התייעצות לגבי Anthem MRX 1140 8K

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
ronenpg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
שם מלא: רונן
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

סליחה על ההתפרצות לשרשור, גם אני בדיוק באותה ההתלבטות.

למרות שדי החלטתי אחרי חפירות ברשת, שאני הולך על הדגם 1140, אחרי שנים עם אונקיו, פיונר ועכשיו עם מרנץ SR7013.

אני עם תצורה של 5.2.4 ולא משנה איזה רסיבר היה לי, איכות הסאונד הייתה טובה אבל ללא הפרדת צלילים גבוהה וזה מה שהבנתי שאני מקבל ב-1140.

וגם לי חשוב ממשק web עם מלא אפשרויות כיוון.
כן מבאס שאין אפליקציה מתקדמת כמו במרנץ או OSD על מסך הטלוויזיה אבל זה מחיר שאני מוכן בהחלט לשלם ולקבל בתמורה איכות שמע גבוהה יותר וגם הפרדת צלילים מקצועית.

ronenpg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
שם מלא: רונן
נתן תודות: 17 פעמים

שרשור שלא נקרא #32 

01/04/2023 13:53  
tomer077 כתב:
בגלל שאני מגיע מדנון אז העין קפצה לי על הרסיבר החדש והיקר שלהם AVR-A1H אבל לדעתי עדיין כיוון השמע ובאיכות השמע אקבל יותר מה-Anthem...
...
שאלה טובה! גם אני אשמח לדעת…

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2251
נתן תודות: 632 פעמים
קיבל תודות: 381 פעמים

שרשור שלא נקרא #33 

01/04/2023 13:53  
tomer077 כתב:
בגלל שאני מגיע מדנון אז העין קפצה לי על הרסיבר החדש והיקר שלהם AVR-A1H אבל לדעתי עדיין כיוון השמע ובאיכות השמע אקבל יותר מה-Anthem...
...
יש לאודיסי תוכנה חיצונית מתקדמת בשם MultEQ-X שעולה $200 אבל גם כאן צריך/רצוי מקרופון מתקדם יותר.
הייתי בודק עם המפיץ או חנויות מתמחות אם אפשר לקבל הביתה לנסיון את אחד הדגמים של אנת'ם. לטעמי זה יותר מידי כסף להשקיע בתקווה שיהיה שינוי דרמטי. ככל הזכור לי הבחור שהתלונן כאן על אנת'ם קיבל אותו לנסיון, אבל זה היה בנסיבות מורכבות יחסית.
Jack of some trades, master of none

Mad
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
נתן תודות: 218 פעמים
קיבל תודות: 230 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

היי אבי,
ואם אחד, חמישה... עשר אנשים התלוננו אז??
אף אחד לא טוען פה שהאנתם זה ה"גביע הקדוש", מצד שני מפריע לי שעושים הכללות ללא ביסוס.
בתור אחד שקורא ב avs האמריקאי וב av הבריטי זה פשוט לא נכון מה שכתבו פה.
בנוסף, אנשים שונים נותנים יחס שונה לקריטריונים שונים בבחירת רסיבר.
לי לדוגמה, היה הכי חשוב לעשות מקפצה במערכת הכיול לעומת הימהה.
L/C/R-Focal Aria 926+CC900
: Arendal
SRND-1723S
SUB-ARENDAL 17232S
Height-1961
Anthem MRX-1140

tomer077 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
שם מלא: תומר
נתן תודות: 38 פעמים

שרשור שלא נקרא #35 

01/04/2023 14:16  
Mad כתב:
היי אבי,
אף אחד לא טוען פה שהאנתם זה ה"גביע הקדוש", מצד שני מפריע לי שעושים הכללות ללא ביסוס.
...
מסכים, מה גם ברוב האתרים המקצועים (כמו Audioholics) גם השנה 2023 הרסיבר 11 ערוצים הכי טוב הוא ה-1140

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2251
נתן תודות: 632 פעמים
קיבל תודות: 381 פעמים

שרשור שלא נקרא #36 

01/04/2023 14:16  
Mad כתב:
היי אבי,
...
לא הבעתי שום דעה על איכות המוצר מאחר ואין לי נסיון איתו. לגבי הכללות, אני חושב שאתה מבלבל אותי עם חבר אחר כאן.
ציינתי שיצא עדכון לטיפול במאווררים כמשהו חיובי, בטח לאור העובדה שאנשים שהתקינו את העדכון דיווחו על שיפור רב. אני מציץ מידי פעם בשרשור בAVS האמריקאי ועניין רעש המאוורים עלה הרבה פעמים.
Jack of some trades, master of none

