magshield כתב:
מעדכן שזה ככה בעוד מכשיר. מאוד מוזר. חיברתי. הפלוס המאוד גדול זה שאפשר להפעיל גם עם השלט של הטלויזיה. השלט של הכרום קאסט פצפון. זה ככה גם בשילד?
המינוס - אחרי כל לחיצה שלי יש רעש רגיל ועוד רעש עוקב מעצבן מאוד. לא ניתן לעלות לאתר שהבאת כי זה קובץ אודיו: https://easyupload.io/q4lrcs
אני אבדוק יותר מאוחר בסרטון ביוטיוב אם זה אמור להיות ככה.
...
השלט של השילד הוא בצורת משולש ארוך משמעותית(מהגוגל) ומאוד נוח לאחיזה בגלל הצורה עם תאורה אחורית לכפתורים שמופעלת בתנועה וניתן אפילו לאתר אותו.
מוזמן להתרשם מהתגובות באמזון ומהסרטון הבא https://www.amazon.com/NVIDIA-Motion-Ac ... 08GNHJB6X/
הרעש הרגיל והרעש עוקב שאתה מדבר זה הצליל מערכת וכנראה נשמע עם הד בכל מקרה לא בעיה לבטל אותו, הסרטון מהשנה לכן ההסבר עדכני.
magshield כתב:
תודה. האם אתה יכול להשתמש בשלט של הטלויזיה כדי להפעיל את השילד?
בנוגע לרעש, אני אעבור על הסרטון. אני מקווה שזה רק יבטל את הרעש שנשמע כמו גיר על לוח ולא את הרעש הרגיל.
...
להשתמש בשלט של הטלוויזיה כדי להפעיל את השילד אפשרי(לא לשלוט עליו) כאשר אתה מדליק/מכבה את הטלוויזיה, ולא רק על השילד גם על עוד סטרימרים כמו הגוגל ההבדל שבשילד יש שלל אפשרויות נוספות וההגדרה נקראת HDMI-CEC תנסה
ramsalemix כתב:
להשתמש בשלט של הטלוויזיה כדי להפעיל את השילד אפשרי(לא לשלוט עליו) כאשר אתה מדליק/מכבה את הטלוויזיה, ולא רק על השילד גם על עוד סטרימרים כמו הגוגל ההבדל שבשילד יש שלל אפשרויות נוספות וההגדרה נקראת HDMI-CEC תנסה
...
זה למתקדמים מדי בשבילי
אולי בעתיד אבדוק.
קפצתי היום לשאול בחנות אם אמור להיות רעש כזה. אמרו לי שלדעתם לא.
ניסיתי לחבר למסך מחשב שיש לי ושיש בו רמקולים. הווליום ממש חלש, למרות שאני שם על מקסימום. אני לא שומע רעש כזה (השאלה אם זה בגלל שהווליום חלש). יש לך רעיון איך להפעיל אותו ביחד עם רמקולים רגילים של מחשב (חיבור עם כבל ירוק. לא רמקולים שהם בלוטוט'). אם רלוונטי יש לי יציאה HDMI במחשב.
כמה בעיות הטלויזיה הזאת עושה. איף
נ.ב.
אם חיברתי למסך של המחשב שהוא FHD, האם זה משנה לי את ההגדרות של הכרום קאסט? (הטלויזיה 4k)
magshield כתב:
זה למתקדמים מדי בשבילי
אולי בעתיד אבדוק.
קפצתי היום לשאול בחנות אם אמור להיות רעש כזה. אמרו לי שלדעתם לא.
ניסיתי לחבר למסך מחשב שיש לי ושיש בו רמקולים. הווליום ממש חלש, למרות שאני שם על מקסימום. אני לא שומע רעש כזה (השאלה אם זה בגלל שהווליום חלש). יש לך רעיון איך להפעיל אותו ביחד עם רמקולים רגילים של מחשב (חיבור עם כבל ירוק. לא רמקולים שהם בלוטוט'). אם רלוונטי יש לי יציאה HDMI במחשב.
כמה בעיות הטלויזיה הזאת עושה. איף
נ.ב.
אם חיברתי למסך של המחשב שהוא FHD, האם זה משנה לי את ההגדרות של הכרום קאסט? (הטלויזיה 4k)
...
