המוצר מוגמר. הבעיה היא עם גוף הקירור, אשר כרגע לא זמין (לא במלאי) עקב בעיות בשרשרת אספקה (בגלל הקורונה)....
מה חסר לך במוצר?
לי לא חסר כלום, אבל אנשים רוצים מוצר מוכן לשימוש.26/12/2022 19:04tzah כתב: המוצר מוגמר. הבעיה היא עם גוף הקירור, אשר כרגע לא זמין (לא במלאי) עקב בעיות בשרשרת אספקה (בגלל הקורונה).
מה חסר לך במוצר?...
הבנתי. הרעיון של המסך יכול להיות נחמד מאוד. במידה ויש לך גישה למדפסת תלת מימד, ניתן להדפיס FRAME שיתלבש על גבי המארז31/12/2022 21:52elxyzad כתב: כן, שיהיה..
הזמנתי גם mt7922 שראיתי שמוכרים ב aliexpress, זה כמו ה 7912 רק תומך 160mhz. שיהיה עוד band 6ghz.. מקווה שהדרייבר לא יעשה בעיות.
אני רוצה גם להזמין מסך קטן כזה בשביל שיהיה dashboard ואני אחבר אותו בi2c .. סך הכל 5 ש"ח....
יש בפורום שלהם כמה אנשים שפרסמו מודלים ממש טובים להדפסה. אני אולי אדפיס אצל חבר בהמשך.01/01/2023 10:41tzah כתב: הבנתי. הרעיון של המסך יכול להיות נחמד מאוד. במידה ויש לך גישה למדפסת תלת מימד, ניתן להדפיס FRAME שיתלבש על גבי המארז
ועליו תוכל להרכיב את המסך.
אני דווקא התקנתי מודול 4G LTE, במקום כרטיס WIFI 6E שהזמנת.
אני עדיין ממתין לחוטי האנטנות ואז סופית המוצר יהיה מוכן לבדיקה/סקירה טכנית. יותר מידי עיכובים מיותרים ואפילו מעצבנים....

זה תלוי בכמה דברים, אבל כדאי פשוט ללכת על 5v. או להחליף את הנגדים.04/01/2023 19:28tzah כתב: הבחור מפורום התמיכה של Banana Pi הסתבך עם ההתקנה. מה שנקרא בשפת העם חבלי לידה.
https://forum.banana-pi.org/t/banana-pi ... m/14406/29
פשוט אין מספיק מתח דרך הקונקטור 3 פינים להפעיל את המאוורר, אצלי הוא התחיל להסתובב ואז הפסיק אחרי שניה.
החיווט הנ"ל אמור לעבור עם מאוורר 5V ....
תראה. השילוב של מתח 5V עם מאוורר 12V לא עובד ואני לא מתכוון להחליף את הנגדים.04/01/2023 19:53elxyzad כתב: זה תלוי בכמה דברים, אבל כדאי פשוט ללכת על 5v. או להחליף את הנגדים.
המאוורר הגיע היום. רק שהמוכר לא הביא לי מתאם שהיה אמור להביא ומסתבר שבעבודה אין לנו הרבה קונקטורים כאלה.. אלא אם אני מנתק בטריות. בכל מקרה אין לי כח לחבר אותו עכשיו, אני אתעסק עם זה בהזדמנות..
הגיע גם ה mt7922, רק בלי המתאם! הם איחדו לי 4 חבילות רק לא את המתאם... נחכה שיגיע...

כן..חיברתי את החוטים כמוך.עדיין לא בדקתי את הסקריפטים שלך.05/01/2023 9:10elxyzad כתב:
בדקתי והכל עובד. בduty cycle נמוך פשוט לא שומעים את המאורר, ב90 כבר שומעים.
בהזדמנות אני ארכיב...