Banana Pi BPI-R3
Re: Banana Pi BPI-R3 - אופציה מעניינת
לא שמתי לב שיש שם מעגל שתלוי ב sata_en, אז לא תראה שם כלום באמת..
האות הזה מחובר לאחד הפינים של ה mpcie (תכלס לא יודע עבור איזה רכיב) וגם יוצא ישירות מהsoc הראשי כgpio, אז אם אתה ממש רוצה אתה יכול להפעיל את המעגל הזה בעצמך.
הסתכלתי שוב, נראה שלא יקרה כלום אם תחבר ל 12v בכניסה.. קצת עומס אבל לא משהו שישבש משהו במעגל
תכלס הפתרון הכי נכון זה להחליף את הנגדים.
האות הזה מחובר לאחד הפינים של ה mpcie (תכלס לא יודע עבור איזה רכיב) וגם יוצא ישירות מהsoc הראשי כgpio, אז אם אתה ממש רוצה אתה יכול להפעיל את המעגל הזה בעצמך.
הסתכלתי שוב, נראה שלא יקרה כלום אם תחבר ל 12v בכניסה.. קצת עומס אבל לא משהו שישבש משהו במעגל
תכלס הפתרון הכי נכון זה להחליף את הנגדים.
כן. האבומטר באמת לא הראה מתח דרך הקונקטור SATA17/12/2022 9:29elxyzad כתב: לא שמתי לב שיש שם מעגל שתלוי ב sata_en, אז לא תראה שם כלום באמת..
תכלס הפתרון הכי נכון זה להחליף את הנגדים....
אז צדקתי לגבי ה- INPUT 12V. כלומר זו אופציה.
46 מעלות בחורף ב-idle לא כל כך מרשים.
תריץ ovpn או wg ותטחן ביצועים קצת.. לכמה הוא מגיע?
תריץ ovpn או wg ותטחן ביצועים קצת.. לכמה הוא מגיע?
בשביל המודאגים הרצתי stress test כמה דקות, כל הליבות 100 אחוז cpu.

התייצב על 52 מעלות. תוסיפו עוד 10 מעלות בקיץ ואנחנו עדיין בסדר.

התייצב על 52 מעלות. תוסיפו עוד 10 מעלות בקיץ ואנחנו עדיין בסדר.
בmerlin/asuswrt זה גורם לביטול הoffload
מעשית זה הופך את wireguard ללא רלוונטית
מעשית זה הופך את wireguard ללא רלוונטית
הייתי בודק לך אבל אני אצטרך לבנות את כל הimage מחדש.. בגלל שיש שם קרנל מודול. בהזדמנות אני אתקין.
לא ממש קריטי, סתם מעניין 
גם ככה עם OpenVPN בינתיים מנצל את כל רוחב הפס שלי (250)
גם ככה עם OpenVPN בינתיים מנצל את כל רוחב הפס שלי (250)
17/12/2022 12:56elxyzad כתב: בשביל המודאגים הרצתי stress test כמה דקות, כל הליבות 100 אחוז cpu.
התייצב על 52 מעלות. תוסיפו עוד 10 מעלות בקיץ ואנחנו עדיין בסדר....
מעשית, אנחנו עדיין בקיץ
חייב לומר שזו הייתה אופצייה מעניינת מבחינתי, עד שהגענו לניסור גוף קירור ושיעורי תורת החשמל ואלקטרוניקה
.
בכל אופן,תהנו מהמוצר ובהצלחה בהרכבה.
. בכל אופן,תהנו מהמוצר ובהצלחה בהרכבה.
לא צריך לעבור קורס מבוא להנדסת חשמל בשביל זה (עשיתי את זה, לא כיף בכלל)18/12/2022 9:19boubi כתב: חייב לומר שזו הייתה אופצייה מעניינת מבחינתי, עד שהגענו לניסור גוף קירור ושיעורי תורת החשמל ואלקטרוניקה.
בכל אופן,תהנו מהמוצר ובהצלחה בהרכבה....
יש ב aliexpress גופי קירור שמתאימים בידיוק לבורד, כולל המיקום של החורים. פירסמתי פה בעמוד הקודם