מ-ב כתב:
אני לא בטוח לגבי זה - ככה זה אמור להיות מבחינה הגיונית, ואצל בזב״ל לדוגמה זה היה המצב, אבל באזור יוני אם אני לא טועה ניסיתי לבדוק מחירים וכשדיברתי עם פרטנר אמרו משום מה שיש חיוב על התקנה גם כאשר קיימת תשתית.
אני לפני מעבר לדירה חדשה.
הכי נמוך שהגעתי אליו - 80 שח ל1 גיגה כולל התקנה חינם ו-3 חודשים ראשונים ב-20 שח + נקסט טיוי חינם לשלושה חודשים חבילה הכי מורחבת.
איך זה?
9xcalibur9 כתב:
הכי נמוך שהגעתי אליו - 80 שח ל1 גיגה כולל התקנה חינם ו-3 חודשים ראשונים ב-20 שח + נקסט טיוי חינם לשלושה חודשים חבילה הכי מורחבת.
איך זה?
9xcalibur9 כתב:
איך זה?
9xcalibur9 כתב:
איך זה?
הייתי עם תשתית הוט ואינטרנט של הוטנט בנפרד. לפני כמה ימים קיבלתי הודעה על העלאת מחיר בהוטנט. פניתי אליהם וסיפרו שעכשיו כתוצאה מהנחיות של משרד התקשורת הם מתאחדים. הציעו חבילה משולבת יותר יקרה ממה שהיה לי. אחרי סבב טירטורים בין הוטנט להוט ביקשתי להתנתק.
אחרי שעה-שעתיים חזר נציג שימור לקוחות, עוד לא הספקתי להוציא מילה כבר הציע חבילה זולה יותר ממה שהם טענו קודם שזה חבילה הכי משתלמת ולא אמצא בשום מקום..לשנתיים.
בקיצור, על תשתית ואינטרנט 500 + קו טלפון קל אני משלם 79 ללא עלויות נוספות.
על מהירות 200 וקו קל העלות 69.
jtk כתב:
@gildmor
מה אופן החישוב וקודי ה"מוצרים"?
מה זה "קו קל"?
אני מניח שהעלאה 10 ולא 12?
...
קו קל זה קו טלפון שיש לי את המספר ומשלמים על שיחות יוצאות מהדקה הראשונה (אף אחד לא משתמש בו), ונראה שלא משלמים עליו כלום לפי סיכום העסקה.
העלאה 10, קוד 4073, שזה יוצא 59 + עלות המודם שיש עליו הנחה של 5.
בחשבונות קודמים אות ושירות אינטרנט היה עם קוד אחר ויותר יקר אב להיתה הטבה אחרת "מיוחדת" שהביאה את המחיר לאותו דבר + ה-15 ששילמתי להוטנט בנפרד.
אגב זה אומר שאני יכול לקנות מודם והם יורידו את התשלום של המודם?
gildmor כתב: אגב זה אומר שאני יכול לקנות מודם והם יורידו את התשלום של המודם?
...
בתנאי הרשיון שלהם כתוב שאתה יכול, אבל...
בפועל, לדעתי הם לא מסכימים לחבר מודמים אחרים. ומשרד התקשורת אפילו שוקל לשנות את הרשיון כך שיהיה אסור מודמים שלא הגיעו מהם.
מישהו הזכיר לפני כמה שבועות אפשרות "לחכור" מהם מודם. לא יודע מה זה אומר. ספר אם אתה מגלה...
jtk כתב:
בתנאי הרשיון שלהם כתוב שאתה יכול, אבל...
בפועל, לדעתי הם לא מסכימים לחבר מודמים אחרים. ומשרד התקשורת אפילו שוקל לשנות את הרשיון כך שיהיה אסור מודמים שלא הגיעו מהם.
מישהו הזכיר לפני כמה שבועות אפשרות "לחכור" מהם מודם. לא יודע מה זה אומר. ספר אם אתה מגלה...
...
הקישור מוביל לעמוד שמפרט עלויו תשל שירותים שונים, אף אחת מהן לא מדברת על חכירה.
דיברתי עם השירות ואין אפשרות לעבוד עם מודם שלי או לרכוש או כל אפשרות אחרת רק לשכור מהם.
gildmor כתב: הקישור מוביל לעמוד שמפרט עלויו תשל שירותים שונים, אף אחת מהן לא מדברת על חכירה.
...
אני לא בטוח למה הכותב התכוון, אבל רעיון:
בעמוד ההוא באתר הוט יש מחיר ל"פקדון/השאלה". בתחתית כתוב: "החברה רשאית לנכות מסכום הפיקדון 10% לכל שנה או לחלק ממנה בשל פחת".
הפקדון למודמים שונים (לא ברור ההבדל ביניהם) הוא בין 200 עד 500 ש"ח בערך. אם נניח שפקדון אומר שזה סכום שמקבלים בסוף בחזרה, ואם נניח ש-10% מנוכה לשנה (ונתעלם מהקטע שאומר "או לחלק ממנה", כי חייבת להיות הגדרה מדויקת), זה אומר 20-50 ₪ לשנה, שהם עד 4 ₪ לחודש.