לא יודע לענות לגבי המחירים בפרטנר - כי אכן הם הפכו למאוד קשים ולא מעוניינים להוזיל.24/04/2023 18:11MiOB כתב: התקשרתי לפרטנר, ביקשתי ניתוק, התקשרה "מנהלת לקוחות", כמובן שאמרה לי את הקלישאה ש-"יש לך את החבילה הזולה בפרטנר"
(168 ש"ח ל-1GB/100MB ופרטנרTV כולל מתאים סיב), אמרה שאין שום חבילה ב-120 ש"ח ושזה מה יש, שאלה אם לנתק מיד,
עניתי שלא שינתקו ביום חמישי לאחר שיתקינו לי, ענתה שאין בעיה וקבעה את הניתוק לחמישי בבוקר...
למנוסים שבינינו, איך זה בפרטנר? הם באמת מנתקים באותו רגע? או שזה כמו הוט ש-"כאילו" מנתקים מאותו רגע ואז אחרי יומיים מתקשר משמר שטח?
בכל מקרה... סגרתי עם HOT על טריפל 1GB/250MB וכל ערוצי הטלויזיה ב-79 ש"ח ל-3 חודשים, לאחר מכן אמר לי להתקשר ישירות אליו,
שהוא יוריד קצת ערוצים וזה אמור להגיע למחיר של סביב 150 ש"ח.
מה אתם אומרים...? שווה? או שיש משהו יותר טוב בשוק כרגע?...
דבר אחד יכול להגיד לך - הייתי מתרחק מהוט - לא בגלל האיכות - כי יכול להיות שבאמת הם מעולים ויהיו בסדר - הפער בין מה שאמרו לך כדי לסגור עסקה לבין מה שיקרה בפועל - יהיה עצום.
פתאום בחודשים הראשונים המוזלים יגבו ממך יותר מ - 79 שקלים ואז אתה תתקשר ואחרי חפירה ארוכה יראו שאתה צודק ואז יזכו אותך בחשבונית אחת אחרי או שתיים אחרי, כשתסיים את השלושה החודשים המוזלים ותתקשר לחדש ולהגיע לחבילה של בערך 150 שקלים הנציגים יגידו לך שאין משהו שמתקרב, אז אתה תגיד להם ללכת לשיחה עם המוכר שסגרת איתו ואו שיגידו לך שאין טעם כי אין כרגע חבילה כזאת או שיאזינו ויגידו לך שלצערם אין חבילה כזאת וככל הנראה הוא טעה והם מתנצלים. ואז אתה תתעצבן.. ובלית ברירה תשלם איזה חודש יותר יקר שלאחריו או שתמשיך שם או שתחזור בחזרה לפרטנר.
וכתבתי את זה כלקוח הוט לפני כמה שנים.
מעדיף לשלם לפרטנר גם עם העלייה במחיר מ-79 ל-99 עבור ג'יגה מהירות, ככה אני יודע שאין הפתעות ומיליון שורות זיכויים בחשבונית כמו החלטורות של הוט.
חג עצמאות שמח (מהוט!)!!