מעוניין ברמקולים של sonus faber איכותיים ממש, במחיר לא גבוה, אין לי הרבה כסף) אם יש למישהו, או שיוכל להשיג או להמליץ לי

מגברים, נגנים, פטיפונים, DAC, רמקולים, רסיברים, אוזניות וכו'
יוסף חדד פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
שם מלא: יוסף חדד
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

מעוניין ברמקולים של sonus faber עם סאונד חמים ומושלם, מתלבט אם לשלב אותם עם רסיבר maranz sr-5015 או עם מגבר מנורות לא יקר, לקבלת סאונד עשיר ונעים בעל דקויות בכל הסגנונות (במה רחבה!!!), בדגש על העיניין שאין לי הרבה כסף, משהו בסביבות ה- 7000 ש"ח.
אשמח מאוד לעזרה ממישהו או עצה בעיניין מאחר ויש לי אוזניים רגישות לכל גרגיר אבק! ואני חייב סאונד מושלם פלוס 🙂 תודה.

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 398
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

Re: מעוניין ברמקולים של sonus faber איכותיים ממש, במחיר לא גבוה, אין לי הרבה כסף) אם יש למישהו, או שיוכל להשיג או להמלי

שרשור שלא נקרא #2 

מגבר מנורות לא ישפר לך כלום, ההיפך, זה מגבר מאד חלש (וואטים בודדים עד לכ 25 וואט), המגבר בעל עכבת מוצא מאד גבוה (עשרות אוהמים) ולכן אינו מסוגל לדחוף כלום. הוא עם אחוז עיוותים הרמוניים מאד גבוה (1%עד 3% ב 5 וואט, לעומת 0.01% ב 5 וואט במגבר טרנזיסטורי זול). לטכנולוגיה בת 100 שנה כמו שפורפורת אין שום יתרון על מגבר טרנזיסטורי, בטח שלא על מגבר מודרני כמו CLASS D מדור 4 ומעלה.

לא ברור למה אתה רוצה סונוס פאבר. יש להם רמקולים טובים אבל מחירים מאד מופקעים כאשר יש רמקולים הרבה עם יחס תמורה\איכות למחיר הרבה יותר גבוה.

תציין מרחק האזנה, גודל החדר. האם אתה מחפש מדפי או גודל מלא. האם יש סאב ואיזה? בתקציב הזה ההיתי הולך על KEF R3 META או על FOCAL ARIA 906 מהסדרה המחודשת, בעיקר אם יש לך כבר סאבוופר. הרסיבר שלך מספיק מעל ומעבר לרמקולים הנ"ל ואחרים. ואגב, למגבר אין כל השפעה על רוחב הבמה. מה שמשפיע זה רמקולים, והמיקום שלהם ביחס אליך, וכמובן האקוסטיקה של החדר. אם אלו מוגבלים, אז מה שיעזור זה כיול טוב עי DSP. הרסיבר שלך מצוייד במערכת אודיסי שעושה עבודה טובה אם יודעים איך להשתמש בה נכון...

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5760
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 154 פעמים

Re: מעוניין ברמקולים של sonus faber איכותיים ממש, במחיר לא גבוה, אין לי הרבה כסף) אם יש למישהו, או שיוכל להשיג או להמ

שרשור שלא נקרא #3 

בתור חובב ותיק של המותג ובעלים גאה של Auditor סאונד מושלם פלוס לא תקבל מSonus faber או כל רמקול אחר ב7000 שקל. אוהבי/חובבי המותג אוהבים את הסאונד בסיגנון מוזיקה ספציפיים כמו מוזיקה קלאסית או גא׳ז (לא שקופים אבל נשמעים לטעמי נהדר).
https://stereoscope.co.il/collections/ה ... od-יד-שניה

שלח תגובה

חזור אל “לוח מוצרי אודיו”