מכירים את חברת Mushkin שמייצרת זכרונות RAM?
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 490
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
היי,
נתקלתי בחברה הזו באמזון, פשוט לא הכרתי אותה עד היום,
האם החברה מוכרת? יש לה מוצרים איכותיים/טובים?
תודה רבה.
נתקלתי בחברה הזו באמזון, פשוט לא הכרתי אותה עד היום,
האם החברה מוכרת? יש לה מוצרים איכותיים/טובים?
תודה רבה.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5895
- נתן תודות: 539 פעמים
- קיבל תודות: 910 פעמים
לא מוכר אבל למה לא לקרוא את החוות דעת בדף הרכישה? יחסוך לך התעסקות ותקלות בהמשך.
אגב בזכרונות ראם הכי פחות מומלץ לחסוך, תקנה מיצרן מוביל ויהיה לך שקט וגב לאורך שנים, תקנה מיצרן גרוע ואתה עלול לקבל ראם תקול ועל הדרך אתה עלול לשרוף סלוט של הראם בלוח האם ואז באסה.
כמו כן חשוב לזכור! לא כל זכרון מתאים לכל לוח אם, לא מומלץ לשלב זכרון חדש מיצרן שונה עם זכרון קיים מיצרן שונה לא יצרנים שונים/מהירויות זה מתכון לבעיות, יש לבדוק תמיד באתר היצרן של הלוח אם בדף התמיכה שלהם באילו זכרונות בוודאות הלוח תומך כי כל זכרון אחר שתביא ללא בדיקה עלול לגרום לשרשרת תקלות בגלל שהלוח לא תומך ואז הלך הכסף.
אגב בזכרונות ראם הכי פחות מומלץ לחסוך, תקנה מיצרן מוביל ויהיה לך שקט וגב לאורך שנים, תקנה מיצרן גרוע ואתה עלול לקבל ראם תקול ועל הדרך אתה עלול לשרוף סלוט של הראם בלוח האם ואז באסה.
כמו כן חשוב לזכור! לא כל זכרון מתאים לכל לוח אם, לא מומלץ לשלב זכרון חדש מיצרן שונה עם זכרון קיים מיצרן שונה לא יצרנים שונים/מהירויות זה מתכון לבעיות, יש לבדוק תמיד באתר היצרן של הלוח אם בדף התמיכה שלהם באילו זכרונות בוודאות הלוח תומך כי כל זכרון אחר שתביא ללא בדיקה עלול לגרום לשרשרת תקלות בגלל שהלוח לא תומך ואז הלך הכסף.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
מושקין חברה מוכרת וותיקה, לפחות הייתה בזמנו. למען האמת לא בדקתי האם היא עדיין באותה הבעלות, כי הם סוג של נעלמו להרבה מאד זמן.
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל מאוד

צודק לא לקחתי סיכון.23/03/2023 11:29benny123 כתב: לא מוכר אבל למה לא לקרוא את החוות דעת בדף הרכישה? יחסוך לך התעסקות ותקלות בהמשך.
כמו כן חשוב לזכור! לא כל זכרון מתאים לכל לוח אם, לא מומלץ לשלב זכרון חדש מיצרן שונה עם זכרון קיים מיצרן שונה לא יצרנים שונים/מהירויות זה מתכון לבעיות, יש לבדוק תמיד באתר היצרן של הלוח אם בדף התמיכה שלהם באילו זכרונות בוודאות הלוח תומך כי כל זכרון אחר שתביא ללא בדיקה עלול לגרום לשרשרת תקלות בגלל שהלוח לא תומך ואז הלך הכסף....
האתר שלהם נראה לא מעוצב בעליל, בכל מקרה בסוף הלכתי על Kingston23/03/2023 13:22TheCoolest כתב: מושקין חברה מוכרת וותיקה, לפחות הייתה בזמנו. למען האמת לא בדקתי האם היא עדיין באותה הבעלות, כי הם סוג של נעלמו להרבה מאד זמן....
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5895
- נתן תודות: 539 פעמים
- קיבל תודות: 910 פעמים
בחירה מצויינת ומדומני אחריות לכל החיים, תוודא רק תאימות ב-MANUAL של הלוח אם כדי שלא יהיו פאדיחות אבל אני 99 אחוז בטוח שלא יהיו בעיות גם אם זה לא מופיע ברשימה אין זה מחייב שזה לא יעבוד וקינגסטון יצרן מוביל בתחום הנתמך בכל הלוחות המובילים, תתחדש!23/03/2023 13:56ChaoscripT כתב: צודק לא לקחתי סיכון.
האתר שלהם נראה לא מעוצב בעליל, בכל מקרה בסוף הלכתי על Kingston...
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה,23/03/2023 14:27benny123 כתב: בחירה מצויינת ומדומני אחריות לכל החיים, תוודא רק תאימות ב-MANUAL של הלוח אם כדי שלא יהיו פאדיחות אבל אני 99 אחוז בטוח שלא יהיו בעיות גם אם זה לא מופיע ברשימה אין זה מחייב שזה לא יעבוד וקינגסטון יצרן מוביל בתחום הנתמך בכל הלוחות המובילים, תתחדש!...
זה דגם שמופיע ברשימה של הלוח אם.
נרכש מאמאזון, לא יודע לגבי האחריות חחח
זאת אומרת אני מכיר את השירות, אבל אני מניח שחלילה במקרה של בעיה יפנו אותי לחברה עצמה שיושבת בארה"ב.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא חושב שתתקל בבעיה עם אחריות עם חברה כמו קינגסטון.
פעם אכלתי קש עם ADATA (זכרון לניידים)
אבל בעיקרון אני משתמש ב-G.SKILL, ושלחתי זכרונות ב-RMA כמה פעמים והכל עבר חלק ומצויין. (זכרונות DDR3 שקניתי 10 קודם כשלו, והוחלפו)
אבל בעיקרון אני משתמש ב-G.SKILL, ושלחתי זכרונות ב-RMA כמה פעמים והכל עבר חלק ומצויין. (זכרונות DDR3 שקניתי 10 קודם כשלו, והוחלפו)
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל מאוד

הזכרונות האלו גם מיועדים ל Intel NUC (SO-DIMM) אז זה סוג של נייד.23/03/2023 15:00TheCoolest כתב: לא חושב שתתקל בבעיה עם אחריות עם חברה כמו קינגסטון.
אבל בעיקרון אני משתמש ב-G.SKILL, ושלחתי זכרונות ב-RMA כמה פעמים והכל עבר חלק ומצויין. (זכרונות DDR3 שקניתי 10 קודם כשלו, והוחלפו)...
על ה-RMA שעשית שילמת משהו?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
זה היה ממש מזמן. קניתי סטיק של 2 גיגה (DDR2) וזה לא עבד במחשב. שלחתי אותו אליהם והם החזירו לי את אותו הסטיק בטענה שהוא תקין. שילמתי רק על משלוח אל ADATA, אבל לא יצא מזה כלום חוץ מבזבוז כסף וזמן.
עם G.SKILL יצא לי להחזיר להם זכרונות שעבדו במחשב 10 שנים, והם החליפו את הקיט. (קרה לי פעמיים, פעם עם קיט 2X2GB ופעם עם קיט 2X4GB של DDR3).
עם G.SKILL יצא לי להחזיר להם זכרונות שעבדו במחשב 10 שנים, והם החליפו את הקיט. (קרה לי פעמיים, פעם עם קיט 2X2GB ופעם עם קיט 2X4GB של DDR3).