לא מקבל התראות בפלאפון רק שאני על הWIFI שלי
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד, על פניו נראה שהאינטרנט פועל כרגיל הבעיה היא שאני לא מקבל התראות בפלאפון באפליקציות כמו וואטסאפ וסקייפ, בדקתי ב3 מכשירים (אחד חדש מהניילון) של שיאומי וסמסונג בכולם אותה הבעיה... ברשת הסלולרית או על ויי פיי אחר הכל פועל כרגיל רק בויי פיי שלי יש את הבעיה
אני עם דקו X20, מחובר ישירות עם ממיר סיב, ניסיתי להחליף אותו עם ראוטר של VTECH שיש לי בבית ועדיין אותה בעייה
דיברתי עם בזק ובזק בינלאומי ואף אחד לא יודע לתת מענה...
הבעיה לא בהגדרות בפלאפון כי אם זה היה המצב לא היה פועל על שום רשת, חוץ מזה שזה קורה ב3 מכשירים שונים וגם לאחר פירמוט ואיפוס של הראוטר...
מה יכולה להיות הבעיה אני כבר מאבד את השפיות
אני עם דקו X20, מחובר ישירות עם ממיר סיב, ניסיתי להחליף אותו עם ראוטר של VTECH שיש לי בבית ועדיין אותה בעייה
דיברתי עם בזק ובזק בינלאומי ואף אחד לא יודע לתת מענה...
הבעיה לא בהגדרות בפלאפון כי אם זה היה המצב לא היה פועל על שום רשת, חוץ מזה שזה קורה ב3 מכשירים שונים וגם לאחר פירמוט ואיפוס של הראוטר...
מה יכולה להיות הבעיה אני כבר מאבד את השפיות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
אז בבירור זה לא המכשיר וזה ספציפית לרשת. זה אומר או הספקית חוסמת משהו או משהו בראוטר עצמו. יש לך double Nat?
איזה ראוטר זה? ניסית לאפס אותו? יש לו איזה פיצ׳ר אנטי וירוס או משהו הגנתי אחר?
איזה ראוטר זה? ניסית לאפס אותו? יש לו איזה פיצ׳ר אנטי וירוס או משהו הגנתי אחר?
חברים תודה על העזרה אני מתנצל שלקח לי הרבה זמן להגיב אבל כנראה שבסוף הבעיה לא ברשת האלחוטית אחרי הכל כי בדקתי עוד 2 רשתות ובשניהם הבעיה קיימת
החשד העיקרי שלי כרגע זה או משהו שקשור לפלאפון למרות שעשיתי מליון איפוסים ושיניתי לכל גרסא קיימת כמעט או שזה משהו מהצד של וואטסאפ

יכול לקחת בין 1-3 דקות בדרך כלל
החשד העיקרי שלי כרגע זה או משהו שקשור לפלאפון למרות שעשיתי מליון איפוסים ושיניתי לכל גרסא קיימת כמעט או שזה משהו מהצד של וואטסאפ

יכול לקחת בין 1-3 דקות בדרך כלל