Mad
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
נתן תודות: 218 פעמים
קיבל תודות: 230 פעמים

שרשור שלא נקרא #37 

כתבתי שהכללות שרשמו מעלה (יהלי)
לא התכוונתי אליך, במידה והובן אחרת מתנצל.
L/C/R-Focal Aria 926+CC900
: Arendal
SRND-1723S
SUB-ARENDAL 17232S
Height-1961
Anthem MRX-1140

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4593
שם מלא: איתן
נתן תודות: 611 פעמים
קיבל תודות: 287 פעמים

שרשור שלא נקרא #38 

01/04/2023 11:49  
יהלי ב כתב:
במחיר הזה ההיתי ממתין קצת למרנץ CINEMA 40 שהוא רסיבר איכותי אפילו יותר מבחינת בניה, ומציע הרבה הרבה יותר תמורה לכסף. אין אחד שלא רכש אנטם אחרי שהתרגל לדנון או ימהה או אפילו סוני, ולא התאכזב. הרסיברים שלהם יבשים מפיצ'רים ולא מציעים כלום מלבד הגברה ופענוח דולבי ו DTS. מערכת הכיול שלהם טובה, אבל לא ברמה של DIRAC DLBC שאתה הולך לקבל במרנץ החדשים.
...
לא נמאס לספר אותן בדיחות כל פעם מחדש?
מוזמן לבדוק בפורומים בחו"ל מה המהלך של אנשים, מדנון/מרנץ לאנטם וכמה להיפך - התמונה ברורה.
זה שיש משתמש בפורום שלא התאים(לגיטימי וזכותו) הפכת את זה לכולם, גם אם זורמים איתך, בשורה התחתונה מחליטים על
רסיבר בגלל הסאונד ולא פיצ'רים(מיותרים), מה יתנו לי פיצ'רים אם הסאונד בינוני במקרה הטוב.
DENON IS THE BEST !!!
:lol:
לפותח השרשור, נסה לשמוע כל חברה שמעניינת אותך ותיזהר ממשתמשים עם תשובות אוטומטיות.

נ.ב לא טוען שאנטם מוצר מושלם ואין לי מניות באנטם, קנה מה שנשמע לך הכי טוב ! (Y)
JVC X5500
Anthem MRX 1140
Paradigm Signature S8v2
Atlantic Technology 4200SR
Dual SVS SB3000

tomer077 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #39 

01/04/2023 17:53  
niko כתב:
לא נמאס לספר אותן בדיחות כל פעם מחדש?
מוזמן לבדוק בפורומים בחו"ל מה המהלך של אנשים, מדנון/מרנץ לאנטם וכמה להיפך - התמונה ברורה.
זה שיש משתמש בפורום שלא התאים(לגיטימי וזכותו) הפכת את זה לכולם, גם אם זורמים איתך, בשורה התחתונה מחליטים על
רסיבר בגלל הסאונד ולא פיצ'רים(מיותרים), מה יתנו לי פיצ'רים אם הסאונד בינוני במקרה הטוב.
DENON IS THE BEST !!!
:lol:
לפותח השרשור, נסה לשמוע כל חברה שמעניינת אותך ותיזהר ממשתמשים עם תשובות אוטומטיות.

נ.ב לא טוען שאנטם מוצר מושלם ואין לי מניות באנטם, קנה מה שנשמע לך הכי טוב ! (Y)
...
תודה על האזהרה, לכן ביקשתי רק משתמשים בעלי הרסיבר שיש להם ניסיון איתו ולא סתם דיבורי סרק.

לי מאוד לשוב איכות ולא פיצרים.

י-א
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1677
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שרשור שלא נקרא #40 

שלום, הוזכרתי בשרשור הזה מספר פעמים כ״זה שניסה אנתם ולא אהב״. אז נכון.

