גבוהה או תדר נמוך?
בתור בדיקה, נסה לחבר את הנתב לשקע אחר בחדר. כנראה לא ישנה מכיוון שהרעש מושפע ממרחק הנתב מהרמקולים.
יש רעש אם אתה מנתק את הכבל אודיו מהרמקול?
אולי יהיה צורך בכבלים עם סיכוך.
בתור בדיקה, נסה לחבר את הנתב לשקע אחר בחדר. כנראה לא ישנה מכיוון שהרעש מושפע ממרחק הנתב מהרמקולים.
יש רעש אם אתה מנתק את הכבל אודיו מהרמקול?
אולי יהיה צורך בכבלים עם סיכוך.
קניתי את הגרסה הסינית. יש אצלי ראוטר D Link DVG-N5402 שמחובר עם פייבר לרשת של הקיבוץ שאני גר בו. האם עדיף להתחבר עם מתאם ואם כן איך אני יודע איזה צריך? או שעדיף לקנפג את הראוטר די לינק כברידג' (במידה ואפשרי, מישהו מכיר?) ולהגדיר את הax3 כראוטר?
אתה בטוח שלנתב הקיים שלך מתחבר סיב ולא כבל רשת רגיל? מהתמונות שאני רואה ברשת יש לו רק כניסות רשת וטלפון.12/12/2022 17:47PiEater כתב: קניתי את הגרסה הסינית. יש אצלי ראוטר D Link DVG-N5402 שמחובר עם פייבר לרשת של הקיבוץ שאני גר בו. האם עדיף להתחבר עם מתאם ואם כן איך אני יודע איזה צריך? או שעדיף לקנפג את הראוטר די לינק כברידג' (במידה ואפשרי, מישהו מכיר?) ולהגדיר את הax3 כראוטר?...
אם זה המצב אתה בכלל לא צריך מתאם. תחבר את כבל הרשת מהקיר ישירות לנתב החדש. תוודא רק שאתה מקנפג אותו בהתאם לסוג החיבור שיש אצלכם (DHCP או PPPoE).