זהו, נפרדתי מהדלי והמגב, אני כבר לא עושה ספונג'ה בבית

מברוכ, אצלנו נפרדנו מהדלי כבר לפני שנתיים+ מאז הקורונה כשהעוזרת הפסיקה להגיע22/11/2022 20:17ziv_r כתב: לא עבור שדרוג, אבל עבור רכישה חדשה, בהחלט. מוסיף לזה גם המנוע החזק יותר....
גם המחיר שם לא ממש מלהיב במיוחד למוצר שהוא כנראה חדש בשוק עם 13 חוות דעת. יש מוצרים אחרים הרבה יותר מבוססים ששווה לשקול שכן אפשר לקנות בארץ עם שירות מקומי במחיר סביר.24/01/2023 10:24HTmagDeals כתב: המחיר בארץ לא שפוי:
https://ksp.co.il/web/item/237100
במיוחד כאשר רואים שבייבוא אישי, המחיר הוא כמעט חצי - 1684 ש"ח כולל מיסים ומשלוח עד הבית. ספק הכח הוא חיצוני ומתאים לחשמל בארץ....

דווקא יצא לי להשתמש בשירות של הייזירו ויש להם שירות טוב כנ"ל חבר שקנה טינקו מקומי.24/01/2023 11:02ziv_r כתב: אני משתמש אישית במוצר ולכן קבלו ממני המלצה אישית.
אני מאחל לך לא להצטרך אי פעם להשתמש בשירות המקומי ואם תצטרך, תבין למה קיומו לא מהווה שום שיקול....

כי חומר ניקוי רגיל לרצפות שנמכר בסופר וכתוב עליו לא מקציף בכל זאת מקציף קצת כשהוא נמצא בשימוש בשוטף והקצף סופח אליו חלקיקי לכלוך וכנראה סותם את הצינורות הדקים יחסית שמובילים את המים המלוכלכים למיכל איסוף.24/01/2023 11:26ziv_r כתב: אז טוב שאני משתמש במכשיר כבר קרוב לחצי שנה ויכול לומר שאין בעיה.
מה היתה הבעיה שלך עם השימוש בחומר הנקיון שלא מקציף? אני משתמש בכל מיני חומרים עם Dreame ללא שום בעיה. לדעתי זה חסרון מאוד גדול שהמכשיר של הייזירו כזה רגיש שהוא מתקלקל אם משתמשים בחומר לא של היצרן, זוהי כבילה רצינית שבטח גם עולה הרבה $
זה החומר מ- KSP:
https://ksp.co.il/web/item/143864
45 ש"ח לליטר זה סופר יקר לחומר ניקוי לא מקציף.
אגב, תמיד אפשר להשתמש בחומץ לניקוי, 6 ש"ח לליטר....

זה כך ברוב השוטפים השואבים למעט ההייזירו (כי הוא לא שואב בהגדרה). ואחרי שבדקתי קצת יש סיבה נוספת למה חומר מקציף עלול להזיק. בהרבה דגמים (לא יודע על הדרימי) מעל מיכל המים המלוכלכים יש פילטר ומעליו המנוע. אם המיכל מתמלא בקצף שמבלבל את החיישן\מצוף שאמור להתריע שהמיכל מלא הקצף עולה למעלה ועלול לעבור את הפילטר ולהגיע למנוע.24/01/2023 12:13ziv_r כתב: עם ה- Dreame אין צינורות דקים, הם מראש פיתחו את השואב עם מינימום תחזוקה, לכן יש מעין פתח בו עוברים הנוזלים עם שסתום פלסטיק גדול. אנחנו משתמשים בשואב כמעט כל יום (אפילו הילדים בעצמם מנקים איתו את החדר), 0 תחזוקה. השערות לא נדבקות למברשות והניקוי העצמי בתחנת העגינה ממש יעיל....

לי זה היה חדש אז הוספתי לטובת מי שלא יודע.19/02/2023 17:58ziv_r כתב: ההודעה שלי נכתבה בהקשר של צינורות סתומים כי היא היתה כתגובה לחבר אחר. הנושא של הקצפה ברור וידוע....