איך ניתן לקדם את החיבור לסיבים של בזק? (יש כאן מנהל של בזק?)

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
Jekyll פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

הסיפור שלי מאוד(!) ארוך שנפרס על כמה שנים, אבל אני אעשה תקציר קצר ככל שניתן:
אחרי הרבה שנים של ניסיון להתחבר לסיבים של בזק, אני בסיטואציה שבה פרסו את הכבלים של הסיבים, יש כבר ארון של סיבים על הבניין.
אחרי עשרות שיחות עם נציגים של בזק, הצלחתי להבין שכרגע הסטאטוס עומד על ״נמצא אצל ׳תכנון ובנייה׳ ומחכה לאישור ועדה״.
הבעיה היא שהסטאטוס הזה תקוע כבר הרבה מאוד זמן. ואחרי מלחמה כל כך ארוכה של לפרוס את הסיבים, מרגיש לי שאני בשלב האחרון שסתם תקוע ולא זז.
האם מישהו מכיר שיש דרך קצת יותר רצינית לקדם את זה שאוכל להתחבר סוף סוף? לא משנה כמה אני מתקשר לשירות אצל בזק, כולם אומרים לי שמופיע להם במחשבים שהסטאטוס הוא ״אין צפי״.

אני עובד מהבית ואני כרגע עם אינטרנט של בזק+בזק בינלאומי על התשתית המיושנת ומקבל 40 מגה, והאינטרנט לאחרונה במצב מאוד לא טוב.
די נשבר לי כבר.

אם יש איזושהי דרך ומישהו יכול לעזור לי, אני מאוד מאוד אשמח.
ואני מתנצל מראש אם זה לא המקום הנכון לפתוח שרשור כזה.

ChinggisKhan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2643
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 376 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

לי היו גם מלחמות איתם כשביקשו ממנו לעשות עבודות תשתית ברחוב (שטח ציבורי) על חשבוני. בסוף פניה לממונה על תלונות הציבור במשרד התקשורת הביאה להתקדמות משמעותית

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 648
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

25/03/2023 10:19  
Jekyll כתב:
הסיפור שלי מאוד(!) ארוך שנפרס על כמה שנים, אבל אני אעשה תקציר קצר ככל שניתן:
אחרי הרבה שנים של ניסיון להתחבר לסיבים של בזק, אני בסיטואציה שבה פרסו את הכבלים של הסיבים, יש כבר ארון של סיבים על הבניין.
אחרי עשרות שיחות עם נציגים של בזק, הצלחתי להבין שכרגע הסטאטוס עומד על ״נמצא אצל ׳תכנון ובנייה׳ ומחכה לאישור ועדה״.
הבעיה היא שהסטאטוס הזה תקוע כבר הרבה מאוד זמן. ואחרי מלחמה כל כך ארוכה של לפרוס את הסיבים, מרגיש לי שאני בשלב האחרון שסתם תקוע ולא זז.
האם מישהו מכיר שיש דרך קצת יותר רצינית לקדם את זה שאוכל להתחבר סוף סוף? לא משנה כמה אני מתקשר לשירות אצל בזק, כולם אומרים לי שמופיע להם במחשבים שהסטאטוס הוא ״אין צפי״.

אני עובד מהבית ואני כרגע עם אינטרנט של בזק+בזק בינלאומי על התשתית המיושנת ומקבל 40 מגה, והאינטרנט לאחרונה במצב מאוד לא טוב.
די נשבר לי כבר.

אם יש איזושהי דרך ומישהו יכול לעזור לי, אני מאוד מאוד אשמח.
ואני מתנצל מראש אם זה לא המקום הנכון לפתוח שרשור כזה.
...
זה לא רק לפרוס סיבים על בניין הסיב צריך לסיים את פריסה בשכונה וכו . זה כבר עבודה גדולה ….

Jekyll פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #4 

25/03/2023 10:26  
ChinggisKhan כתב:
לי היו גם מלחמות איתם כשביקשו ממנו לעשות עבודות תשתית ברחוב (שטח ציבורי) על חשבוני. בסוף פניה לממונה על תלונות הציבור במשרד התקשורת הביאה להתקדמות משמעותית
...
שלחתי כבר הודעה דרך האתר של תלונות הציבור במשרד התקשורת. לא יצא מזה שום דבר בינתיים.
למי פנית בדיוק ואיך?

Jekyll פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שרשור שלא נקרא #5 

25/03/2023 10:35  
or4558 כתב:
זה לא רק לפרוס סיבים על בניין הסיב צריך לסיים את פריסה בשכונה וכו . זה כבר עבודה גדולה ….
...

אם אני לא טועה כבר קיימים מספר בניינים שמחוברים לסיבים האופטיים של בזק.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”