BLUESOUND NODE 2I - נמכר
סטרימר מעולה זוכה פרסים במצב חדש. מהטובים בעולם. אפשר לקרוא המון ביקורות חיוביות . מתחבר לרשת וניתן לשמוע מוזיקה בכל דרך אפשרית באיכות מדהימה.
1500
050-3165017
חיפה.
1500
050-3165017
חיפה.
-
- _-bluesound-node-2i_.jpeg
- (24.17 KiB) הורד 377 פעמים
-
- Node2i-.jpg
- (25.9 KiB) הורד 377 פעמים
נערך לאחרונה על ידי markies ב 29/03/2023 6:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
Re: BLUESOUND NODE 2I
אם אתה רוצה להצליח למכור, למרבה הצער תיאלץ לרדת עוד הרבה במחיר. תבדוק כמה עולה לרכוש את הדגם החדש N130 מאמזון גרמניה. זה ממש לא רחוק מהמחיר שאתה מבקש, לפחות זה מה שאני שלמתי בדצמבר האחרון (כאשר בארץ בקשו 2500). מציע גם שתשים קישור לעמוד המוצר כי הרוב כאן לא מכירים את מוצרי BOUESOUND והיתרונות שלהם. בהצלחה.
יהלי תודה. לא לחוץ למכור. מכשיר מעולה. דרך אגב אני זקוק למידע נוסף לגבי אמאזון גרמניה. רוצה להזמין רמקולים רצפתיים.
האם ההבדלים במחיר שווים את ההמתנה ואת חוסר הוודאות בטיב המוצר או איך שהוא ישמע בסוף בסלון?
האם ההבדלים במחיר שווים את ההמתנה ואת חוסר הוודאות בטיב המוצר או איך שהוא ישמע בסוף בסלון?
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
כנראה המחיר עלה וגם שער היורו. אני רכשתי ב 1700 בדצמבר בבלאק פריידי. המוצר היה אצלי בעגל מהקייץ, כאשר המחיר היה 2000 שח. זה צילום מסך מאוגוסט, ואחרין הקבלה על הרכישה 1730...
3000 ש"ח גם 2500 שח ה N130 לא שווה. איכות ה DAC שלו לפי מבחני ASR לא מצדיקה מחיר כזה. הוא מצויין לחיבור דיגיטאלי לרסיבר קולנוע ביתי כי מקבלים תמיכה מלאה ב ROON וסטרימר מצוין שלא ניתן למצוא באף רסיבר חוץ משל NAD. אבל לא ההיתי מחבר אותו אנלוגית לכלום. מקסימום משדך לו DAC סיני איכותי וזול כמו TOPPING וזה הופך אותו לפתרון מושלם.
3000 ש"ח גם 2500 שח ה N130 לא שווה. איכות ה DAC שלו לפי מבחני ASR לא מצדיקה מחיר כזה. הוא מצויין לחיבור דיגיטאלי לרסיבר קולנוע ביתי כי מקבלים תמיכה מלאה ב ROON וסטרימר מצוין שלא ניתן למצוא באף רסיבר חוץ משל NAD. אבל לא ההיתי מחבר אותו אנלוגית לכלום. מקסימום משדך לו DAC סיני איכותי וזול כמו TOPPING וזה הופך אותו לפתרון מושלם.