The Last of Us - עונה 1
Re: HBO תפיק סידרה המבוססת על המשחק The Last of Us ב 15/1/23
הסדרה מושקעת אין ספק וגם משתדלים לצאת מהבנאליות של סדרות זומבים (בלי לספיילר).
עוד ייאמר לזכותם: אין את השתיקות הארוכות האלה עם מוזיקת אווירה שגרמו לי לנטוש את המתים המהלכים אחרי מספר עונות.
אבל גם אין פה את הניצוץ הזה שהופך סדרה למצויינת ותפאורה מושקעת זה לא הכל (בסדרה אנדור למשל יש סביבה מושקעת ויש גם את הניצוץ). המשחק לא משהו.
מקווה שייתפתח מסדרה טובה לסדרה מצויינת בהמשך
עוד ייאמר לזכותם: אין את השתיקות הארוכות האלה עם מוזיקת אווירה שגרמו לי לנטוש את המתים המהלכים אחרי מספר עונות.
אבל גם אין פה את הניצוץ הזה שהופך סדרה למצויינת ותפאורה מושקעת זה לא הכל (בסדרה אנדור למשל יש סביבה מושקעת ויש גם את הניצוץ). המשחק לא משהו.
מקווה שייתפתח מסדרה טובה לסדרה מצויינת בהמשך
הסדרה משודרת ב yes?
Denon AVR-X4500H|Epson EH-TW5000|SVS Prime Tower|SVS Ultra Center|SVS PB2000|
Fluance Elite Bipolar Surround|Polk audio 2xOWM3 Atmos|Dune303
Fluance Elite Bipolar Surround|Polk audio 2xOWM3 Atmos|Dune303
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 6453
- נתן תודות: 632 פעמים
- קיבל תודות: 1290 פעמים
- Kondo10

אחרי ביקורות כל כך מלהיבות על הסדרה וציון מטורף, הייתי חייב לראות על מה מדובר. בדרך כלל אוהב לראות עונות שלמות
למרות שיש גם יתרונות בצפייה בפרקים שבועיים (אפשר להספיק יותר).
מכל מקום פרק ראשון מעניין עשוי בצורה טובה. רואים שהושקעו בסדרה הרבה משאבים, ומחשבה על הפרטים הקטנים.
זה לא מפתיע כשיודעים מי עומדים מאחורי הפקת הסדרה, בשביל להיות כמה שיותר נאמנים למשחק הפופולרי.
על מלאכת הבימוי והכתיבה הופקדו Craig Mazin שהוכיח את יכולתו הנהדרת בסדרה "צרנוביל" ועל היוצר והכותב המקורי של המשחקים
ניל דרוקמן (משלנו) וזה מה שהופך (כנראה) את הסדרה לאיכותית עד כה. בנוסף אפילו על הפסקול הם לא התפשרו ולקחו את המלחין המקורי
של המשחקים.
עד כאן הכל נראה מעולה. בניית העלילה איטית אך יסודית, קטעי האקשן מעט חלשים בפרט שהזומבים המפורסמים עדיין ברקע (כנראה יגיעו
בכמויות) המשחק לא אחיד ברמתו, הבימוי כאמור נפלא כולל הפסקול. נמתין לראות לאן הסדרה הזו לוקחת כי כנראה בניגוד להרגלי אני אצפה בה
בפרק שבועי (סדרות בודדות אני נוהג ככה).
למרות שיש גם יתרונות בצפייה בפרקים שבועיים (אפשר להספיק יותר).
מכל מקום פרק ראשון מעניין עשוי בצורה טובה. רואים שהושקעו בסדרה הרבה משאבים, ומחשבה על הפרטים הקטנים.
זה לא מפתיע כשיודעים מי עומדים מאחורי הפקת הסדרה, בשביל להיות כמה שיותר נאמנים למשחק הפופולרי.
על מלאכת הבימוי והכתיבה הופקדו Craig Mazin שהוכיח את יכולתו הנהדרת בסדרה "צרנוביל" ועל היוצר והכותב המקורי של המשחקים
ניל דרוקמן (משלנו) וזה מה שהופך (כנראה) את הסדרה לאיכותית עד כה. בנוסף אפילו על הפסקול הם לא התפשרו ולקחו את המלחין המקורי
של המשחקים.
עד כאן הכל נראה מעולה. בניית העלילה איטית אך יסודית, קטעי האקשן מעט חלשים בפרט שהזומבים המפורסמים עדיין ברקע (כנראה יגיעו
בכמויות) המשחק לא אחיד ברמתו, הבימוי כאמור נפלא כולל הפסקול. נמתין לראות לאן הסדרה הזו לוקחת כי כנראה בניגוד להרגלי אני אצפה בה
בפרק שבועי (סדרות בודדות אני נוהג ככה).
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
גם הפרק הראשון של Halo היה טוב וגרם לציפיות גבוהות. ההמשך היה פשוט נורא.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
פרק ראשון מעולה, מצפה להבא 

