החזרת מוצר לאמזון
-
ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 740
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אני צריך להחזיר מוצר לאמזון שעלות המשלוח שלו הוא קורב ל 80 דולר ,בשיחות צ'אט עם שרות הלקוחות לא היו מוכנים להסדיר לי אישור החזרה דרך DHL .מהניסיון שלכם האם הם מחזירים את עלות השילוח ואם כן כיצד ?
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
החזרת מוצר לאמזון נעשית עי שירות גוביינא שלהם. אתה ממלא מדבקות ומדפיס עם ברקוד שמודבק לחבילה ומתאם איסוף. לפחות זה כך אם ההחזרה אושרה עלידיהם כמו אם מוצר תקול. אני החזרתי פעמיים וקבלתי זיכוי מלא בתוך 3 ימים.
-
ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 740
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
את האופציה עם האיסוף של DHL אני מכיר ,השאלה שלי לגבי מצב שבו צריך להחזיר באופן עצמאי08/03/2023 16:56יהלי ב כתב: החזרת מוצר לאמזון נעשית עי שירות גוביינא שלהם. אתה ממלא מדבקות ומדפיס עם ברקוד שמודבק לחבילה ומתאם איסוף. לפחות זה כך אם ההחזרה אושרה עלידיהם כמו אם מוצר תקול. אני החזרתי פעמיים וקבלתי זיכוי מלא בתוך 3 ימים....
- Jverga
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- שם מלא: דני
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
זה תמיד עובד? כי ממה שאני רואה אני זכאי רק להחזר של עד 20 דולר במשלוח חוזר. (זה אם אני מנסה לבקש החזרה של מוצר דרך עמוד ההזמנות)09/03/2023 8:59Arie10 כתב: כמו שאמרתי, אם לא קיבלת את האופציה של החזרת DHL, תתכתב איתם בצ'אט ותגיד להם שאתה מחזיר על חשבונך ולאחר מכן שולח להם חשבונית.
עשיתי את זה לא פעם אחת.
שלח עם דואר רשום שיהיה לך מספר מעקב....
אני גם צריך להחזיר מוצר, אבל להחזיר את המוצר הזה אליהם יעלה לי מאות דולרים. זה מסך מחשב והחבילה גדולה וכבדה.
אני בספק גדול שהם יחזירו לי את עלות המשלוח הזו. כי עלות המשלוח החזר יעלה כמעט כמו המוצר עצמו.
דבר איתם בצאט זה הכי טוב.16/03/2023 2:09Jverga כתב: זה תמיד עובד? כי ממה שאני רואה אני זכאי רק להחזר של עד 20 דולר במשלוח חוזר. (זה אם אני מנסה לבקש החזרה של מוצר דרך עמוד ההזמנות)
אני גם צריך להחזיר מוצר, אבל להחזיר את המוצר הזה אליהם יעלה לי מאות דולרים. זה מסך מחשב והחבילה גדולה וכבדה.
אני בספק גדול שהם יחזירו לי את עלות המשלוח הזו. כי עלות המשלוח החזר יעלה כמעט כמו המוצר עצמו....
לי מניסיון כן החזירו כבר עלות משלוח גבוהה לאחר ששלחתי אליהם חשבונית.
- Jverga
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- שם מלא: דני
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אני קצת חושש כי מניסיון שיחות עם נציגי הצ'אט שלהם לא עקביות, כלומר נציג אחד אומר משהו ואז לאחר מכן שאתה מתחיל צ'אט חדש הנציג השני יגיד משהו אחר ממה שהנציג הראשון אמר, אין ערבויות שם לשום דבר.16/03/2023 8:01lior44 כתב: דבר איתם בצאט זה הכי טוב.
לי מניסיון כן החזירו כבר עלות משלוח גבוהה לאחר ששלחתי אליהם חשבונית....
לא רוצה להגיע למצב שנציג אחד יגיד לי אין בעיה תשלח בחזרה ואז נחזיר לך, ואחרי שאעשה את זה פתאום נציג אחד יגיד לי שאין אפשרות להחזיר כסף למשלוח ואז נדפקתי.
ועד כמה שאני יודע אי אפשר לשמור היסטוריה של שיחות עם הנציגים שלהם.