לאחר כחודש וחצי עם הנוקי, ושימוש בפתיחה האוטומטית של הדלת, ביטלתי את האפשרות הזאת. לא מעט פעמים לוקח זמן לנוקי להתממשק לטלפון, ואני נאלץ להשתמש בקודן לפתיחת הדלת. החלק היותר בעייתי הוא שלפעמים, אם השתמשתי בקודן, ונעלתי את הדלת "ידנית" אחרי הכניסה לבית, אחרי מספר דקות הדלת נפתחת (כנראה שהטלפון מסתכרן באיחור עם המנעול לפתיחה אוטומטית).03/01/2023 20:03oris74 כתב: מתנצל על השאלות הבסיסיות אבל עוד משהו שלא הצלחתי להבין:
אני גר בבניין, מגיע לקומה שלי ויוצא מהמעלית וישר לדירה (מרחק של 3 מטר). מהרגע שאני פותח את הטלפון מהנעילה, פותח את האפליקציה ולוחץ על אייקון של פתיחת דלת (או נניח שהפעלתי את הפתיחה האוטומטית) - כמה זמן עד שהדלת נפתחת? האם זה עניין של 2-3 שניות או שאני צריך לחכות שהטלפון יתחבר למנעול וכו?...
שרשור תגובות: המנעול החכם שנעל אותי - Nuki Smart Lock 3.0 Pro
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3742
- נתן תודות: 255 פעמים
- קיבל תודות: 218 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
מרגע שהטלפון שלך מתחבר לרשת ה- Wi-Fi של הבית או ל- Bluetooth של המנעול, זה גם הוסבר בכתבה.03/01/2023 20:03oris74 כתב: מתנצל על השאלות הבסיסיות אבל עוד משהו שלא הצלחתי להבין:
אני גר בבניין, מגיע לקומה שלי ויוצא מהמעלית וישר לדירה (מרחק של 3 מטר). מהרגע שאני פותח את הטלפון מהנעילה, פותח את האפליקציה ולוחץ על אייקון של פתיחת דלת (או נניח שהפעלתי את הפתיחה האוטומטית) - כמה זמן עד שהדלת נפתחת? האם זה עניין של 2-3 שניות או שאני צריך לחכות שהטלפון יתחבר למנעול וכו?...
אם תפעיל למשל חסכון סוללה בנייד, הזמן יהיה ארוך יותר.
מבחינתי, זה עובד כל כך טוב שזאת הדרך היחידה בה אני פותח את הבית.
עבור שאר בני הבית גם כן, רק שהם משתמשים לפעמים עם טביעת האצבע כי הם יוצאים ללא טלפון.
אתה עם המגשר או בלי?14/02/2023 8:57sufgi כתב: לאחר כחודש וחצי עם הנוקי, ושימוש בפתיחה האוטומטית של הדלת, ביטלתי את האפשרות הזאת. לא מעט פעמים לוקח זמן לנוקי להתממשק לטלפון, ואני נאלץ להשתמש בקודן לפתיחת הדלת. החלק היותר בעייתי הוא שלפעמים, אם השתמשתי בקודן, ונעלתי את הדלת "ידנית" אחרי הכניסה לבית, אחרי מספר דקות הדלת נפתחת (כנראה שהטלפון מסתכרן באיחור עם המנעול לפתיחה אוטומטית)....
בהתחלה כשהייתי בלי המגשר זה עב גרוע מאוד.
עם המגשר היה שיפור.
בסוף החלטתי לבטל את כל האוטומציות של נוקי, ואני עובד עם הום אסיסטנט.
הפתיחה האוטומטית שהגדרתי שם עובדת נהדר, ואיך שאני עושה את הצעד הראשון מחוץ למעלית, ההמנעול נפתח.
היי, גם אני משתמש בהום אסיסטנט לפתוח את הנוקי. מרוצה בסך הכל. אפשר לשאול איזו אוטומציה אתה עושה?14/02/2023 13:29yarko כתב: אתה עם המגשר או בלי?
עם המגשר היה שיפור.
הפתיחה האוטומטית שהגדרתי שם עובדת נהדר, ואיך שאני עושה את הצעד הראשון מחוץ למעלית, ההמנעול נפתח....
הטריגר שלי הוא כניסה לאזור ואז מחכה 45 שניות ובודק בשנית אם עדיין היוזר בבית. אם עדיין בבית אז מבצע UNLOCK.
45 שניות זה בערך הזמן של חניה והגעה לדלת.
מעניין אותי אם יש דרך טובה יותר לביצוע. (נגיד חיבור לWIFI)
יש לי טריגר גם לפי חיבור ל Wifi, אבל זה עובד פחות טוב, לפחות אצלי. לוקח לטלפון קצת זמן להתאפס אחרי היציאה מהמעלית, ואם אני לא עושה unlock לטלפון, אז זה לא מספיק מהיר.14/02/2023 22:28zchesler כתב: היי, גם אני משתמש בהום אסיסטנט לפתוח את הנוקי. מרוצה בסך הכל. אפשר לשאול איזו אוטומציה אתה עושה?
הטריגר שלי הוא כניסה לאזור ואז מחכה 45 שניות ובודק בשנית אם עדיין היוזר בבית. אם עדיין בבית אז מבצע UNLOCK.
45 שניות זה בערך הזמן של חניה והגעה לדלת.
מעניין אותי אם יש דרך טובה יותר לביצוע. (נגיד חיבור לWIFI)...
שמתי בחדר מדרגות esp32 עם espresence, וברגע שהוא מזהה את ה beacon שלי, הוא פותח את המנעול.
יפה. אנסה ליישם. תודה רבה!14/02/2023 22:33yarko כתב: יש לי טריגר גם לפי חיבור ל Wifi, אבל זה עובד פחות טוב, לפחות אצלי. לוקח לטלפון קצת זמן להתאפס אחרי היציאה מהמעלית, ואם אני לא עושה unlock לטלפון, אז זה לא מספיק מהיר.
שמתי בחדר מדרגות esp32 עם espresence, וברגע שהוא מזהה את ה beacon שלי, הוא פותח את המנעול....
- sufgi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3742
- נתן תודות: 255 פעמים
- קיבל תודות: 218 פעמים
בלי מגשר (דגם 3 pro). בכל מקרה לא מפריע לי (ולשאר בני הבית) להשתמש בטביעת אצבע.14/02/2023 13:29yarko כתב: אתה עם המגשר או בלי?
עם המגשר היה שיפור.
הפתיחה האוטומטית שהגדרתי שם עובדת נהדר, ואיך שאני עושה את הצעד הראשון מחוץ למעלית, ההמנעול נפתח....
אני לא מבין את האפליקציה של גרמין. אני בכל מקרה חייב את הפלאפון איתי אז מה צריך את האפשרות פתיחה\סגירה של גרמין?14/02/2023 22:51yarko כתב: אם יש לך שעון חכם שהוא לא גרמין, זה אמור לפעול דיי טוב.
אם הכוונה להפעיל את זה רק עם הטלפון, אז זה דורש קצת התערבות חיצונית לפני שמגיעים הביתה....
היה מעולה אם היה יכול להתממשק ל bluetooth של הנוקי ואז לפתוח ללא תלות בפלאפון.
אין אפשרות פתיחה/סגירה של גרמין.....06/03/2023 16:40danielby כתב: אני לא מבין את האפליקציה של גרמין. אני בכל מקרה חייב את הפלאפון איתי אז מה צריך את האפשרות פתיחה\סגירה של גרמין?
היה מעולה אם היה יכול להתממשק ל bluetooth של הנוקי ואז לפתוח ללא תלות בפלאפון....