מה קורה לצלחת שמתנתקים מיס?
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 129 פעמים
- קיבל תודות: 244 פעמים
ובכן שמעתי שני גירסאות לנושא:
1. מפרקים את הצלחת ומחייבים אותך בסך של 400 שקל על פירוקה.
2. משאירים את הצלחת, במקרה הזה ישנם אנשים שמשתמשים בה כצלחת לווין לכל דבר וזאת ע"י רכישת ממיר מתאים וישנה עוד אפשרות ואני אוכל להגיד לך אותה רק בהודעה פרטית אם אתה רוצה.
1. מפרקים את הצלחת ומחייבים אותך בסך של 400 שקל על פירוקה.
2. משאירים את הצלחת, במקרה הזה ישנם אנשים שמשתמשים בה כצלחת לווין לכל דבר וזאת ע"י רכישת ממיר מתאים וישנה עוד אפשרות ואני אוכל להגיד לך אותה רק בהודעה פרטית אם אתה רוצה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
ממש גליתי את אמריקה
כל ילד בכיתה ד' יודע את זה.
אבל אנחנו לא מחנכים פה לגנוב, אלא לשלם כמו צרכנים נאמנים 250 שקל לחברה שקובעת מה נראה ונחתום על התחייבות לכמה שנים שהם ירצו, ואם נרצה בטעות להתנתק או נרצה ממיר יותר טוב, נצטרך לשלם קנסות קטנים, וגם קצת עוגמת נפש.
כי לחברות האלו מותר לעשות מה שלנו אסור, להם מותר לגנוב!!!!
כל ילד בכיתה ד' יודע את זה.
אבל אנחנו לא מחנכים פה לגנוב, אלא לשלם כמו צרכנים נאמנים 250 שקל לחברה שקובעת מה נראה ונחתום על התחייבות לכמה שנים שהם ירצו, ואם נרצה בטעות להתנתק או נרצה ממיר יותר טוב, נצטרך לשלם קנסות קטנים, וגם קצת עוגמת נפש.
כי לחברות האלו מותר לעשות מה שלנו אסור, להם מותר לגנוב!!!!
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5132
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
rafib
יש הבדל בין לגנוב (להיתחבר פיראטית) לבין התנהגות שיווקית לא נכונה (ליצור אנטגוניזם אצל הלקוחות שלך ).
אנשים חותמים על הסכם מול חברת תקשורת / ספקית מידע ולא טורחים לקרוא את האותיות הקטנות לפני החתימה .
אם בהסכם שנחתם יש קנס יציאה אז אין לך על מה להלין .
אישית גם אני הייתי רוצה לשדרג כל ממיר ושירות שאני מקבל בלי לשנות את תנאי ההסכם שחתמתי אבל זה לא קיים .
לגבי צורת משא ומתן מול החברות הללו ("תחזיקו אותי או שאני מתנתק") זה דובר פה רבות וגם לי לא מובן עד הסוף למה זה כך .
בין זה שתנאי השוק הישתנו (טכנולוגיה ומבצעים) לבין הטענה שגונבים אותך המרחק גדול מאוד .
יש הבדל בין לגנוב (להיתחבר פיראטית) לבין התנהגות שיווקית לא נכונה (ליצור אנטגוניזם אצל הלקוחות שלך ).
אנשים חותמים על הסכם מול חברת תקשורת / ספקית מידע ולא טורחים לקרוא את האותיות הקטנות לפני החתימה .
אם בהסכם שנחתם יש קנס יציאה אז אין לך על מה להלין .
אישית גם אני הייתי רוצה לשדרג כל ממיר ושירות שאני מקבל בלי לשנות את תנאי ההסכם שחתמתי אבל זה לא קיים .
לגבי צורת משא ומתן מול החברות הללו ("תחזיקו אותי או שאני מתנתק") זה דובר פה רבות וגם לי לא מובן עד הסוף למה זה כך .
בין זה שתנאי השוק הישתנו (טכנולוגיה ומבצעים) לבין הטענה שגונבים אותך המרחק גדול מאוד .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לא שווה ליס לפרק צלחות
לשלוח טכנאי בטח עולה יותר מעלות צלחת חדשה והרי הצלחת המפורקת כבר קצת חלודה וקצת משומשת.