שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים??

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
shayzil
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שרשור שלא נקרא #6691 

24/04/2023 18:11  
MiOB כתב:
התקשרתי לפרטנר, ביקשתי ניתוק, התקשרה "מנהלת לקוחות", כמובן שאמרה לי את הקלישאה ש-"יש לך את החבילה הזולה בפרטנר"
(168 ש"ח ל-1GB/100MB ופרטנרTV כולל מתאים סיב), אמרה שאין שום חבילה ב-120 ש"ח ושזה מה יש, שאלה אם לנתק מיד,
עניתי שלא שינתקו ביום חמישי לאחר שיתקינו לי, ענתה שאין בעיה וקבעה את הניתוק לחמישי בבוקר...

למנוסים שבינינו, איך זה בפרטנר? הם באמת מנתקים באותו רגע? או שזה כמו הוט ש-"כאילו" מנתקים מאותו רגע ואז אחרי יומיים מתקשר משמר שטח?

בכל מקרה... סגרתי עם HOT על טריפל 1GB/250MB וכל ערוצי הטלויזיה ב-79 ש"ח ל-3 חודשים, לאחר מכן אמר לי להתקשר ישירות אליו,
שהוא יוריד קצת ערוצים וזה אמור להגיע למחיר של סביב 150 ש"ח.

מה אתם אומרים...? שווה? או שיש משהו יותר טוב בשוק כרגע?
...
לא יודע לענות לגבי המחירים בפרטנר - כי אכן הם הפכו למאוד קשים ולא מעוניינים להוזיל.

דבר אחד יכול להגיד לך - הייתי מתרחק מהוט - לא בגלל האיכות - כי יכול להיות שבאמת הם מעולים ויהיו בסדר - הפער בין מה שאמרו לך כדי לסגור עסקה לבין מה שיקרה בפועל - יהיה עצום.
פתאום בחודשים הראשונים המוזלים יגבו ממך יותר מ - 79 שקלים ואז אתה תתקשר ואחרי חפירה ארוכה יראו שאתה צודק ואז יזכו אותך בחשבונית אחת אחרי או שתיים אחרי, כשתסיים את השלושה החודשים המוזלים ותתקשר לחדש ולהגיע לחבילה של בערך 150 שקלים הנציגים יגידו לך שאין משהו שמתקרב, אז אתה תגיד להם ללכת לשיחה עם המוכר שסגרת איתו ואו שיגידו לך שאין טעם כי אין כרגע חבילה כזאת או שיאזינו ויגידו לך שלצערם אין חבילה כזאת וככל הנראה הוא טעה והם מתנצלים. ואז אתה תתעצבן.. ובלית ברירה תשלם איזה חודש יותר יקר שלאחריו או שתמשיך שם או שתחזור בחזרה לפרטנר.

וכתבתי את זה כלקוח הוט לפני כמה שנים.

מעדיף לשלם לפרטנר גם עם העלייה במחיר מ-79 ל-99 עבור ג'יגה מהירות, ככה אני יודע שאין הפתעות ומיליון שורות זיכויים בחשבונית כמו החלטורות של הוט.

חג עצמאות שמח (מהוט!)!! :D

lieli
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 456
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שרשור שלא נקרא #6692 

בכמה אפשר להשיג פרטנר סיבים 600 או ג'יגה לאחר שלושה חודשי 74 שח ג'יגה עם מתאם?
כמובן בשימור.

em28
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 429
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שרשור שלא נקרא #6693 

26/04/2023 22:39  
lieli כתב:
בכמה אפשר להשיג פרטנר סיבים 600 או ג'יגה לאחר שלושה חודשי 74 שח ג'יגה עם מתאם?
כמובן בשימור.
...
79 בלי מתאם וראוטר

MiOB
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 322
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שרשור שלא נקרא #6694 

26/04/2023 12:47  
shayzil כתב:
דבר אחד יכול להגיד לך - הייתי מתרחק מהוט - לא בגלל האיכות - כי יכול להיות שבאמת הם מעולים ויהיו בסדר - הפער בין מה שאמרו לך כדי לסגור עסקה לבין מה שיקרה בפועל - יהיה עצום.
...
אתה לגמרי לגמרי צודק... גם אני לקוח הוט לשעבר, אמנם לא עברתי סיוטים שכאלה, ובאמת רוב הפעמים הלך חלק,
אבל אני מיודע לכל מה שעשו ללקוחות שלהם... בתכלס, כל ההתכתבות שלי איתם היא בוואטסאפ, אז ממש לא משנה לי.
וגם להוראת הקבע שלהם הגדרתי תקרה של בדיוק מה שסוכם איתי, כך שלחייב יותר לא יוכלו.
בשורה התחתונה, זה פחות נורא עבורי...

