טלוויזיה TCL 735 בגודל 98"
הרבה זמן עם 65", מתאפק כבר זמן לרכוש 85", פתאום שמתי לב לקטגוריית גודל שמתקרבת ל affordable ב 98"
קניתי, אין במלאי, ממתין שתגיע,
למישהו יש כבר?
יש דעות?
יש סיבות לבטל קנייה? בחוות דעת ב youtube דיי משבחים
קוריוז:
הלכתי לראות את גמר המונדיאל בעבודה, הייתה שם טלוויזיה גדולה, שאלתי כמה אמרו 95", אמרתי קרוב ל TCL שהזמנתי, אמרו זה גם TCL
מפה לשם, מכל הטלוויזיות בעולם, ראיתי את הגמר על הטלוויזה (כמעט) שלי חחחח
ראו ממש טוב (לדעתי) למרות שזה היה שידור מהאפליקציה של כאן (נראה לי) ב 1080p, הכיווץ לא עשה טוב כשצולם דשא (לא אשמת הטלוויזיה אלה האפליקציה) אבל השחקנים נראו סבבה.
(לא רואה יותר מדי כדורגל אז לא ממש יש למה להשוות מעבר לזה שנראה לי שראו טוב)
קניתי, אין במלאי, ממתין שתגיע,
למישהו יש כבר?
יש דעות?
יש סיבות לבטל קנייה? בחוות דעת ב youtube דיי משבחים
קוריוז:
הלכתי לראות את גמר המונדיאל בעבודה, הייתה שם טלוויזיה גדולה, שאלתי כמה אמרו 95", אמרתי קרוב ל TCL שהזמנתי, אמרו זה גם TCL
מפה לשם, מכל הטלוויזיות בעולם, ראיתי את הגמר על הטלוויזה (כמעט) שלי חחחח
ראו ממש טוב (לדעתי) למרות שזה היה שידור מהאפליקציה של כאן (נראה לי) ב 1080p, הכיווץ לא עשה טוב כשצולם דשא (לא אשמת הטלוויזיה אלה האפליקציה) אבל השחקנים נראו סבבה.
(לא רואה יותר מדי כדורגל אז לא ממש יש למה להשוות מעבר לזה שנראה לי שראו טוב)
קניתי מאלמ עם כל מיני הנחות שלי והתמקחויות גדולות סביב 16700,...
הזמנתי מאולסייל במכירה אישית הצעתי 13000, 14000,15000, 16000 ואז 16500 וקיבל מייד,
אלמ רצו דמי ביטול מגעילים על העסקה אז ביטלתי באולסייל בלי שום קנסות ובלי טירחה.
שניהם מאותו יבואן אז זה לא יבוא מקביל או משהו,
אספקה בערך סוף ינואר.
במחירים בחנויות שים לב שזה כולל הובלה והתקנה וההתקנה יכולה להיות על הקיר, ויש גם רגליים אם רוצים רק צריך משהו באורך 2.12מטר שיתאים חחח30/12/2022 17:20Shasoosh כתב: תודה. מה לגבי התקנה? (שולחנית או על קיר)
היבואן לא מספק? (לא מצאתי באתר)...
אזורי אכן הכי זול! אפילו פחות מ 14אלף אם לוקחים תשלום אחד באופציה ל"הצע מחיר" באתר.
עוד מעט צריך לצאת דגם חדש של tcl 98 אינץ 935 לא לד רגיל ,מיני לד.אבל תיהיה הרבה יותר יקרה
https://www.avcaesar.com/news/2637/ifa- ... hing-10000
https://www.avcaesar.com/news/2637/ifa- ... hing-10000
- pearljam50000
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 446
- נתן תודות: 201 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
מדהים שהמחיר שלה עלה ל20,000