"שדרוג" איכות צפייה במסך OLED
רכשתי DUNE HD PRO VISION 4K - חשבתי שאי אפשר לשפר עוד יותר את איכות התמונה במסך OLED
חוויה מטורפת ב DOLBY VISION - עוד יותר מאיכות הדולבי ויזין בנגן המובנה בספקי הסטרימינג למינהם
הייתי מחובר לדיסני פלוס , מחובר כרגע לנטפליקס ושרת NAS ביתי עם המון תוכן.
רשמים אישיים - אין מה להשוות לאף נגן שקיים בארץ כיום או ל NVIDIA SHIELD או למגוון הקיים בארצנו הקטנטונת
יוצא כ 1000 ש"ח עם משלוח לארץ , מומלץ בחום.
"""""שחשבתם שהאיכות לא יכולה להיות עוד יותר טובה""""""""""
חוויה מטורפת ב DOLBY VISION - עוד יותר מאיכות הדולבי ויזין בנגן המובנה בספקי הסטרימינג למינהם
רשמים אישיים - אין מה להשוות לאף נגן שקיים בארץ כיום או ל NVIDIA SHIELD או למגוון הקיים בארצנו הקטנטונת
"""""שחשבתם שהאיכות לא יכולה להיות עוד יותר טובה""""""""""
אולי תוסיף תמונות שנוכל להתרשם?14/12/2022 12:51roidan1 כתב: רכשתי DUNE HD PRO VISION 4K - חשבתי שאי אפשר לשפר עוד יותר את איכות התמונה במסך OLED
"""""שחשבתם שהאיכות לא יכולה להיות עוד יותר טובה""""""""""...
כי אצלי לא מבחין בשום הבדל משמעותי בין האפליקציה המובנית, שילד או מיבוקס\אחר מבחינת איכות תמונה ב-HDR כולם נראים טוב על QLED.
זו הסיבה לשאלה
גם ל-dune עצמם יש כמה דגמים עם חומרת בסיס זהה, והבדלים ביציאות או בתוספות כמו dac וכו׳.
https://www.dune-hd.com/pages/compare-products
על פניו מי שלא צריך HDMI input או DAC או יציאות אודיו מיוחדות (RCA stereo, XLR stereo) או אפילו דיסק פנימי,
יכול פשוט לקנות פשוט את ה-Real Vision 4K שעולה 174 דולר (מחיר רשמי) ומגיע עם אותו מעבד.
ה-zidoo Z9X פשוט גם עם כניסת hdmi (input) וגם עם חיבור sata ועולה בערך 200 דולר באליאקספרס אז הוא פשוט כלכלי יותר.
המתחרה שלו מבחינת ממשקים זה ה-HD Real Vision 4K Duo ב-Dune שעולה 300 דולר מחיר בסיס.
גם ל-dune עצמם יש כמה דגמים עם חומרת בסיס זהה, והבדלים ביציאות או בתוספות כמו dac וכו׳.
https://www.dune-hd.com/pages/compare-products
על פניו מי שלא צריך HDMI input או DAC או יציאות אודיו מיוחדות (RCA stereo, XLR stereo) או אפילו דיסק פנימי,
יכול פשוט לקנות פשוט את ה-Real Vision 4K שעולה 174 דולר (מחיר רשמי) ומגיע עם אותו מעבד.
ה-zidoo Z9X פשוט גם עם כניסת hdmi (input) וגם עם חיבור sata ועולה בערך 200 דולר באליאקספרס אז הוא פשוט כלכלי יותר.
המתחרה שלו מבחינת ממשקים זה ה-HD Real Vision 4K Duo ב-Dune שעולה 300 דולר מחיר בסיס.
השאלה למה אתה משווה. אם אתה משווה תמונה מספק סטרימינג כלשהו, לתמונה מריפ של בלוריי ברור שיהיה הבדל. רוחב פס נתונים של בלוריי14/12/2022 12:51roidan1 כתב: רכשתי DUNE HD PRO VISION 4K - חשבתי שאי אפשר לשפר עוד יותר את איכות התמונה במסך OLED
"""""שחשבתם שהאיכות לא יכולה להיות עוד יותר טובה""""""""""...
יכול להגיע גם ל 100 מגה ויותר לעומת נטפליקס לדוגמא שזה סביבות ה 15
1.המחיר באתר הרשמי הוא 174 דולר , יצרתי קשר עם החברה ויש תוספת של סביב 100 דולר משלוח , לפני מיסים מע"מ ומיני מאפים נוספים
בעבר היה משלוח חינם זה כבר לא קיים
2. ZIDOO 9 לא בטוח שבכלל תומך בדולבי ויזין , גירסה 10 אולי ברת השוואה.
3. שילד - הוא מדגמי 2019 , DUNE מכשיר מסוף 2022 אין מה להשוות Realtek RTD1619DR לגבי השאר
4. היה לי DUNE HD PRO 4K אליו השוויתי , המעבד החדש מוסיף המון ואיכות מצויינת
בעבר היה משלוח חינם זה כבר לא קיים
2. ZIDOO 9 לא בטוח שבכלל תומך בדולבי ויזין , גירסה 10 אולי ברת השוואה.
3. שילד - הוא מדגמי 2019 , DUNE מכשיר מסוף 2022 אין מה להשוות Realtek RTD1619DR לגבי השאר
4. היה לי DUNE HD PRO 4K אליו השוויתי , המעבד החדש מוסיף המון ואיכות מצויינת
1. אז על אחת כמה וכמה שה-zidoo z9x עדיף כי הוא עולה סביב 200 דולר באליאקספרס עם משלוח חינם ויש אפשרות להנחות טובות במבצעים (יורד לבערך 175)
2. ה-z9x תומך דולבי ויזן לפי מה שראיתי. הנה ביקורת אפילו שרואים בה שהוא תומך
ל-z9x יש את אותו מפרט על הנייר כמו ל-dune (גם הוא מבוסס על RTD1619DR)
אז אני עדיין לא מצליח להבין איפה היתרון שלו.
לא נראה לי הגיוני לשלם כמעט 40 אחוז אקסטרה רק בשביל השם של ה-dune על המוצר
2. ה-z9x תומך דולבי ויזן לפי מה שראיתי. הנה ביקורת אפילו שרואים בה שהוא תומך
ל-z9x יש את אותו מפרט על הנייר כמו ל-dune (גם הוא מבוסס על RTD1619DR)
אז אני עדיין לא מצליח להבין איפה היתרון שלו.
לא נראה לי הגיוני לשלם כמעט 40 אחוז אקסטרה רק בשביל השם של ה-dune על המוצר
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
והוא תומך בהעברת אודיו לא דחוס? נראה לי שלא, מכאן נובע שבטוח יש מתחרים טובים יותר.
הכל עניין של סדר עדיפויות.
הכל עניין של סדר עדיפויות.
מסכים..01/01/2023 3:29TheCoolest כתב: והוא תומך בהעברת אודיו לא דחוס? נראה לי שלא, מכאן נובע שבטוח יש מתחרים טובים יותר.
הכל עניין של סדר עדיפויות....
טרם מצאתי תחליף למדיה סנטר שלי ..
חיסרון יחיד תמיכה ב DV דרך MADVR או כל תוכנה אחרת .
להנות וכמה שיותר 
OLED83G2 / htpc RYZEN 9 3900X GTX1080 madvr / PIONEER LX504 /
MOREL MT3
OLED83G2 / htpc RYZEN 9 3900X GTX1080 madvr / PIONEER LX504 /
MOREL MT3