הייתי בטוח שפרטנר חברה שלא תעשה שטיקים כאלה, ופתאום לגלות שמעלים מחירים בחבילה שהיתה "כביכול" ללא הגבלת זמן,
זה מוריד מהאמון שלי בהם... ולא רק זה, לדעת שהם גם התחילו בחלוקת חבילות זולות יותר (כמו זו של ה-120 ש"ח) רק ללקוחות מסוימים
ואחרי שיחות שימור, זה הקפיץ לי את הסעיף עליהם, ואמרתי לעצמי אין מצב מבחינתי שאני לא מנתק את המינוי.

ומה שעוד אכפת לי זה העניין הטכנולוגי, שהחיבור יהיה יציב, ושלא אהיה מאחורי NAT.

ואם בסוף אחרי 3 חודשים אחזור עם הזנב בין הרגליים לפרטנר, אז נו לפעמים צריך גם להודות בטעויות...

dyarok
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 4 פעמים

שרשור שלא נקרא #6695 

26/04/2023 12:47  
shayzil כתב:
לא יודע לענות לגבי המחירים בפרטנר - כי אכן הם הפכו למאוד קשים ולא מעוניינים להוזיל.

פתאום בחודשים הראשונים המוזלים יגבו ממך יותר מ - 79 שקלים ואז אתה תתקשר ואחרי חפירה ארוכה יראו שאתה צודק ואז יזכו אותך בחשבונית אחת אחרי או שתיים אחרי, כשתסיים את השלושה החודשים המוזלים ותתקשר לחדש ולהגיע לחבילה של בערך 150 שקלים הנציגים יגידו לך שאין משהו שמתקרב, אז אתה תגיד להם ללכת לשיחה עם המוכר שסגרת איתו ואו שיגידו לך שאין טעם כי אין כרגע חבילה כזאת או שיאזינו ויגידו לך שלצערם אין חבילה כזאת וככל הנראה הוא טעה והם מתנצלים. ואז אתה תתעצבן.. ובלית ברירה תשלם איזה חודש יותר יקר שלאחריו או שתמשיך שם או שתחזור בחזרה לפרטנר.

וכתבתי את זה כלקוח הוט לפני כמה שנים.

מעדיף לשלם לפרטנר גם עם העלייה במחיר מ-79 ל-99 עבור ג'יגה מהירות, ככה אני יודע שאין הפתעות ומיליון שורות זיכויים בחשבונית כמו החלטורות של הוט.

חג עצמאות שמח (מהוט!)!! :D
...
בול.. מוסיף את השני גרוש שלי..
הפרטים לא זהים אבל העיקרון דומה - בהוט זה ממש לא bug זה feature...
2 דוגמאות:
1. לפני כשנתיים, אחרי איומים בניתוק, שיחות שימור וכו' - סגרו איתי חבילה ב - 239 ש"ח (התכולה פחות חשובה כרגע). ביקשתי לקבל את סיכום ההצעה בכתב, הבטיחו לשלוח - כמובן לא קיבלתי.
אחרי חודש הגיע החיוב - 249 ש"ח, עכשיו לך תפתח את כל הסאגה מחדש בשביל 10 ש"ח - כן הבטחנו, לא הבטחנו וכו'..
2. לפני כמה חודשים התנתקתי מהם סופית, החזרתי את כל הציוד, פתאום אחרי כחודשיים - שלושה מקבל מהם חיוב על 150 ש"ח על ממיר שכביכול לא הוחזר (מימי טיכו שבכלל לא היה לי...). עכשיו התחילה הסאגה- ובדיוק באותה שיטה - סליחה טעות, נחזיר לך לאמצעי תשלום תוך 2 ימי עסקים, לא מחזירים, ואז שוב כל הסאגה מהתחלה...הפעם לא אוותר להם..

