OpenWRT for Redmi AX6000
שאלה לבעלי ניסיון...
האם החלפת המערכת ב Redmi AX6000 ל OpenWRT שומרת על יכול ה Mesh האלחוטית (ברשותי 2 נתבים ללא חיבור קווי ביניהם).
האם מישהו ביצע את תהליך ההתקנה בהצלחה בפועל ויכול להכווין אותי להדרכה לחסרי ניסיון (לא ביצעתי שינוי קושחה בראוטרים או התקנות של OpenWRT מעבר לזה אני טכני לחלוטין) או סרטון (יוטיוב וכו') לביצוע התהליך.
תודה
האם החלפת המערכת ב Redmi AX6000 ל OpenWRT שומרת על יכול ה Mesh האלחוטית (ברשותי 2 נתבים ללא חיבור קווי ביניהם).
האם מישהו ביצע את תהליך ההתקנה בהצלחה בפועל ויכול להכווין אותי להדרכה לחסרי ניסיון (לא ביצעתי שינוי קושחה בראוטרים או התקנות של OpenWRT מעבר לזה אני טכני לחלוטין) או סרטון (יוטיוב וכו') לביצוע התהליך.
תודה
אם תתקין openwrt על שניהם תוכל ליצור mesh בניהם.
אני מכיר מישהו שהזמין את המכשיר ומתכנן להתקין. אתה יכול לחכות לעדכונים בנושא..
יש את ההוראות באתר, אם משהו לא ברור בשלבים תשאל פה ואני אנסה לעזור. אין משהו גנרי
יש את ההוראות באתר, אם משהו לא ברור בשלבים תשאל פה ואני אנסה לעזור. אין משהו גנרי
תודה, אשתמש בזכות לשאול ברגע שאתפנה לביצוע, וכמובן אעדכן עבור מי שירצה לבצע בעתיד...13/01/2023 15:20elxyzad כתב: אם תתקין openwrt על שניהם תוכל ליצור mesh בניהם.
יש את ההוראות באתר, אם משהו לא ברור בשלבים תשאל פה ואני אנסה לעזור. אין משהו גנרי...
היכן באתר יש הוראות? אודה על קישור
https://openwrt.org/toh/xiaomi/redmi_ax6000
תבצע את הדרך הראשונה, אחרי זה תוכל להחליט אם להמשיך לדרך השניה שיש לה את היתרונות שלה, אבל לא תוכל להחזיר לתוכנה המקורית של היצרן במקרה הזה.
אל תתחיל אם לא הבנת את הכל השלבים עד הסוף..
הביצועים קרובים מאוד ל banana pi r3 , שזה אומר מאוד גבוהים
תבצע את הדרך הראשונה, אחרי זה תוכל להחליט אם להמשיך לדרך השניה שיש לה את היתרונות שלה, אבל לא תוכל להחזיר לתוכנה המקורית של היצרן במקרה הזה.
הביצועים קרובים מאוד ל banana pi r3 , שזה אומר מאוד גבוהים
- PCingAddict
- חבר ותיק

- תגובות: 1418
- נתן תודות: 171 פעמים
- קיבל תודות: 174 פעמים
מדהים שהדרך להתקנת הקושחה זה שימוש בחולשה שקיימת בגרסה ישנה13/01/2023 17:41elxyzad כתב: https://openwrt.org/toh/xiaomi/redmi_ax6000
הביצועים קרובים מאוד ל banana pi r3 , שזה אומר מאוד גבוהים...
- robert7
- חבר פעיל

- תגובות: 54
- שם מלא: Robert
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 7 פעמים
SUBNET נפרד לכל VLAN זו הדרך הפשוטה. אם יש לך צורך באותו SUBNET זה יותר מסובך. היתרון של OPENWRT הוא שאפשר GUEST NETWORK גם בחיבור קוי ולא רק אלחוטי.
לגבי MESH - לOPENWRT יש MESH שיודע לעבוד רק עם ראוטרים עם OPENWRT (גם הראוטרים מיוצר ע"י יצרנים שונים).
הMESH של הקושחה המקורית של XIAOMI כנראה יעבוד רק עם ראוטרים אחרים עם הקושחה המקורית של XIAOMI.
לגבי MESH - לOPENWRT יש MESH שיודע לעבוד רק עם ראוטרים עם OPENWRT (גם הראוטרים מיוצר ע"י יצרנים שונים).
הMESH של הקושחה המקורית של XIAOMI כנראה יעבוד רק עם ראוטרים אחרים עם הקושחה המקורית של XIAOMI.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4370
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
OpenWrt זאת פחות קושחה מלאה ויותר מערכת הפעלה לראוטרים. היא מגיעה עם Package Manager והרעיון הוא שאתה יכול להתקין את התוכנות והאפליקציות שאתה צריך בלי לצרוב את כל הקושחה מחדש, אז פחות או יותר אפשר למצוא שם כל דבר.18/01/2023 19:24Thehobit1 כתב: שאלה נוספת: האם תומך ב- VLANs והאם אפשר ליצור רשת WiFi Guest על אותו מרחב כתובות IP אך הפרדה באמצעות VLAN?...
ההגבלות היחידות הן כמות הזיכרון והאחסון שיש לך בראוטר וכמובן היכולות של החומרה - לדוגמה אתה לא יכול להוסיף תמיכה ב-5GHz לראוטר שהוא רק 2.4GHz, בגלל שלראוטרים כאלה אין בכלל משדר בתדר 5GHz.
ספציפית בנושא של VLANs כמעט כל הראוטרים תומכים אז זאת לא בעיה - אבל אתה ממש לא רוצה לשים שני VLANs על אותו מרחב כתובות כי זה יכול ליצור המון בעיות בניתוב. רצוי מאוד שתשים את ה-Guest על מרחב כתובות משלה.