הפרק הראשון היה לא רע בכלל (בחירה טובה לעשות אקספוזיציה ארוכה של כמעט 80 דקות, נותן זמן לבנות את היסודות הבסיסיים), המשחק היה די טוב והמתח בסצינות המותחות גם עשוי היטב. אבל קצת מפריע לי חוסר ההגיון בעובדה שעשרים שנה אחרי קריסת הציביליזציה עדיין יש דלק להפעיל גנרטורים שמספקים חשמל למתחם השמור ולמכוניות! איך? מאיפה? המאגרים היו נגמרים תוך מספר בודד של שנים, ואין מי שישאב נפט ויזקק ממנו דלק. במתים המהלכים עשו את זה יותר נכון, שלאחר כמה עונות הם עברו לרכב על סוסים כי כל הדלק באיזור נגמר.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה מחפש אותנטיות בסדרה פוסט אפוקליפטית על פטריה שהופכת אנשים לרעבי בשר אדם? 
בסדרה FTWD הם שאבו נפט עבור ייצור דלק, אבל בסדרה TWD פשוט היה להם דלק ולאף אחד לא באמת איכפת מאיפה.

בסדרה FTWD הם שאבו נפט עבור ייצור דלק, אבל בסדרה TWD פשוט היה להם דלק ולאף אחד לא באמת איכפת מאיפה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
כנסו לגוגל וחפשו את המילים "האחרונים מבינינו". עכשיו ליחצו על הפטריה שמופיעה בתחתית העמוד.
- Kondo10

