פוסט מרוכז למחירי מסכים

פורום מסכי OLED בחסות LG
johnglock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 22 פעמים

שרשור שלא נקרא #616 

קשבק והנחה בחיוב זה הנחה אמיתי, זה כסף שאתה חוסך בכיס.
מחירי זרועות מהניסיון שלי, הכי זול לקנות לבד. כמעט תמיד טכנאים מבקשים יותר ממה שתמצא בזאפ.

היו לי עד עכשיו 2 אולדים של lg דרך ח.י ולא ראיתי בעיה עם זמינות טכנאים או קו ישיר לשירות של ח.י.
בסוף זה משווק, אין לו כוח בלתי מוגבל.

אני לא הייתי משלם פרמיה של 10 אחוז רק בשביל לקנות מחנות מסויימת, כשזה אותו מוצר בדיוק עם אותם תנאי אחריות.

תזכרו תמיד, אין חבר נאמן כמו כסף מזומן.

Crossover-Shop
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 712
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שרשור שלא נקרא #617 

אז לא - אנחנו לא נהיה יקרים ב10% באופן קבוע זו אמירה לא נכונה - אנחנו משתדלים להיות הכי אטרקטיביים שאפשר - נכון אין לנו איזה שהוא מבצע כרטיסי אשראי ואנחנו לא רשת עם 20 סניפים שמתנגחת עם רשתות אחרות וטוענת לכתר הכי זול
אבל

אנחנו כן נהיה שירותיים - נדע לענות על השאלות שלכם לאורך כל הדרך באופן ישיר בוואטסאפ ובטלפון (לפעמים גם בשעות לא שיגרתיות)
נדע בפן הטכני לפתרון לכם 95% מהבעיות הטכניות ונחסוך לכם שרשורים בלתי נגמרים של רעיונות לפתרונות
נדע לייעץ לגבי אופן ההתקנה - וגם נדאג שזה יהיה הכי מהר שאפשר במיוחד בתקופות הלחוצות
נדע להציג לכם את כל האופציות הקיימות שתתקשרו להתייעץ לגבי מה לרכוש ולמה
נעזור באופן אקטיבי וישיר בבעיות ותקלות - ולא נזרוק אתכם להתמודד עם השירות לקוחות - של אף יבואן חברה או מוצר! וכן נכופף את הכללים שלהם בכל הכוח!

ברור שכסף מזומן בכיס זה כיף
ותמיד שווה לך לחכות למרץ של כל שנה ולרכוש את המוצר בנקודת מחיר הכי זולה שלו אם מחיר זה כל מה שמעניין

אבל שרוצים להנות ממנו 5 חודשים לפני הנקודה הזו ולקבל אותו באופן מהיר ומקצועי - מתקשרים אלינו - מקבלים ייעוץ - מחיר הגון ושירות אישי

לא תמיד הכל מתחיל ונגמר במחיר של המוצר
אגב - אנחנו מוכרים הרבה יותר מטלויזיות פה בחנות!
חנות מתמחה קרוסאובר
אלנבי 128 תל אביב
03-5604600
הפייסבוק שלנו!

Crossover-Shop
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שרשור שלא נקרא #618 

אגב מזכיר לכל מי שרכש לאחרונה מוצר - להרשם להגרלה של המסך OLED מתנה!
שווה!

https://htmag.co.il/article68361.html

ותנו בשרשור הודעה שנרשמתם!

https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?p=3266471#p3266471
חנות מתמחה קרוסאובר
אלנבי 128 תל אביב
03-5604600
הפייסבוק שלנו!

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1818
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שרשור שלא נקרא #619 

יש דבר שהוא לא נמדד בכסף וזה תמיכה טכנית בשאלות בוואטסאפ לאורך כל השנים בכל מיני מוצרים

שאלתי את רועי מאמין שכבר יותר מאלף שאלות ועל כולם הוא תמיד ידע לענות חוץ מאחת אבל והיא מה עדיף סונוס פאבר אולמפיקה נובה או הרפרנס meta החדש של kef, שם הוא ענה בפעם הראשונה אחרי איזה 10 שנות היכרות "לא יודע" הייתי בשוק😌

johnglock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #620 

@Crossover-Shop נתתי את נקודת המבט האישית שלי ביחס למה שבדקתי (בעבר ובהווה)
מבחינתי, בכל מצב שבדקתי בכל הזדמנות הייתם יקרים ב-10+ אחוז ממקומות אחרים.

ברור שאני משווה את המחיר אחרי כל ההנחות וההורדות האפשרויות - כי זה בסוף מה שיוצא מהכיס
וגם ברור באותו אופן שאני תחום רק למוצרים שעניינו אותי באותה נקודת זמן ולא יכול להעיד על 100 אחוז ממלאי החנות.
בדקתי בעיקר מסכי oled, ועם סטטיסטיקה קשה להתווקח.