Danik56
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #6696 

האם ניתן להתחבר לסלקום על תשתית אנלימיטד בלי לשלם שכירות על ציוד שלהם ? (כלומר שכל הציוד הדרוש הוא שלי פרטי).

מ-ב
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
קיבל תודות: 13 פעמים

שרשור שלא נקרא #6697 

28/04/2023 18:39  
Danik56 כתב:
האם ניתן להתחבר לסלקום על תשתית אנלימיטד בלי לשלם שכירות על ציוד שלהם ? (כלומר שכל הציוד הדרוש הוא שלי פרטי).
...
הם מספקים ONT בהשאלה ללא תשלום, אבל כן מחייבים את השימוש בו ולא מאפשרים שימוש ב־ONT פרטי.

Danik56
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #6698 

29/04/2023 23:57  
מ-ב כתב:
הם מספקים ONT בהשאלה ללא תשלום, אבל כן מחייבים את השימוש בו ולא מאפשרים שימוש ב־ONT פרטי.
...
סבבה...לא בבית ספרנו

avngas
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שרשור שלא נקרא #6699 

28/04/2023 15:45  
dyarok כתב:
בול.. מוסיף את השני גרוש שלי..
הפרטים לא זהים אבל העיקרון דומה - בהוט זה ממש לא bug זה feature...
2 דוגמאות:
1. לפני כשנתיים, אחרי איומים בניתוק, שיחות שימור וכו' - סגרו איתי חבילה ב - 239 ש"ח (התכולה פחות חשובה כרגע). ביקשתי לקבל את סיכום ההצעה בכתב, הבטיחו לשלוח - כמובן לא קיבלתי.
אחרי חודש הגיע החיוב - 249 ש"ח, עכשיו לך תפתח את כל הסאגה מחדש בשביל 10 ש"ח - כן הבטחנו, לא הבטחנו וכו'..
2. לפני כמה חודשים התנתקתי מהם סופית, החזרתי את כל הציוד, פתאום אחרי כחודשיים - שלושה מקבל מהם חיוב על 150 ש"ח על ממיר שכביכול לא הוחזר (מימי טיכו שבכלל לא היה לי...). עכשיו התחילה הסאגה- ובדיוק באותה שיטה - סליחה טעות, נחזיר לך לאמצעי תשלום תוך 2 ימי עסקים, לא מחזירים, ואז שוב כל הסאגה מהתחלה...הפעם לא אוותר להם..
...
אני במקרה כזה אומר שאם אין סיכום עסקה בכתב לפני, אין עסקה. לא קרה שוויתרו על עסקה.

dorez
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שרשור שלא נקרא #6700 

אתמול, דרך קבוצה בפייסבוק, הצטרפתי ל"גילת טלקום", ספקית אינטרנט חדשה במגזר הפרטי (עד כה הייתה בעסקי). מספקת אינטרנט על בסיס סיבים בלבד, של בזק.
המחירים אטרקטיביים ביותר: 1000/100- 49 ש"ח למשך החודש הראשון ולאחר מכן- 69 ש"ח ל11 חודשים. החל מהחודש ה13- 99 ש"ח לחודש.
כיום נמצא בסלקום גם עם 1000/100 ומשלם כ120 על אינטרנט בלבד. יש לי ראוטר פרטי והממיר סיב בחינם מהם.

אצל גילת אפשר גם ראוטר פרטי, אבל ממיר סיב חובה לרכוש מהם בעלות של כ150 ש"ח חד פעמי (אין אפשרות בשכירות) - עדיין יוצא חבילה מאוד זולה.

לפי מה שנאמר לי בטלפון - בגלל שיש לי סיב פעיל בדירה אזי ההתקנה חינם.

קבעתי התקנה בראשון הקרוב. אעדכן בהמשך.

מ-ב
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
קיבל תודות: 13 פעמים

שרשור שלא נקרא #6701 

חידוד - אין חובה לרכוש דווקא מהם, מי שבבעלותו ציוד פרטי מהרשימה המאושרת של בזק (למשל ה־SFP שהם מוכרים, ZTE F601, או FritzBox 5530) יכול להשתמש בו. למי שאין הם אכן מציעים לרכוש אצלם.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”