פרטנר גיימינג
שלום חברים אני כרגע בסלקום עם אלף מגה ואישתי לא מרוצה מהאינטרנט לא עובד לה טוב הווי פי
אני יותר חשוב לי הגיימינג.
חשבתי לעבור לפרטנר עד 600 מגה עם גיימר+
האינטרנט של פרטנר יותר טוב?
ומבחינת הגייצימג ארגיש שינוי? כי יורד במהירות אבל מוסיף גיימינג+
תודה חברים
תודה חברים
אם זה תקלת וופי ? למה לא לקנות Mesh , או לעבור לקווי ?11/01/2023 15:29Tal95 כתב: שלום חברים אני כרגע בסלקום עם אלף מגה ואישתי לא מרוצה מהאינטרנט לא עובד לה טוב הווי פי
תודה חברים...
זה כבר תלוי איפה הראוטר ממוקם וכו......
- EugeneKogan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
אני נוסע עם הרכב תקול על כביש החוף, אם אני יעבור לכביש 4 אני יסע יותר מהר? ... לא, תטפל ברכב(נתב).
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4370
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
המהות היחידה של חבילת גיימר היא פינגים נמוכים ככל הניתן. אין קשר לרוחב-פס, גם 5 מגה מספיק לרוב המשחקים.12/01/2023 7:25Tal95 כתב: מה ההבדל בין מהירות העלאה לגיימר+?
עדיף לקחת 100 מגה מהירות העלאה בלי שירות גיימרים
או 60 מגה העלאה + גיימר+
תודה:)...
חוץ מזה לרכוש חבילת גיימר ואז להשתמש בה דרך Wi-Fi זה כמו לקנות פרארי ולנסוע איתה רק לסופרמרקט וחזרה.
לא מתכנן להשתמש בוייפי יש לי חיבור קווי לאקס בוקס12/01/2023 10:14NegativeIQ כתב: המהות היחידה של חבילת גיימר היא פינגים נמוכים ככל הניתן. אין קשר לרוחב-פס, גם 5 מגה מספיק לרוב המשחקים.
חוץ מזה לרכוש חבילת גיימר ואז להשתמש בה דרך Wi-Fi זה כמו לקנות פרארי ולנסוע איתה רק לסופרמרקט וחזרה....
קצת פירגנת לחבילה שלהם..12/01/2023 10:14NegativeIQ כתב: המהות היחידה של חבילת גיימר היא פינגים נמוכים ככל הניתן. אין קשר לרוחב-פס, גם 5 מגה מספיק לרוב המשחקים.
חוץ מזה לרכוש חבילת גיימר ואז להשתמש בה דרך Wi-Fi זה כמו לקנות פרארי ולנסוע איתה רק לסופרמרקט וחזרה....
הייתי אומר שזה כמו לקנות audi a3 ולהשאר על הילוך ראשון כל הזמן.