אני אולי גם שונה מאנשים שצריכים הדרכה (אני קורא לזה בייביסיטינג) על מוצר חדש - פשוט כי אני לומד לפני שאני רוכש מוצר
ובאותו אופן אני לומד את המוצר שקניתי. אני מאמין ב-RTFM שזה משהו שמבחינת רוב הישראלים הוא קללה.

היתרון האמיתי של לקנות בזול, שאתה מבטח את עצמך לאורך זמן.
זה מאפשר לשלם על הרחבת אחריות - שזה משהו שחנות לא יכולה לתת בחינם.
זה מאפשר לשלם על תיקון במידה ונדרש מחוץ לאחריות, ושוב זה מצב שיהיה לחנות מאוד קשה לעזור בו.
ואם לא נדרשים למי מאלה, זה מאפשר לאורך זמן ובהתסכלות כללית - לשדרג מוצרים מהר יותר אם לוקחים יחס של עלות מוצר לזמן שימוש.

אני מאחל לכם ולכל חנות שתהנו מפרנסה מוצלחת (כי תחרות זה תמיד טוב)
אבל באותה נשימה, אני חושב שצרכן חכם צריך לדעת אם הוא משלם יותר ועל מה.
כי לדוגמה - להציג ש-X הוא המחיר הזול בארץ, כשהמציאות מראה שאפשר גם לחסוך לא מעט ממנו, זה לדעתי לא התנהגות מכבדת לצרכנים.

Crossover-Shop
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שרשור שלא נקרא #621 

קודם כל אני באמת מעריך את הגישה והנכונות שלך לצרכנות נבונה - אבל בהחלט לא מסכים עם האמירה שיש פה התנהגות לא מכבדת לצרכנים

לקוחות שעושים סקר מחירים כללי בדרך כלל מקבלים מחירים רגילים - אז אם שוחחנו אני בטוח שלא עשינו מאמץ לתת מחיר תחרותי כי לא הראת נכונות לרכישה

ככה או ככה כולם בסוף יוצאים מרוצים - עם הניסיון שלך אני בטוח שלא תהיה לך בעיה להתמודד עם שירות \ תיקונים \ אחריות - כנל לגבי תפעול שוטף של המסך אז יצא לך אחלה!

תתחדש!
חנות מתמחה קרוסאובר
אלנבי 128 תל אביב
03-5604600
הפייסבוק שלנו!

josef19
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
קיבל תודות: 6 פעמים

שרשור שלא נקרא #622 

LG G2 77"
מה המחיר הכי טוב ששמעתם שאפשר להשיג? אשמח לשמוע מניסיון אישי.
נ.ב שמות של חנויות שבהם רכשתם במחיר תחרותי? אפשר גם בפרטי. תודה!

MarkoVanTuches
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 160
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שרשור שלא נקרא #623 

20/12/2022 0:18  
josef19 כתב:
LG G2 77"
מה המחיר הכי טוב ששמעתם שאפשר להשיג? אשמח לשמוע מניסיון אישי.
נ.ב שמות של חנויות שבהם רכשתם במחיר תחרותי? אפשר גם בפרטי. תודה!
...
14k

josef19
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #624 

20/12/2022 7:57  
MarkoVanTuches כתב:
14k
...
כשאמרתי שקיבלתי הצעה של 14200 מחנות מסוימת(סתם בשביל הקטע) לוואלה שופס, אמרו לי שאני מחרטט ושאין מצב שקיבלתי פחות מ 15000. אפשר לקבל קצת יותר נתונים לגבי המספרים ואולי שם חנות בפרטי? תודה!

josef19
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #625 

החלטתי ללכת על דגם CS בגודל 65 אינצ'.
אחרי שקיבלתי הצעה מוואלהשופס ב 5350 קיבלתי והובטח לי שזה המחיר הכי נמוך. קיבלתי שיחה מחנות אחרת(בפרטי) שהציעו לי 5100 כולל הובלה והתקנה, נאמר לי שזה מחיר שאפילו עובד חי לא מקבל חחחח.
לגבי G2 77 בוואלהשופס אמרו לי שאפשר אכן לרדת לכיוון 14000.
אני מעריך שבמרץ זה ירד אולי ל 12 או 13 אלף.

johnglock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #626 

אפשר בוודאות לקבל את המסך הזה ב-13900 ואפילו 13800 אחרי הנחות של כרטיסי אשראי מסויימים.
פשוט לא לכל חנות יש הנחה באשראי, ולא כל מקום שיש לו רוצה לתת גם מחיר זול וגם הנחה באשראי.

gofmarat
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שרשור שלא נקרא #627 