הייתי עם מרנץ פרוססור מספר שנים עם מערכת 7.1 ובעקבות פגיעה בפרוססור שהשביתה אותו התחלתי לבדוק אופציות. הרבה פה המליצו על האנתם ומאחר שלא היו אופציות מהצד של מרנץ (שנתיים בתקופת הקורונה לא הוציאו מכשירים) אז החלטתי על רכישת הרסיבר 1140. מאחר וזה היה בתחילת הקיץ האחרון ובדיוק הודיעו באנתם שבקרוב יוצא הדגם ב 8k אז ביקשתי לקבל באופן זמני את ה 1140 הרגיל שיוחלף כשיגיע ה 8k.
מהרגע שקיבלתי אותו התחילה המלחמה.
המערכת היתה מלאה באגים ותקלות. כולל האפליקציה וגם הממשק ווב. התחלתי תכתובות עם החברה בקנדה ורוב התשובות שלהם היו בסגנון ״זה מה שיש״.
אתחיל מהדבר הבסיסי ביותר - מבחינת הסאונד, לא נפלתי מהכסא. לא בסטריאו ובטח לא ברב ערוצי. נהפוך הוא - ברב ערוצי ממש לא אהבתי את הפרדת הערוצים וזה גם אחרי הרצת כיול dirac.
מעבר לכך כמי שהיה רגיל לכול הפיצ׳רים שיש במרנץ, כמו הזרמת מוסיקה דרך heos, כמו פשטות השימוש ב zone2 ו 3. כמו נוחות האפליקציה שעובדת נקי ללא באגים מטומטים (כמו הצורך לרפרש את האפליקציה אחרי שמדליקית את הרסיבר כדי שיסתכרן) והכי הרגיז היו התשובות הטפשיות שקיבלתי מהתמיכה שלהם.

אבל, כול אחד יגיד שמי שרגיל למשהו אז קשה לו לקבל משהו אחר. אולי.

אם אתה בכול זאת רוצה את האנתם - אז תדרוש אותו לתקופת התנסות. אולי זה יחסוך לך קצת עוגמת נפש.

אגב, לאחרונה הוספתי 4 רמקולי אטמוס ואני מחכה בקוצר רוח לסינימה 40.

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 9458
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 1577 פעמים

שרשור שלא נקרא #41 

אולי קיבלת רסיבר ישן, לא מעודכן, או אחד עם בעיות ספיציפיות, ולכן הוא רסיבר "להשאלה".
(לא שאני יכול להבין למה להשאיל לבדיקה רסיבר כזה, שמרחיק לקוחות פוטנציאליים)

הרסיבר אצלי שנתיים, כמעט.
מהתחלה עבד כמו שצריך. לא נתקע, לא צריך החזרה להגדרות יצרן.
כן צריך כמה פעמים כיול כדי ללמוד אותו, כולל משחקים עם האופציות השונות.
רוב הבעיות שיש לאנשים נובעות מהמחשבה שלא צריך לעקוב אחרי ההוראות ב- Quick Start ובהוראות ההפעלה.

מניח שהתכוונת כיול ARC, ולא כמו שכתבת...

אני מזרים מוזיקה מ- NAS, ומספוטיפי.
תמיד עבד ללא בעיות.
גם zone 2, שניסיתי אבל ניתקתי כי לא יוצא לי להשתמש בו, עובד בקלות וללא דופי.

בפעמים שכן משתמש באפליקציה, היא נכנסה ישר לתפעול הרסיבר, ללא צורך בריפרוש או בחירת הרסיבר.
לדעתי הבעיה שלך היתה שהגדרת IP אוטומאטי לרסיבר.
כל פעם שהרסיבר מקבל IP אחר מהראוטר, האפליקציה צריכה למצוא אותו מחדש.
מגדירים IP קבוע במכשירים שניגשים אליהם מהרשת, ואז אין בעיות כאלו.

התשובות של התמיכה קצת מטופשות וחוזרות על עצמן, אבל כך היה לי גם עם התמיכה של פיוניר.
ממש לא אהבתי את התשובה שהחברה משיבה לגבי רעש המאוורר שיש ליותר מידי אנשים: "המאוורר עובד כפי שתוכנן".
קודם כל זה לא נכון, כי עובדה שיש רבים שאין להם רעש מאוורר, ורק זה - חוסר אחידות בתפקוד המאוורר זו נקודה לרעתם.
אני כתבתי להם, למרות שלי אין בעיה, שלא יכול להיות שעולם המחשבים משתמש במאווררי PWM שקטים כבר המון שנים ובמכשירים זולים בהרבה ממכשיר אודיו כמו שלהם, והתשובה שלהם לא מקובלת.
זה שלוקח להם שנתיים לחשוב על עדכון גירסה כדי לטפל ברעש מאוורר, זו עוד נקודה לרעתם.
אנשים לא צריכים לחפש פתרונות בעצמם.

