ספק אינטרנט לתשתית של הוט
שלום,
התחברתי להוט בפעם הראשונה בחיי. בינתיים מרוצה מאוד לאחר סבל ארוך בבזק עם מהירויות של 30 ומטה.
אני על 500/10 ולהפתעתי מקבל אפילו יותר מזה.
הבעיה שלי היא פינג די גבוה (במשחקים למשל), והבנתי שזה יכול להיות בגלל שהספק הוא Hot Net.
בפינג לגוגל מקבל 58-60.
האם מומלץ לי לעבור לבזק בינלאומי?
תודה רבה.
התחברתי להוט בפעם הראשונה בחיי. בינתיים מרוצה מאוד לאחר סבל ארוך בבזק עם מהירויות של 30 ומטה.
הבעיה שלי היא פינג די גבוה (במשחקים למשל), והבנתי שזה יכול להיות בגלל שהספק הוא Hot Net.
בפינג לגוגל מקבל 58-60.
תודה רבה.
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- נתן תודות: 406 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
ספק בזק בינלאומי לא נותן להירשם ללקוחות חדשים15/12/2022 19:42Orshaul כתב: שלום,
בפינג לגוגל מקבל 58-60.
תודה רבה....
אז אני צריך לחכות בעצם? יודע כמה זמן? ולמה?...
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- נתן תודות: 406 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לא יקבלו יותר לקוחות חדשים. אני קראתי על זה לא פעם אחד. יותר מזה, שמעתי שאין אפשרות יותר לבחור ספק בתשתית הכבלים של הוט...
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
כמו שכבר כתבו לך, אין יותר בזק בינלאומי ללקוחות פרטיים.15/12/2022 21:57Orshaul כתב: יש אפשרות להתחבר לבזק בינלאומי לתשתית+ספק כשהתשתית היא של הוט? עשיתי את זה בעבר כשהייתי עם תשתית בזק....
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001426053
הבנתי. היה לי מוזר כי עד לפני חודשיים הייתי מנוי שם לפני שעברתי לחבילה זולה יותר בבזק.15/12/2022 22:15Amir64 כתב: כמו שכבר כתבו לך, אין יותר בזק בינלאומי ללקוחות פרטיים.
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001426053...
האם יש לי אופציה טובה יותר מהוטנט אם לא בזק בינלאומי?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
מי שמנוי עדיין ממשיך להיות מנוי עד שהעסקה שלו תסתיים.
אין קבלת מנויים חדשים.
לא יודע איזו חברה עדיפה כיום בתשתית הוט.
אין קבלת מנויים חדשים.
לא יודע איזו חברה עדיפה כיום בתשתית הוט.
אגב אני עברתי לאחרונה מתשתית בזק + בזק בינלאומי -> לתשתית בזק וספק בזק (לא בזק בינלאומי! משהו אחר)
ומה אני אגיד לכם, במקום ללכת קדימה - הלכו אחורה
אני מאחורי NAT - בבזק בינ"ל לא היה את זה
אני חווה קפיצות בפינגים - בבינלאומי לא קרה
העלאה 3 מ"ב - בבינלאומי 10
בזק נהיתה חברה מאוד יקרה לעומת המתחרים ועניין של זמן עד שאמצא את עצמי מחוץ לטירלול הזה
בזק נהיתה חברה מאוד יקרה לעומת המתחרים ועניין של זמן עד שאמצא את עצמי מחוץ לטירלול הזה
- kmvsbemjammmawhezw
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
בדיוק כמוך, פרשתי מבזב"ל כי רצו להעלות מחיר של חבילה ל100 שקל (100 הורדה 10 העלאה).15/12/2022 23:13loko11 כתב: אגב אני עברתי לאחרונה מתשתית בזק + בזק בינלאומי -> לתשתית בזק וספק בזק (לא בזק בינלאומי! משהו אחר)
בזק נהיתה חברה מאוד יקרה לעומת המתחרים ועניין של זמן עד שאמצא את עצמי מחוץ לטירלול הזה...
ראיתי שיש לפרטנר חבילה על גבי תשתית של בזק (ADSL) בערך באותו מחיר כמו של בזק. (בערך 50 שקל לחודש).
חושב שבפרטנר לא תהיה מאוחרי NAT וההעלאה תהיה 10 מגה.
הצטרפתי אליהם, אבל התנתקתי לאחר שעה, כי הם הסתבכו לנייד אותי אליהם, מסרתי פרטי אשראי ולא שלחו לי שם משתמש וסיסמא (אחרי שהתקשרתי אמרו שיש תקלה טכנית כלשהי).
אבל אתה מוזמן לנסות את מזלך בפרטנר.
15/12/2022 23:13loko11 כתב: אגב אני עברתי לאחרונה מתשתית בזק + בזק בינלאומי -> לתשתית בזק וספק בזק (לא בזק בינלאומי! משהו אחר)
בזק נהיתה חברה מאוד יקרה לעומת המתחרים ועניין של זמן עד שאמצא את עצמי מחוץ לטירלול הזה...
אותו סיפור וערכים אצלי בדיוק עם בזק ובזק בינלאומי.
אין הפרדה היום בין ספק לתשתית, לכן אתה תשאר עם הוטנט כל עוד אתה בהוט.. יש להם סוג של חבילת "גיימרים" שנותנת לך 12 מגה העלאה במקום 10 ואולי ניתוב יותר טוב? לדעתי זה בולשיט (אני גם בהוט) אבל אתה יכול לנסות, לצערי נושא הפינגים באמת מעצבן.