פרק שני פשוט מעולה, השאיר אותי על הקצה ממתח. הסדרה תהפוך ללהיט על בטוח אם תמשיך ככה.
אבל אסור להתחבר לדמויות/שחקנים בסדרה הזו, לדאבוני (מי שיראה יבין). עכשיו צריך לחכות עוד שבוע לפרק הבא (כמו עם "סמוך על סול").
אגב, לא מתחבר לשחקן Pedro Pascal כי נראה שהוא לא מתאים לתפקיד (למרות שאני מעריך את השחקן) אך מניסיון עבר לאחר כמה פרקים
עמוק לתוך הסדרה - פתאום מגלים רבדים נוספים שלא רואים תחילה.
אבל אסור להתחבר לדמויות/שחקנים בסדרה הזו, לדאבוני (מי שיראה יבין). עכשיו צריך לחכות עוד שבוע לפרק הבא (כמו עם "סמוך על סול").
אגב, לא מתחבר לשחקן Pedro Pascal כי נראה שהוא לא מתאים לתפקיד (למרות שאני מעריך את השחקן) אך מניסיון עבר לאחר כמה פרקים
עמוק לתוך הסדרה - פתאום מגלים רבדים נוספים שלא רואים תחילה.
Re: HBO תפיק סידרה המבוססת על המשחק The Last of Us ב 2023
מחזק. בדיוק מה שחשבתי. אותו שיט כמו resident evil29/09/2022 12:43manola כתב: יופי, עוד סדרה על זומביפוקליפסה...
מה, לא נמאס להם? הם לא מבינים שהעשור וחצי האחרון שחק עד דק את הרעיון הזה, על המסך הגדול והקטן כאחד? למי באמת אכפת מעוד סדרה כזו?...
צפיתי רק בגלל שזה HBO, היוצרים של צ'רנוביל וכמובן פדרו פסקל.
מושקע ו...זהו בעצם. כשעתיים וחצי וכמעט כלום עלילה.
אין פה שום וואו כמו שהיה עם צ'רנוביל או משהו שבכלל יצדיק ציון 90+.
אתר העגבניות עוד מחמיא לסדרה עם ציון פושר של 74%.
ב-trakt הציון צנח מ-96 ל-88 תוך שבוע מהפרק הראשון לשני.
לטעמי זו אפילו לא סדרה של 7, כי ז'אנר הזומבים באמת יצא מכל החורים עוד מימי resident evil ומיצה את עצמו.
תסתכלו על הציון של סדרת הסרטים ותבינו מה באמת הציון של הסדרה הזו צריך להיות. ב-resident evil עוד יובוביץ' קיפצה ולהטטה.
מה יש לנו פה? את הילדה המעצבנת הזו...לא מבין על מה שופכים מליונים.
ההחלטה המושכלת היחידה פה היא לקחת עיבוד של משחק לסדרה ולא לסרט כושל (אממ...Uncharted)
המזל של HBO שהם השיקו בזמן יבש שאין שום סדרה ראויה לצפיה עד מרץ אז כולם צופים בלית ברירה.
- Kondo10

ציון פושר באתר rottentomatoes? מעניין, מה שאני רואה זה 96 מגולשים, ו - 97 ממבקרי קולנוע. אולי אני לא רואה טוב?
בלי קשר לטעמך ודעתך, זה בסדר לא לאהוב את הסדרה, לפחות לדייק בנתונים.
https://www.rottentomatoes.com/tv/the_last_of_us/s01
בלי קשר לטעמך ודעתך, זה בסדר לא לאהוב את הסדרה, לפחות לדייק בנתונים.
https://www.rottentomatoes.com/tv/the_last_of_us/s01
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

למי איכפת מה אנשים שאנחנו לא מכירים אמרו על הסדרה?
פרק 2 פנטסטי, במיוחד המתח שנבנה במוזיאון.
שימו לב כמה זמן לקח להם לחסל 2 יצורים במוזיאון - ועוד כמה דקות לפני זה, Joel Miller (הדמות הראשית), ציין שהוא הרג הרבה יצורים כאלו, אז הייתי מצפה לקצת יותר יעילות עם הכיוון של האקדח לראש ולפחות להצטייד באיזה סכין או מצ'טה, בכל זאת, היריות עושות רעש שמזמנות עוד יצורים.
לא מחפש הגיון, אבל בהחלט סדרה מהנה.
פרק 2 פנטסטי, במיוחד המתח שנבנה במוזיאון.
שימו לב כמה זמן לקח להם לחסל 2 יצורים במוזיאון - ועוד כמה דקות לפני זה, Joel Miller (הדמות הראשית), ציין שהוא הרג הרבה יצורים כאלו, אז הייתי מצפה לקצת יותר יעילות עם הכיוון של האקדח לראש ולפחות להצטייד באיזה סכין או מצ'טה, בכל זאת, היריות עושות רעש שמזמנות עוד יצורים.
לא מחפש הגיון, אבל בהחלט סדרה מהנה.
האימפוטנטיות של ג׳ואל בתפעול הנשק בסצינת המוזיאון גרמה לי להתגעגע לריק גריימס...
והילדה ממש מעצבנת, גם כדמות וגם יש לה פרצוף מרגיז
והילדה ממש מעצבנת, גם כדמות וגם יש לה פרצוף מרגיז