אחלה סקירה, מוצר מעולה ואפליקציה מוצלחת.
הייתי שמח אם הוא היה שקט יותר.
שמתי לב לעוד משהו, מכשירי אנדרואיד מופלים לרעה בווידגט, אין את כפתור ה Open Door (בנוסף לפתיחת צילינדר, הוא מחזיק גם את הלשונית, אפרופו קניות).
עריכה: טוב לאחר בדיקה זה מופיע רק תחת הגדרה של ידית קבוע (מחוץ לדלת)
נערך לאחרונה על ידי Nba ב 27/12/2022 13:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
ziv_r כתב:
@tals79
המחיר יקר יחסית למה? באמזון זה עולה יותר ועוד לפני המשלוח והמיסים.
...
צודק - המחיר כעת יותר סביר עם העלייה של היורו (אני קניתי בסביבות ה800 שח וביטלתי את הקניה של ה pro אחרי שהבנתי שהחיבור ל Home assistant עובד יותר טוב עם ה Bridge והעדפתי לקנות את Nuki 3.0 בגרסה הרגילה
בדיוק קניתי את המנעול לפני כשבוע (גם את הדיל פיספסתי...), ואתמול היה אצלי המתקין בפעם השנייה, אחרי שהבנתי בשיחה עם מתקין אחר שצריך להשתמש בצ'ופצ'יק הורוד, מאחר שהמנעול לא שיחרר את הפרפר הרגיל של הדלת. חבל מאד שהם לא היו ברורים לגבי התפקיד של החלק - הם פשוט נותנים אותו בשקית מחוץ לערכה ואיכשהו אתה אמור להבין לבד מה לעשות איתו. ברגע שהתקנו אותו במקום הפרפר שבא עם הצילינדר זה הסתדר.
כמה נקודות:
חובה להתקין עם הפלטה עם הברגים, הפלטה עם הדבק הדו-צדדי לא שווה כלום. זה אומר שאם הצילינדר שלכם לא בולט לפחות 3 מ"מ (בתוך הבית) תצטרכו לקנות צילינדר חדש. אני קניתי את ה MTL600 של מולטילוק.
קראתי בכמה פורומים שעלולה להיות בעיה עם ביטוח הבית - אין לי באמת מושג בזה אבל שווה לבדוק מול חברת הביטוח שלכם אם זה לא מבטל את הביטוח
קראתי לפחות בפורום אחד מחו"ל שבעבר האקרים הצליחו לפרוץ את המנעול - אני לפחות ביטלתי בינתיים את הגישה דרך Wi-Fi.
מאותה סיבה, קניתי היום את חיישן הדלת המגנטי - טרם התקנתי
נערך לאחרונה על ידי fydda ב 27/12/2022 16:38, נערך 2 פעמים בסך הכל.
AddyFeuerstein כתב:
סקירה מעולה שפספסה אותי בדיוק ביום אחד!
בדיוק קניתי את המנעול לפני כשבוע (גם את הדיל פיספסתי...), ואתמול היה אצלי המתקין בפעם השנייה, אחרי שהבנתי בשיחה עם היבואן שצריך להשתמש בצ'ופצ'יק הורוד, אחרי שהמנעול לא שיחרר את הפרפר הרגיל של הדלת. חבל מאד שהם לא היו ברורים לגבי התפקיד של החלק - הם פשוט נותנים אותו בשקית מחוץ לערכה ואיכשהו אתה אמור להבין לבד מה לעשות איתו. ברגע שהתקנו אותו במקום הפרפר שבא עם הצילינדר זה הסתדר.
כמה נקודות:
חובה להתקין עם הפלטה עם הברגים, הפלטה עם הדבק הדו-צדדי לא שווה כלום. זה אומר שאם הצילינדר שלכם לא בולט לפחות 3 מ"מ (בתוך הבית) תצטרכו לקנות צילינדר חדש. אני קניתי את ה MTL600 של מולטילוק.
קראתי בכמה פורומים שעלולה להיות בעיה עם ביטוח הבית - אין לי באמת מושג בזה אבל שווה לבבדוק מול חברת הביטוח שלכם אם זה לא מבטל את הביטוח
קראתי לפחות בפורום אחד מחו"ל שבבעבר האקרים הצליחו לפרוץ את המנעול - אני לפחות ביטלתי בינתיים את הגישה דרך Wi-Fi.
מאותה סיבה, קניתי היום את חיישן הדלת המגנטי - טרם התקנתי
[/list]
...
על הקופסא יש QR CODE ענק עם כיתוב של "הוראות התקנה", גם אם אין, זה כתוב בהסבר בתוך הקופסה.
אני התקנתי עם מנגנון B (זה עם הדבק) הדבק כל כך חזק, שאין דרך חזרה. כנראה שהוא דורש משטח חלק ולא לשבת על איזה רוזטה.
בעקבות הביקורת של זיו רכשתי יחידה וקיבלתי אותה היום. ההתקנה ממש פשוטה, האפליקציה נהדרת וזה גם עובד מצויין עם גוגל הום ועם השעון החכם.
מה שכן, אני אצטרך לקנות רוזטה שטוחה