איך ניתן לקדם את החיבור לסיבים של בזק? (יש כאן מנהל של בזק?)
הסיפור שלי מאוד(!) ארוך שנפרס על כמה שנים, אבל אני אעשה תקציר קצר ככל שניתן:
אחרי הרבה שנים של ניסיון להתחבר לסיבים של בזק, אני בסיטואציה שבה פרסו את הכבלים של הסיבים, יש כבר ארון של סיבים על הבניין.
אחרי עשרות שיחות עם נציגים של בזק, הצלחתי להבין שכרגע הסטאטוס עומד על ״נמצא אצל ׳תכנון ובנייה׳ ומחכה לאישור ועדה״.
הבעיה היא שהסטאטוס הזה תקוע כבר הרבה מאוד זמן. ואחרי מלחמה כל כך ארוכה של לפרוס את הסיבים, מרגיש לי שאני בשלב האחרון שסתם תקוע ולא זז.
האם מישהו מכיר שיש דרך קצת יותר רצינית לקדם את זה שאוכל להתחבר סוף סוף? לא משנה כמה אני מתקשר לשירות אצל בזק, כולם אומרים לי שמופיע להם במחשבים שהסטאטוס הוא ״אין צפי״.
אני עובד מהבית ואני כרגע עם אינטרנט של בזק+בזק בינלאומי על התשתית המיושנת ומקבל 40 מגה, והאינטרנט לאחרונה במצב מאוד לא טוב.
די נשבר לי כבר.
אם יש איזושהי דרך ומישהו יכול לעזור לי, אני מאוד מאוד אשמח.
ואני מתנצל מראש אם זה לא המקום הנכון לפתוח שרשור כזה.
אחרי הרבה שנים של ניסיון להתחבר לסיבים של בזק, אני בסיטואציה שבה פרסו את הכבלים של הסיבים, יש כבר ארון של סיבים על הבניין.
אחרי עשרות שיחות עם נציגים של בזק, הצלחתי להבין שכרגע הסטאטוס עומד על ״נמצא אצל ׳תכנון ובנייה׳ ומחכה לאישור ועדה״.
הבעיה היא שהסטאטוס הזה תקוע כבר הרבה מאוד זמן. ואחרי מלחמה כל כך ארוכה של לפרוס את הסיבים, מרגיש לי שאני בשלב האחרון שסתם תקוע ולא זז.
האם מישהו מכיר שיש דרך קצת יותר רצינית לקדם את זה שאוכל להתחבר סוף סוף? לא משנה כמה אני מתקשר לשירות אצל בזק, כולם אומרים לי שמופיע להם במחשבים שהסטאטוס הוא ״אין צפי״.
אני עובד מהבית ואני כרגע עם אינטרנט של בזק+בזק בינלאומי על התשתית המיושנת ומקבל 40 מגה, והאינטרנט לאחרונה במצב מאוד לא טוב.
די נשבר לי כבר.
ואני מתנצל מראש אם זה לא המקום הנכון לפתוח שרשור כזה.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
לי היו גם מלחמות איתם כשביקשו ממנו לעשות עבודות תשתית ברחוב (שטח ציבורי) על חשבוני. בסוף פניה לממונה על תלונות הציבור במשרד התקשורת הביאה להתקדמות משמעותית
זה לא רק לפרוס סיבים על בניין הסיב צריך לסיים את פריסה בשכונה וכו . זה כבר עבודה גדולה ….25/03/2023 10:19Jekyll כתב: הסיפור שלי מאוד(!) ארוך שנפרס על כמה שנים, אבל אני אעשה תקציר קצר ככל שניתן:
די נשבר לי כבר.
ואני מתנצל מראש אם זה לא המקום הנכון לפתוח שרשור כזה....
שלחתי כבר הודעה דרך האתר של תלונות הציבור במשרד התקשורת. לא יצא מזה שום דבר בינתיים.25/03/2023 10:26ChinggisKhan כתב: לי היו גם מלחמות איתם כשביקשו ממנו לעשות עבודות תשתית ברחוב (שטח ציבורי) על חשבוני. בסוף פניה לממונה על תלונות הציבור במשרד התקשורת הביאה להתקדמות משמעותית...
למי פנית בדיוק ואיך?