מצד אחד חסרים פיצ'רים שיש בחברות אחרות, מצד שני יש כניסות וירטואליות, מה שמאפשר גמישות גבוהה בהגדרות אינפוטים שונים שאפשר להגדיר לכניסה פיזית אחת.

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2741
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 290 פעמים

שרשור שלא נקרא #42 

צריך להפריד בין "הזיות" לבין הוכחות מדידות .
להלן הזיות - בנאדם שדרג רסיבר / רמקולים/ כל ציוד
שתרצו יקר ומפונפן, הפסיכולוגיה מראש מעבירה לשלב
של להצדיק רכישה .אחרי תקופה מבינים שהיה פה בלוף
והמוצר מגיע ללוח .

הוכחות מדידות - יכולות כיול .
לא ניתן להתווכח שהכיול של אנתם / דיראק / שלא לדבר
על לינגדורף/טרינוב , יתנו תוצאה עדיפה ב 90 אחוז
מהמקרים על כיולים נחותים יותר.

בטח ובטח בריבוי סאבים.

עכשיו אף אחד לא אמר שאתה תתחבר ותאהב אנתם
יותר מכל רסיבר אחר. יכול להיות שלא .
אבל נקודת הפתיחה היא לטובתם כי שם היכולות הרבה
יותר חזקות.
Paradigm S4
Svs SB3000 X2
SVS Ultra Center
Svs Prime Elevation
Yamaha 3070
Rotel 1585

FastandFurious
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4725
נתן תודות: 870 פעמים
קיבל תודות: 544 פעמים

שרשור שלא נקרא #43 

31/03/2023 3:56  
tomer077 כתב:
היי למומחים,
אחרי 3 שנים בשוק (אני חושב), האם עדיין הוא נחשב לרסיבר האיכותי ביותר ל11.2 ערוצים (שימוש לקולנוע ביתי ומוזיקה)?

יש מהדורה חדשה 8K
https://www.anthemav.com/products-curre ... e=overview

אשמח גם לשמוע מחוות הדעת של בעלי המכשיר או שהיו בעבר…
...
האנתם חברה מעולה היה לי את ה MRX720 עד לפני שנתיים למשך 4 שנים, נהנתי ממנו מאוד כ רסיבר, בשלב יותר מאוחר שילבתי את הרסיבר עם הגברות חיצוניות, עבד מעולה סדרה טובה מאוד ואיכותית

בשנתיים האחרונות הייתי עם הפרוססור AVM70 ואני גם מכייל פה ושם מיד פעם רסיברים ופרוססורים של אנתם מהסדרות החדשות וגם מהישנות

אתה חייב לשמוע את הרסיבר לפני רכישה כמו כל רסיבר אחר, מדובר על אופי צליל וחתימת צליל שכמובן אתה צריך לאהוב ולהתחבר, עדיף שתבקש אחד הבית לבדיקה אצלך (אשמח לעזור) על מנת לבדוק את יכולות הכיול אצלך בחלל ואת התוצאה המתקבלת

אני יכול לומר לך באופן חד וברור שמדובר על מכונת קולנוע משומנת, הסדרה נשמעת מפורטת עם בס עשיר ומדויק הפרדת צלילים פשוט מעולה דינמיקה טובה תמונת סאונד וחווית סאונד סוחפת, הסדרה מאוד מוצלחת ויציבה, לא חוויתי בעיות כלשהן מלבד חבלי הלידה שהיו בהתחלה וזה קורה בהמון המון מכשירים וזה גם חלק מהחוויה, ההתחברות לממשק מאוד פשוטה הגישה נוחה הן לממשק והן התיפעול השותף, ההתחברות עם מערכת הכיול והתפעול מאוד פשוט ונוח, מערכת הכיול מצריכה עקומת למידה קטנה לא תובענית אם אתה בעל קליטה מהירה וידע בנושא גרפים, אחרת עקומת הלמידה תהיה יותר תובענית אבל שווה את המאמץ, תתחיל עם ARC אחרי זה תעבור לדירק