21/12/2022 12:53  
josef19 כתב:
החלטתי ללכת על דגם CS בגודל 65 אינצ'.
אחרי שקיבלתי הצעה מוואלהשופס ב 5350 קיבלתי והובטח לי שזה המחיר הכי נמוך. קיבלתי שיחה מחנות אחרת(בפרטי) שהציעו לי 5100 כולל הובלה והתקנה, נאמר לי שזה מחיר שאפילו עובד חי לא מקבל חחחח.
לגבי G2 77 בוואלהשופס אמרו לי שאפשר אכן לרדת לכיוון 14000.
אני מעריך שבמרץ זה ירד אולי ל 12 או 13 אלף.
...
לא יאומן שאפשר לקנות סדרה C ב65 אינץ' ב5100

josef19
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שרשור שלא נקרא #628 

22/12/2022 16:52  
gofmarat כתב:
לא יאומן שאפשר לקנות סדרה C ב65 אינץ' ב5100
...
שתבין מה עברתי היום.
אני מקבל היום שיחה מנציג מהחנות שבה ביטלתי את הרכישה אתמול. אותו נציג שמכר לי אתמול את הטלוויזיה מטעם וואלהשופס. אומר לי 'מה נשמע?' אני עונה לו 'הכל בסדר, האמת היא שביטלתי את ההזמנה שלך כי קיבלתי מחנות אחרת ב 5100₪(הוא מכר לי ב 5350)' הוא עונה לי בקור רוח מפחיד, תקשיב טוב, מה שעשו שם בחנות זה לא בסדר בלה בלה, או שאתה מבטל את ההזמנה שלך שם ואני מוכר לך את הטלוויזיה ב 5000₪ או שאני מתקשר לספק והוא לא מספק לך את הטלוויזיה. ככה במשך 7 דקות, חוץ מקללות היה שם הכל - סחיטה באיומים, משחקי פסיכולוגיה, האשמות חסרות שחר וכו'.
משהו מטורף, יש לנציג הזה מזל שהשיחה לא הייתה מוקלטת. אחרת הייתי מעביר אותה לספק + לוואלהשופס עצמם.
אני עדיין בשוק שמוכר עושה דבר כזה, ועוד מוכר שמעיד על עצמו כמוכר מצליח. סיטואציה הזויה. עדכנתי את החנות שרכשתי ממנה, נאמר לי לא לדאוג.
הלקח - אם אתם הולכים ומבטלים הזמנה, כששואלים אתכם 'מי החנות שנתנה לכם מחיר יותר זול' - אל תגידו, לא שווה את הכאב ראש.
או לחלופין, פשוט תגידו שאתם מתחרטים בלי להגיד מה הסיבה האמיתית שאתם מבטלים את הרכישה. יש מוכרים הזויים שם בחוץ.

gofmarat
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שרשור שלא נקרא #629 

22/12/2022 19:35  
josef19 כתב:
שתבין מה עברתי היום.
אני מקבל היום שיחה מנציג מהחנות שבה ביטלתי את הרכישה אתמול. אותו נציג שמכר לי אתמול את הטלוויזיה מטעם וואלהשופס. אומר לי 'מה נשמע?' אני עונה לו 'הכל בסדר, האמת היא שביטלתי את ההזמנה שלך כי קיבלתי מחנות אחרת ב 5100₪(הוא מכר לי ב 5350)' הוא עונה לי בקור רוח מפחיד, תקשיב טוב, מה שעשו שם בחנות זה לא בסדר בלה בלה, או שאתה מבטל את ההזמנה שלך שם ואני מוכר לך את הטלוויזיה ב 5000₪ או שאני מתקשר לספק והוא לא מספק לך את הטלוויזיה. ככה במשך 7 דקות, חוץ מקללות היה שם הכל - סחיטה באיומים, משחקי פסיכולוגיה, האשמות חסרות שחר וכו'.
משהו מטורף, יש לנציג הזה מזל שהשיחה לא הייתה מוקלטת. אחרת הייתי מעביר אותה לספק + לוואלהשופס עצמם.
אני עדיין בשוק שמוכר עושה דבר כזה, ועוד מוכר שמעיד על עצמו כמוכר מצליח. סיטואציה הזויה. עדכנתי את החנות שרכשתי ממנה, נאמר לי לא לדאוג.
הלקח - אם אתם הולכים ומבטלים הזמנה, כששואלים אתכם 'מי החנות שנתנה לכם מחיר יותר זול' - אל תגידו, לא שווה את הכאב ראש.
או לחלופין, פשוט תגידו שאתם מתחרטים בלי להגיד מה הסיבה האמיתית שאתם מבטלים את הרכישה. יש מוכרים הזויים שם בחוץ.
...
סיוט! לא מבין איך הנציג יכול לקבוע באיזה מחיר הוא מוכר לך.

pearljam50000
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 446
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שרשור שלא נקרא #630 

עכשיו שהמחירים עלו מאוד אחרי הבלאק פריידי
מתי אתם חושבים שיתחילו לרדת מחדש?

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”