הרעש שאתה מדבר עליו אולי זה הפרעות מציוד שונה, אצלי למשל במחשב גם על עוצמה מקסימלית לא שומע את הרעש שאתה מדבר עליו מזכיר לי קצת זמנים כשהיו מקבלים שיחה ושומעים ברמקולים לפני קבלת השיחה, אבל כן אני מניח שזה קשור לטלוויזיה עצמה.
אם תחבר למסך 1080p(FHD) את ה-Google Chromecast with Google TV 4K תוכל לצפות רק ב-1080p(FHD) פשוט כי המסך יגביל אותך עד שתחבר למסך בעל רזולוציית 4K כמו הטלוויזיה שציינת שהיא אכן 4K.
ramsalemix כתב:
הרעש שאתה מדבר עליו אולי זה הפרעות מציוד שונה, אצלי למשל במחשב גם על עוצמה מקסימלית לא שומע את הרעש שאתה מדבר עליו מזכיר לי קצת זמנים כשהיו מקבלים שיחה ושומעים ברמקולים לפני קבלת השיחה, אבל כן אני מניח שזה קשור לטלוויזיה עצמה.
אם תחבר למסך 1080p(FHD) את ה-Google Chromecast with Google TV 4K תוכל לצפות רק ב-1080p(FHD) פשוט כי המסך יגביל אותך עד שתחבר למסך בעל רזולוציית 4K כמו הטלוויזיה שציינת שהיא אכן 4K.
...
מעניין שאחרי שחיברתי למסך של המחשב והחזרתי לטלויזיה, זה פחות או יותר הפסיק. משהו דפוק בטלויזיה הזו. שום דבר בה לא עובד כמו שצריך (גם כשחיברתי לפטופ, רוב הזמן קיבלתי תמונה לא חלקה, לעיתים עם הפרשים בין התמונה לסאונד ויש בעיות אחרות)
אני לא יודע אם ראית את ההודעה הקודמת או לא. חיפשתי אופציה להורדת פרק באפל טי וי ולא מצאתי.
אני לא יודע אם זה בגלל שלא ניתן להוריד בכלל תכנים לכרום קאסט או שאולי אפל לא מאפשרת.
magshield כתב:
מעניין שאחרי שחיברתי למסך של המחשב והחזרתי לטלויזיה, זה פחות או יותר הפסיק. משהו דפוק בטלויזיה הזו. שום דבר בה לא עובד כמו שצריך (גם כשחיברתי לפטופ, רוב הזמן קיבלתי תמונה לא חלקה, לעיתים עם הפרשים בין התמונה לסאונד ויש בעיות אחרות)
...
זה מוזר אבל היי העיקר הפסיק
תמיד אפשר לשדרג בעתיד לטלוויזיה טובה יותר.
03/05/2023 15:59
magshield כתב:
אני לא יודע אם ראית את ההודעה הקודמת או לא. חיפשתי אופציה להורדת פרק באפל טי וי ולא מצאתי.
אני לא יודע אם זה בגלל שלא ניתן להוריד בכלל תכנים לכרום קאסט או שאולי אפל לא מאפשרת.
...
אתה מתכוון ב-Apple TV על Android TV ראיתי שניתן במכשירים השונים של אפל ויכול להיות גם שהגעת למגבלה מסוימת.
ובכלל הסטרימר בלי אחסון חיצוני יותר מיועד להזרמה מילא אם אתה מוריד לטלפון/טאבלט ולא רוצה להיות תלוי בקליטה ולהיות יותר נייד זה משהו אחר.
זה מוזר אבל היי העיקר הפסיק
תמיד אפשר לשדרג בעתיד לטלוויזיה טובה יותר.
...
זאת LG CS. היא די חדשה ועושה יותר מדי בעיות.
אתה מתכוון ב-Apple TV על Android TV ראיתי שניתן במכשירים השונים של אפל ויכול להיות גם שהגעת למגבלה מסוימת.
ובכלל הסטרימר בלי אחסון חיצוני יותר מיועד להזרמה מילא אם אתה מוריד לטלפון/טאבלט ולא רוצה להיות תלוי בקליטה ולהיות יותר נייד זה משהו אחר.
...
כדי שאני לא אתבלבל עם הסטרימר והאפליקציה של אפל, הכוונה היא שאני נכנס לאפליקצית סטרימינג של אפל עם הכרום קאסט ושם לא קיימת אופציה להוריד.