רק עוד חודש בערך יגיעו לארץ דגמי ה 8K
(יש עלית מחירים מטורפות בעולם תשתדל לסגור מחיר זריז ולשלם מראש אחרת כאשר יגיעו המחירים כנראה יהיו גבוהים יותר)

בבצלחה 🙂
Klipsch kl 650
Psa EV1812ipal
Lg C1 83

tomer077 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #44 

01/04/2023 20:33  
Amir64 כתב:
אולי קיבלת רסיבר ישן, לא מעודכן, או אחד עם בעיות ספיציפיות, ולכן הוא רסיבר "להשאלה".
(לא שאני יכול להבין למה להשאיל לבדיקה רסיבר כזה, שמרחיק לקוחות פוטנציאליים)

הרסיבר אצלי שנתיים, כמעט.
מהתחלה עבד כמו שצריך. לא נתקע, לא צריך החזרה להגדרות יצרן.
כן צריך כמה פעמים כיול כדי ללמוד אותו, כולל משחקים עם האופציות השונות.
רוב הבעיות שיש לאנשים נובעות מהמחשבה שלא צריך לעקוב אחרי ההוראות ב- Quick Start ובהוראות ההפעלה.

מניח שהתכוונת כיול ARC, ולא כמו שכתבת...

אני מזרים מוזיקה מ- NAS, ומספוטיפי.
תמיד עבד ללא בעיות.
גם zone 2, שניסיתי אבל ניתקתי כי לא יוצא לי להשתמש בו, עובד בקלות וללא דופי.

בפעמים שכן משתמש באפליקציה, היא נכנסה ישר לתפעול הרסיבר, ללא צורך בריפרוש או בחירת הרסיבר.
לדעתי הבעיה שלך היתה שהגדרת IP אוטומאטי לרסיבר.
כל פעם שהרסיבר מקבל IP אחר מהראוטר, האפליקציה צריכה למצוא אותו מחדש.
מגדירים IP קבוע במכשירים שניגשים אליהם מהרשת, ואז אין בעיות כאלו.

התשובות של התמיכה קצת מטופשות וחוזרות על עצמן, אבל כך היה לי גם עם התמיכה של פיוניר.
ממש לא אהבתי את התשובה שהחברה משיבה לגבי רעש המאוורר שיש ליותר מידי אנשים: "המאוורר עובד כפי שתוכנן".
קודם כל זה לא נכון, כי עובדה שיש רבים שאין להם רעש מאוורר, ורק זה - חוסר אחידות בתפקוד המאוורר זו נקודה לרעתם.
אני כתבתי להם, למרות שלי אין בעיה, שלא יכול להיות שעולם המחשבים משתמש במאווררי PWM שקטים כבר המון שנים ובמכשירים זולים בהרבה ממכשיר אודיו כמו שלהם, והתשובה שלהם לא מקובלת.
זה שלוקח להם שנתיים לחשוב על עדכון גירסה כדי לטפל ברעש מאוורר, זו עוד נקודה לרעתם.
אנשים לא צריכים לחפש פתרונות בעצמם.

מצד אחד חסרים פיצ'רים שיש בחברות אחרות, מצד שני יש כניסות וירטואליות, מה שמאפשר גמישות גבוהה בהגדרות אינפוטים שונים שאפשר להגדיר לכניסה פיזית אחת.
...
מי שמחפש ואוהב פיצרים זולים וגימיקים אז כל ריסבר מיינסטרים יהיה טוב בשבילו. היה לי דנון עם כל פיצר שקיים בעולם ולמרות זאת הפרדת הצלילים לא משהו ושמעתי את המרנץ וגם שם זה אותו הרעיון.
אני באופן אישי רוצה הפעם לנסות משהו אחר ומקצועי ולכן אני בודק את ה-Anthem.

מי שמחפש איכות שמע מקצועית (וזה מה שאני מחפש) וכמובן גמישות אז רק Anthem כי האחרים יקרים הרבה יותר.

אני מכור לגמישות והמון הגדרות אז זה הרסיבר למי שאוהב את זה.
נערך לאחרונה על ידי tomer077 ב 02/04/2023 0:22, נערך פעם 1 בסך הכל.

tomer077 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #45 

תודה על המידע
נערך לאחרונה על ידי tomer077 ב 02/04/2023 21:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”